Jabra Elite Sport oordopjes

Ben je op zoek naar geheel draadloze oordoppen? Er zijn heel wat mogelijkheden, maar de oordopjes van Jabra behoren tot de top. Onder andere de Jabra Elite Sport oordopjes zijn, zoals de naam al doet vermoeden, zeer geschikt om te gebruiken in de sportschool. Ze zijn water-, zweet-, en stofbestendig en daardoor zeer eenvoudig in gebruik. Draadloos muziek luisteren kan altijd en overal met deze oortjes. Twijfel je om deze oordoppen aan te schaffen? Hier lees je de belangrijkste informatie en voor- en nadelen van dit model oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite Sport

Jabra Elite Sport

Met de Jabra Elite Sport oordopjes heeft Jabra opnieuw zeer goede oordopjes op de markt gebracht die volledig draadloos zijn. Je kunt de oordopjes het beste vergelijken met de Jabra Elite Active 65t. De oordoppen zijn geschikt voor sporten, bieden allerlei extra’s en zorgen er daarnaast voor dat je gemakkelijk en snel tussen je nummers kunt schakelen. Handsfree bellen is mogelijk en tot slot is de geluidskwaliteit van zowel je muziek als je telefoongesprekken zeer goed.

In de doos

  • Jabra Elite Sport
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite Sport

Deze zeer goede in ear oordopjes moeten eerst via bluetooth aan je smartphone verbonden worden om ze te kunnen gebruiken. Dit is eenvoudig en snel geregeld via de instellingen op je telefoon.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 4,5 uur
  • Gewicht: 6,5 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en grijs

Bediening en onderhoud

De oordopjes van Jabra zijn makkelijk in gebruik. Je kunt ze dragen zoals je wilt en daarnaast kun je altijd de goede pasvorm uitkiezen. De muziek regel je ook via je oordopjes, zoals het volume. Je kunt je muziek ook pauzeren met je oordopjes. De oortjes verbind je ook eenvoudig met de Jabra Sport Life app. Eenmaal opgeladen en verbonden gaan de bluetooth oortjes 4,5 uur mee. Hierna zul je ze dus weer op moeten laden om ze nog een keer te kunnen gebruiken. Het is daarnaast ook aan te raden om de oordopjes goed op te bergen na gebruik. Zo raak je ze niet kwijt en zitten ze daarnaast veilig opgeruimd.

Voor- en nadelen

Goed om te weten: deze Jabra Elite Sport oordopjes zijn zeer geschikt voor sporters. Onder andere de Sport Life app is de koppelen aan de oordoppen. Hiermee kun je je conditie analyseren en heb je een nauwkeurige hartslagmeter bij de hand. Verder zijn de oordopjes voorzien van 4 microfoons waardoor je handsfree kunt bellen met goede geluidskwaliteit. De oordopjes zijn voorzien van de HearTrough functie waarmee je omgevingsgeluid kunt versterken. Een nadeel van de draadloze oortjes is dat de batterijduur van 4,5 uur relatief kort is. Ter vergelijking: de nieuwere modellen van de fabrikant, zoals de Elite Active 75t, heeft een batterijduur van 7,5 uur.

Conclusie

De Jabra Elite Sport oortjes zijn een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar slimme oordopjes voor het hardlopen of in de sportschool. Ze zijn draadloos, bieden extra functies en zorgen voor een uitstekend draagcomfort, ook in de sportschool.