HyperX Cloud Gaming oordopjes

Oortjes kun je voor meerdere doeleinden gebruiken. Veelal worden oordopjes gebruikt om muziek mee te luisteren, maar ook voor gamers zijn er geschikte oortjes te vinden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de HyperX Cloud Gaming oordopjes. Deze zijn op maat gemaakt voor de echte gamer. Maar zijn ze ook een aankoop waard? Je ontdekt het na het lezen van deze review.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

HyperX Cloud Gaming

Gezien de lage prijs leveren de HyperX Cloud Gaming oordopjes een prima geluidskwaliteit. Alhoewel de oortjes getypeerd worden als gaming oordopjes, kun je ze natuurlijk ook gewoon gebruiken om muziek mee te luisteren. De naam geeft vooral de veelzijdigheid van dit audioproduct aan. De bedrade oordoppen kun je gebruiken voor je laptop, pc, gaming consoles, mp3 spelers, mobiele telefoons of tablets.

In de doos

  • HyperX Cloud Gaming
  • Handleiding
  • Dopjes in meerdere maten

Installatie van de HyperX Cloud Gaming

Om het draagcomfort voor jezelf te vergroten, is het aan te raden om vooraf de dopjes in drie verschillende maten te testen. Zo ontdek je precies wat het beste bij je past. Je kunt kiezen uit small, medium en large pasvormen. Verder is het installeren van deze gaming oordoppen van HyperX een kwestie van de jack in de daarvoor bestemde ingang steken en de dopjes zijn klaar voor gebruik.

Technische specificatiesHyperX Cloud Gaming

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: rood en zwart
  • Gewicht: 19 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Door de directe manier van verbinden heb je geen gedoe met Bluetooth en het maken van een connectie met je toestellen. Daarnaast scheelt het een hoop dat je altijd kunt vertrouwen op een consistente verbinding. In de kabel zit een afstandsbediening verwerkt. Deze gebruik je om andere nummers te selecteren of liedjes te pauzeren, maar het instellen van het volume is hiermee niet mogelijk. Ook is er een microfoon aanwezig. Deze is zowel perfect om mee te chatten tijdens een spel als om handsfree mee te bellen. Het beste wat je voor de HyperX oordopjes kunt doen, is ze veilig op te bergen. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje, en voor je het weet rij je bijvoorbeeld per ongeluk met je bureaustoel over de oortjes. Reinig daarnaast de dopjes zelf regelmatig.

Voor- en nadelen

De veelzijdigheid is de grootste troef van de HyperX Cloud Gaming. Natuurlijk kun je er gewoon muziek mee luisteren, maar ook tijdens het gamen kun je deze dopjes prima gebruiken. De snoer van deze oortjes is plat, wat er voor zorgt dat deze minder snel in de knoop raakt. Zowel een microfoon als een afstandsbediening zitten in de kabel geïntegreerd. Deze HyperX gaming oordopjes zijn goedkoop en dat merk je op een aantal gebieden. Ten eerste is de geluidskwaliteit prima voor een model met deze prijs, maar als je iets beters zoekt kun je het beste een andere variant kiezen. Waterbestendig zijn deze oortjes niet en ook het draagcomfort kan beter.

Conclusie

Als je op zoek bent naar goedkope oortjes, volstaan de HyperX Cloud Gaming oordopjes. Vooral de multifunctionaliteit van deze dopjes zijn een groot pluspunt. Op een aantal punten scoren deze oortjes minder, maar dit is ook niet verwonderlijk gezien de prijs. Voor iedereen die niet al te veel geld wil spenderen aan oortjes, is dit dus een prima aankoop. Zoek je een betaalbare gaming koptelefoon, kijk dan eens naar de SteelSeries Arctis 3 Wireless.