Jabra Elite Active 75t oordopjes

Zoek je naar goede oordopjes voor in de sportschool? Of oordopjes waar je altijd en overal mee kunt gaan hardlopen, welke weersomstandigheden er ook zijn? Dan is het belangrijk om te kiezen voor oordopjes die waterdicht zijn, zodat je zeker kunt zijn dat er geen waterschade ontstaat. Onder andere de Jabra Elite Active 75t oordopjes behoren tot je mogelijkheden. Deze oortjes van het merk Jabra behoren niet voor niets tot de top van sport oordopjes. Hier lees je alle informatie over deze oordoppen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite Active 75tJabra Elite Active 75t

De kleine oordopjes zijn volledig draadloos en dat betekent dat je geen last hebt van kabels. Wil je deze oortjes kopen, dan bieden ze totale bewegingsvrijheid. Daardoor zijn ze ook perfect voor in de sportschool. Het is met deze oortjes onder andere mogelijk om ze te koppelen aan de Jabra Sound + app. Hiermee kun je de geluidsweergave personaliseren via een equalizer en kun je nog meer van je muziek genieten. Deze oordopjes bieden alle handige extra’s waar je als sporter gebruik van kunt maken.

In de doos

  • Jabra Elite Active 75t
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite Active 75t

Voordat je deze draadloze oortjes gaat gebruiken moet je ze eerst via bluetooth aan je smartphone koppelen. Dit is in enkele tellen gedaan via de instellingen van je smartphone.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7,5 uur
  • Gewicht: 5,5 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: divers

Bediening en onderhoud

De oordoppen van Jabra zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Zo kun je ze makkelijk en snel in je oren doen en gebruiken. Daarnaast is het ook mogelijk om je muziek te regelen via de oordopjes, zonder dat je jouw telefoon gebruikt. Onder ander het aanpassen van het volume doe je via de oordopjes. Inkomende oproepen op je smartphone neem je ook aan met je oordopjes. De Jabra Elite Active 75t oordopjes hebben nauwelijks onderhoud nodig. Dankzij de lange batterijduur hoef je ze niet vaak op te laden. Het is wel aan te raden om ze altijd op te bergen in de daarvoor bestemde oplaadcase, zodat je verzekerd bent van een lange levensduur.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van deze goede draadloze oordopjes is dat ze volledig waterdicht zijn. Dit is dan ook het belangrijkste verschil tussen dit model en de Jabra Elite 75t en de reden dat deze oordopjes zo geschikt zijn voor sporters. Daarnaast is het een groot voordeel dat je de geluidsweergave kunt personaliseren via de app. Met deze oortjes krijg je een koptelefoon welke geoptimaliseerd is voor sporters. Een nadeel van deze oortjes is dan ook dat het aantal stappen tijdens een training niet worden bijgehouden.

Conclusie

De Jabra Elite Active 75t oordopjes zijn een zeer goede keuze wanneer je sport oordopjes van hoge kwaliteit wilt aanschaffen. De oordopjes zitten goed, hebben veel opties en bieden daarnaast veel extra’s, zoals de lange batterijduur en de verbinding met de Sound + app. Dit maakt de koptelefoon een absolute aanrader.