Jabra Elite Active 65t oordopjes

Voordat je goede oordopjes gaat aanschaffen, is het belangrijk om te weten waarvoor je ze gaat gebruiken: zo kun je de selectie van oordopjes alvast wat kleiner maken. Wanneer je op zoek gaat naar speciale oordopjes voor tijdens het sporten, zijn de Jabra Elite Active 65t oordopjes in ieder geval een mogelijkheid. Deze oordopjes zijn de voorloper van de Jabra Elite 75t, maar zijn nog steeds voorzien van hoge kwaliteit. Hier lees je alles over dit model en ontdek je of ze voor jou de goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite Active 65tJabra Elite Active 65t

Jabra Elite Active 65t oordopjes komen in verschillende kleuren en zijn volledig draadloos. En dat is nu juist een van de belangrijkste voorwaarden van goede sport oordopjes. Je hebt hierbij geen last van kabels en snoeren en dus heb je meer bewegingsvrijheid. Tijdens je workout kun je alle kanten op. De oordoppen bieden ook goede geluidskwaliteit, waardoor je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. Daarnaast zijn de oordopjes geschikt voor handsfree bellen en tevens kun je ze ook verbinden met de Jabra Sound + app.

In de doos

  • Jabra Elite Active 65t
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite Active 65t

De Jabra oordopjes installeren is erg gemakkelijk. Je pakt je smartphone erbij en gaat naar de instellingen. Bij bluetooth kun je de oordopjes vinden en een verbinding met je smartphone maken. Daarna zijn de oordopjes klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 12,3 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in rood, zwart en blauw

Bediening en onderhoud

Hoe moet je de Jabra Elite Active 65t oordopjes gebruiken? Eerst probeer je de diverse maten oordopjes uit om te bepalen wat het beste in je oor past. Op deze manier ervaar je het hoogste draagcomfort. Het volume van je muziek regel je via de oordopjes, maar je kunt je nummers ook gemakkelijk pauzeren zonder je telefoon erbij te pakken. Om zo lang mogelijk van de draadloze apparaatjes te kunnen genieten, is het belangrijk om ze goed op te bergen na gebruik. In de oplaadcase kun je ze niet alleen opladen, maar ook opruimen.

Voor- en nadelen

De Jabra Elite Active 65t oordopjes zijn waterbestendig en dat is een van de grootste voordelen van deze geheel draadloze oordopjes: ze zijn hierdoor ook zeer geschikt om mee te sporten. Daarnaast zijn de oordopjes voorzien van een ingebouwde activity tracker: hiermee houdt je het aantal stappen bij en de duur van je training. Als nadeel van de luidsprekertjes is te noemen dat ze minder geavanceerd zijn dan de opvolgers. Deze oordoppen zijn bijvoorbeeld wat groter en hebben een minder lange batterijduur.

Conclusie

Wanneer je niet op zoek bent naar een koptelefoon, maar naar naar goede draadloze sport oordopjes, dan zijn de Jabra Elite Active 65t oordopjes zeker een aanrader. Wel kun je overwegen om toch te kiezen voor het nieuwere model van Jabra Elite Active serie, zodat je voorzien bent van een langere batterijduur en een nog betere pasvorm.