Huawei Freebuds 3i oordopjes

Huawei zul je waarschijnlijk het beste kennen als ontwikkelaar van smartphones. Dit is niet verwonderlijk, want het is op dit vlak dat deze Chinese producent het goed doet. Maar wist je dat je ook bij dit merk terecht kunt voor oordopjes? In dat geval kies je voor de Huawei Freebuds 3i oortjes. Maar hoe zit het met de verhouding tussen prijs en kwaliteit bij deze relatief goedkope dopjes?

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Huawei Freebuds 3i

Het zal je niet verbazen dat de Huawei Freebuds 3i oordopjes het beste passen bij de smartphones van dit merk. Het enige wat je hoeft te doen is de oplaadcase open te maken en je dopjes maken automatisch verbinding met je smartphone. Je hoeft niet meer handmatig een Bluetooth verbinding te leggen. Het mooie aan deze oortjes is dat je ze ook kunt gebruiken voor toestellen van andere merken.

In de doos

 • Huawei Freebuds 3i
 • Handleiding
 • USB C kabel
 • Dopjes in diverse maten

Installatie van de Huawei Freebuds 3i

De Huawei Earbuds 3i oordopjes zijn draadloos en worden in ear gedragen. Oordoppen in meerdere maten zijn te vinden in de doos, zodat je kunt testen wat het beste bij je past. De koppeling tussen dopjes en toestel maak je via Bluetooth. Omdat dit bluetooth oordopjes zijn, zul je ze van tijd tot tijd moeten opladen. Op een volle accu gaan deze dopjes 3,5 uur mee. Daarnaast is er nog de oplaadcase, die je oortjes van 14,5 uur aan stroom kan voorzien.

Technische specificatiesHuawei Freebuds 3i

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: wit
 • Gewicht: 62 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: nee
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Nadat de accu van de Huawei oordopjes voldoende is opgeladen en er via Bluetooth contact is gemaakt met je toestel, kun je aan de slag. De oorschelpen zijn voorzien van zowel knoppen als een afstandsbediening. Ook is er een microfoon aanwezig die je kunt gebruiken om handsfree mee te telefoneren. Dankzij de oplaadcase heb je altijd een veilige plek om je Huawei Earbuds 3i oortjes in op te bergen. Dit is belangrijk, want zo hou je ze in optimale conditie. Vergeet niet om de accu op te laden wanneer het nodig is, maar doe dit tegelijkertijd niet te vaak. Dit kan er toe leiden dat de accuduur vermindert.

Voor- en nadelen

Als je al een smartphone van het merk bezit, zijn de Huawei Freebuds 3i oortjes de ideale compagnon voor je mobiele telefoon. De geluidskwaliteit is goed en omdat dit draadloze varianten zijn heb je meer bewegingsvrijheid dan ooit. Actieve noise cancelling is mogelijk, zodat je minder last hebt van geluiden uit je omgeving. Je maakt automatisch verbinding met je Huawei toestel. De accu gaat 3,5 uur mee, wat relatief kort is. De oplaadcase maakt gelukkig een hoop goed. Daarnaast is dit geen waterbestendig model, dus sporten of gebruiken in de regen is geen optie. Ook zal de actieve noise cancelling van oordopjes zoals dit model nooit zo goed zijn in vergelijking met de noise cancelling van hoofdtelefoons.

Conclusie

Vooral wanneer je al over een toestel van Huawei beschikt, zijn deze Huawei Freebuds 3i oortjes een slimme aankoop. Ze passen perfect bij je smartphone en ze maken ook nog eens automatisch verbinding. Beschik je over een ander toestel, dan is het aan jou om de nadelen af te wegen tegen de voordelen en hierop gebaseerd een beslissing te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *