Jabra Elite 75t oordopjes

De Jabra Elite 75t oordopjes zijn de nieuwere oordopjes in het assortiment van Jabra. Deze oordopjes komen met een aantal nieuwe ontwikkelingen waar jij van kunt profiteren. Zo zijn de oordopjes kleiner, hebben ze een langere batterijduur en kun je er ook goed mee sporten, omdat ze waterbestendig zijn. Maar zijn deze kleine luidsprekertjes ook voor jou de juiste keuze? Hier lees je alle informatie over deze oordoppen en kun je zelf je mogelijkheden doornemen en een goede keuze maken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite 75t

Jabra Elite 75t

De Jabra Elite 75t oordoppen zijn de opvolger van de Jabra Elite 65t. Er zijn enkele verbeteringen doorgevoerd en het verschil is aan de buitenkant al te zien. De Jabra oordopjes zijn 20% kleiner dan de voorganger, de 65t. Daarnaast hebben de oordopjes een langere batterijduur en kun je dus langer genieten van je muziek. Het nieuwe model in-ear oorppen behoren tot de top als het gaat om de batterijduur van volledig draadloze oortjes.

In de doos

  • Jabra Elite 75t
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite 75t

Deze draadloze oordopjes moeten eerst via bluetooth aan je smartphone verbonden worden. Dit regel je via de instellingen op je telefoon. In enkele tellen is er verbinding en kun je de oordopjes gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 7,5 uur
  • Gewicht: 11 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De oordopjes van Jabra zijn zeer makkelijk in gebruik. Zo stop je ze eenvoudig en snel in je oren en zitten ze direct goed. Deze oordopjes worden geleverd in meerdere maten zodat je altijd de juiste pasvorm kiest. Daarnaast zit er een afstandsbediening op de oordopjes waarmee je jouw muziek kunt regelen. Handsfree bellen is ook mogelijk met de Jabra Elite 75t Titanium oordoppen. Qua onderhoud is er weinig te doen. Het kost je nauwelijks tijd om de draadloze oordopjes te onderhouden. De batterijduur is zeer lang en dus hoef je de oordopjes niet vaak op te laden. Daarnaast heeft de case een batterijduur van 20,5 uur en dit betekent dat je ze meerdere keren draadloos kunt opladen.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Jabra Elite 75t oordopjes is de lange batterijduur: dit biedt je de mogelijkheid om 7,5 uur van je muziek te kunnen genieten zonder opladen. Daarna doe je ze in de oplaadcase en kun je ze nog een aantal keer opladen. Daarnaast zijn deze oordopjes waterbestendig en dus ook zeer geschikt om te gebruiken in de sportschool. Verbind de oordoppen eenvoudig met de Jabra Sound + app om de geluidsweergave te personaliseren. Een mogelijk nadeel van de dit model is dat het niet is uitgerust met actieve noise cancelling.

Conclusie

De Jabra Elite 75t oordopjes hebben eigenlijk alles wat je van goede oordopjes vraagt: goede pasvorm, hoge geluidskwaliteit, mogelijkheid om te verbinden met de app en een lange batterijduur. Hiermee voldoen deze oordopjes aan de hoge verwachtingen en zijn de oordopjes zeker een aanrader. Een van de beste oordopjes van dit moment!