Jabra Elite 65t oordopjes

Ben je op zoek naar nieuwe oortjes? Wanneer je altijd en overal muziek wilt luisteren kies je vandaag de dag snel voor draadloze oordopjes. Deze zijn er in allerlei soorten en maten: het is aan jou om te bepalen waar je de oordopjes voor gaat gebruiken en wat in dit geval de beste keuze is. De Jabra Elite 65t oordopjes behoren al jaren tot de top als het gaat om goede oordopjes: vooral de prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Hier ontdek je alle voor- en nadelen van deze oordopjes en bepaal je of deze oordopjes voor jou de juiste keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite 65tJabra Elite 65t

De Jabra Elite 65t oordopjes zijn van het merk Jabra, dat al jaren aan de top staat op het gebied van geluid. Deze oordoppen beschikken niet alleen over een zeer goede geluidskwaliteit. Ze zitten ook nog eens lekker en hebben daarnaast ook een prima batterijduur van maximaal 5 uur zodat je lang naar je favoriete muziek kunt luisteren. Deze draadloze oortjes bieden ook de mogelijkheid om handsfree te bellen, waardoor het gebruiksgemak ook flink wordt vergroot.

In de doos

  • Jabra Elite 65t
  • Micro usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite 65t

Wil je deze oortjes van Jabra gebruiken? Het enige wat je hoeft te doen is de oordopjes via bluetooth aan je smartphone verbinden. Wanneer je dit hebt gedaan kun je de oordopjes direct in gebruik nemen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 12,3 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in Titanium/Zwart, Koper/Zwart en Goud/Beige

Bediening en onderhoud

De bediening van de Jabra oortjes werkt als volgt. Je kunt de muziek regelen via je telefoon, maar ook via de oordopjes. Zo pas je het volume van je muziek aan, maar neem je via de oordopjes ook oproepen aan die binnenkomen op je telefoon. Zo kun je jouw telefoon de hele tijd in je zak laten zitten. En wat ook handig is, is dat deze Jabra Elite 65t oordopjes nauwelijks onderhoud nodig hebben. Je kunt ze 5 uur lang gebruiken en daarna gebruik maken van de snellaadfunctie. Hiermee laad je de oordopjes 15 minuten op zodat je ze weer 1,5 uur kunt gebruiken. Het netjes opbergen van de oordopjes wordt ook aangeraden.

Voor- en nadelen

De Jabra Elite 65t oordopjes zijn geavanceerd: onder andere de 4 geïntegreerde oordopjes zijn hier het bewijs van. Dit zorgt er onder andere voor dat je goed verstaanbaar bent wanneer je handsfree belt. De geluidskwaliteit is goed en daarnaast is ook de snellaadfunctie een groot voordeel. Als nadeel van de oordoppen is te noemen dat de True Wireless oordopjes waterbestendig zijn, maar niet waterdicht. Je kunt ze dus gebruiken in de sportschool en in de regen, maar er is nog steeds kans op waterschade. Daarnaast is de batterijduur van 5 uur aan de korte kant.

Conclusie

De Jabra Elite 65t oordopjes zijn een prima keus wanneer je op zoek bent naar betaalbare oordopjes die volledig draadloos zijn. Wanneer je het beste van het beste wilt kun je ook kijken naar de Jabra Elite 75t. Deze oordopjes zijn duurder maar bieden wel de nieuwste extra’s en een langere batterijduur.