Jabra Elite Active 75t WLC oordopjes

Vandaag de dag maakt vrijwel iedereen gebruik van oordopjes: ze zijn er in allerlei soorten en maten en dus is er voor ieder wat wils. Wanneer je op zoek bent naar de beste oordopjes voor in de sportschool, kun je de selectie van mogelijkheden al wat kleiner maken. De beste sport oordoppen zitten niet alleen comfortabel, maar zijn daarnaast ook waterdicht. De Jabra Elite Active 75t WLC oortjes zijn niet alleen waterdicht, maar hebben ook andere voordelen waarvan je kunt profiteren. Dat kun je hier allemaal lezen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite Active 75t WLC

Jabra Elite Active 75t WLC

Met de Jabra Elite Active 75t WLC oordopjes kies je voor oordopjes van uitstekende kwaliteit. En zoals de naam al doet vermoeden, ze zijn vooral zeer geschikt om te gebruiken in de sportschool. De oordopjes zijn in de eerste plaats volledig draadloos, en dat betekent dat je geen last hebt van kabels of snoeren die in de weg hangen. Je hebt volledige bewegingsvrijheid. Daarnaast heb je de mogelijkheid om altijd en overal draadloos je muziek te streamen op je smartphone of tablet. Dit biedt je veel mogelijkheden en flexibiliteit.

In de doos

  • Jabra Elite Active 75t WLC
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite Active 75t WLC

Deze volledig draadloze oortjes kunnen snel in gebruik worden genomen. Hiervoor heb je wel een smartphone of tablet nodig. Heb je deze eenmaal bij de hand, dan kun je de oordopjes via bluetooth aan je telefoon of tablet verbinden om ze direct te kunnen gebruiken. Er zijn geen verdere instellingen nodig en je hoeft dus niks te programmeren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening:
  • Gemiddelde accuduur: 7,5 uur
  • Gewicht: 11 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Hoe gebruik je de oordoppen van Jabra op de juiste manier? Met de levering van verschillende maten oordopjes kies je eerste de beste pasvorm zodat de oordopjes altijd lekker en stevig zitten. Daarnaast regel je jouw muziek via je smartphone, maar kan het ook via je oordopjes: onder andere het volume aanpassen en pauzeren is mogelijk. Handsfree bellen kan ook met deze oordopjes. Het is belangrijk om de oordopjes goed op te bergen zodat je er lang van kunt genieten. Het is daardoor slim om ze altijd op te ruimen in de oplaadcase: ze laden dan op en daarnaast zijn ze goed beschermd.

Voor- en nadelen

De draadloze oplaadcase is het grootste voordeel van de Jabra Elite Active 75t WLC oordopjes. Hierdoor wordt het gebruiksgemak nog groter. Daarnaast is het ook een voordeel dat de oordopjes waterdicht zijn en dat je ze kunt gebruiken voor in de sportschool, maar ook voor hardlopen in de regen. Een nadeel van de bluetooth oordoppen is dat ze niet je stappen bijhouden terwijl je aan het sporten bent. Voor de een is dit een must have functie, maar voor een ander geen no-buy agrument.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede sport oordopjes met veel gebruiksgemak, zijn de Jabra Elite Active 75t WLC oordopjes zeker een goede keuze. Ze zitten goed, zijn gemakkelijk in gebruik en bieden handige extra’s. Dit model is daardoor absoluut een aanrader voor iemand die veel sport en geen snoeren over zijn of haar lichaam wil hebben hangen.