Jabra Elite 75t WLC oordopjes

De zoektocht naar de beste earbuds kan moeilijk zijn. Het aanbod is zeer groot en daarbij komt ook dat je niet altijd weet wat je nodig hebt. Het is daarom belangrijk om eerst goed te weten wat voor soort oordopjes je wilt en waarvoor je ze gaat gebruiken. Zo wordt het een stuk makkelijker om een keuze te maken. De Jabra Elite 75t WLC oordopjes behoren tot de beste oordopjes van het topmerk Jabra. Hiermee profiteer je van een draadloze oplaadcase en laad je jouw oordopjes nog sneller op. Lees hier alles over deze oordoppen en bepaal of dit de beste oordopjes voor jou zijn!

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite 75t WLCJabra Elite 75t WLC

De kleine Jabra Elite 75t WLC oordopjes lijken op het eerste gezicht veel op de andere oordopjes van de fabrikant. Toch zijn er wel enkele kleine verschillen op te merken, wat ook het verschil in prijs verklaart. Zo hebben deze met bluetooth werkende in ear oordopjes een draadloze oplaadcase. Dit betekent dat je de oortjes eenvoudig en snel kunt opladen en gebruiken. Verder geniet je met deze stijlvolle oordoppen van dezelfde voordelen als de andere Jabra oordopjes: lange batterijduur, goede pasvorm, connectie met de Jabra Sound + app en meer.

In de doos

  • Jabra Elite 75t WLC
  • Usb C oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite 75t WLC

Wil je de draadloze in ear oordopjes gaan gebruiken, dan is het belangrijk om ze eerst via bluetooth aan je smartphone te verbinden. Dit is snel gebeurd en regel je via de instellingen op je telefoon. Is de connectie eenmaal tot stand gebracht, dan kun je de dopjes gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7,5 uur
  • Gewicht: 11 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Grijs

Bediening en onderhoud

De Jabra draadloze oordopjes staan bekend om het gebruiksgemak: de oordopjes zijn voorzien van een afstandsbediening waarmee je onder andere het volume kunt aanpassen. Komt er een oproep binnen op je smartphone? Deze kun je met de oortjes in beantwoorden om zo handsfree te kunnen bellen. De Jabra Elite 75t WLC oordopjes hebben tevens een lange batterijduur, maar moeten wel na verloop van tijd opgeladen worden. Dit doe je via de de oplaadcase, want bij deze draadloze earbuds is draadloos opladen mogelijk. Verder heb je weinig onderhoud aan deze toestellen. Zorg ervoor dat je ze regelmatig schoonmaakt en ze eventueel bewaart in een opberg etui. Ook kun je kijken naar andere oordopjes accessoires welke de levensduur van de oortjes verlengen.

Voor- en nadelen

De mogelijkheid om de oplaadcase draadloos op te laden is een verschil met de andere True Wireless oordopjes en tegelijkertijd ook het grootste voordeel. Hiermee wordt het nog makkelijker om je oordoppen te gebruiken wanneer jij wilt. De oortjes hebben hoe dan ook een lange batterijduur van 7,5 uur en ook dit is een groot voordeel. De Jabra Elite 75t WLC oordopjes hebben daarbij als nadeel dat ze minder geschikt zijn om te gebruiken in de sportschool. Daarvoor zijn de Elite Active 75t WLC of de Elite Active 75t beter geschikt.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes en veel gebruiksgemak is dit model oordopjes zeker een goede optie. De draadloze oplaadcase is de belangrijkste reden om voor deze oordoppen te kiezen.