Jabra Elite 65e ANC oordopjes

Oordopjes moeten tegenwoordig aan steeds meer eisen voldoen. Natuurlijk moet het geluid goed zijn, maar ook de draagwijze en het draagcomfort bepaalt steeds vaker of mensen kiezen voor bepaalde oordopjes. De Jabra Elite 65e ANC oordopjes behoren tot de meest geavanceerde oordoppen van Jabra en bieden genoeg mogelijkheden. Behalve het feit dat je meerdere maten oordopjes meegestuurd krijgt voor de beste pasvorm, zijn ook de oortjes zelf voorzien van bruikbare functies. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze oordoppen zodat jij een goed overwogen keuze maakt en beslissen kunt of je deze oortjes kopen moet.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Jabra Elite 65e ANCJabra Elite 65e ANC

De Jabra Elite 65e ANC oordopjes zijn draadloos en dit biedt je de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen via je smartphone. Daarbij zijn de oordoppen zijn nog wel aan elkaar verbonden met een nekband. Deze nekband mondt uit in twee korte kabels waaraan de oordopjes zitten. De nekband leg je dus losjes in je nek: de oordopjes doe je eenvoudig in je oren of laat je er makkelijk uithangen. Verder is de geluidskwaliteit van deze oordopjes zeer goed en kun je profiteren van een lange batterijduur van maar liefst 8 uur.

In de doos

  • Jabra Elite 65e ANC
  • Handleiding

Installatie van de Jabra Elite 65e ANC

De oortjes van de fabrikant zijn draadloos en dat betekent dat je ze via bluetooth aan je smartphone moet verbinden. Dit is gemakkelijk en snel gedaan via de instellingen op je telefoon. Nadat de verbinding is gemaakt kun je de oordopjes gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 51,4 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en koper/zwart

Bediening en onderhoud

De Jabra oortjes hebben een eenvoudige bediening. Zo kun je ze onder andere gebruiken voor het aanpassen van muziekvolume, maar ook voor het pauzeren van nummers. Wordt je gebeld? Dan neem je oproep gemakkelijk aan en profiteer je van de goede geluidskwaliteit dankzij de ingebouwde microfoons. Je kunt de oordopjes ook verbinden met de Jabra Sound + app om zo de geluidsweergave te personaliseren. Daarnaast hebben de oordoppen nauwelijks onderhoud nodig. Het is in ieder geval belangrijk om ze na gebruik veilig op te bergen. Zo voorkom je kabelbreuk en zorg je ervoor dat ze beschermd zijn tegen beschadiging. De oordopjes worden opgeladen met de daarvoor bestemde kabel.

Voor-en nadelen

De Jabra Elite 65e ANC oordopjes hebben een aantal voordelen. In de eerste plaats zorgt de ANC functie (Actieve Noise Cancelling) ervoor dat je omgevingsgeluid kunt dempen. Hierdoor focus je je beter op je taken en je muziek. Verder kun je de oordopjes maar liefst 8 uur lang gebruiken wanneer je de noise cancelling functie aan hebt staan. Heb je deze functie niet aan staan? Dan gebruik je de oordopjes wel 13 uur. Een mogelijk nadeel van de oordoppen is dat de besturing van de volumeknoppen wat lastiger is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je een nummer overslaat terwijl je het geluid aan wilt passen. Desalniettemin een van de beste oordopjes met noise cancelling.

Conclusie

Met de Jabra Elite 65e ANC oordopjes kies je voor draadloze exemplaren met veel gebruiksgemak. De oordopjes zijn ook geschikt voor sporten en bieden daarnaast tal van handige extra’s, zoals de ANC functie en de mogelijkheid om met de app te verbinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *