Huawei FreeBuds 3 oordopjes

Huawei is een gerenommeerd en gelouterd merk op het gebied van smartphones. Je smartphone gebruik je op diverse manieren. Je belt ermee, maar je kunt dit apparaat ook gebruik om muziek te beluisteren. Dit kan natuurlijk zonder dopjes, maar voor de beste ervaring gebruik je oordopjes. Zo stoor je ook niemand met je muziek. Huawei heeft bijpassende oortjes ontwikkeld voor zijn smartphones: de Huawei FreeBuds 3. Is het kopen van oordopjes van deze fabrikant verstandig? Hieronder lees je meer.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Huawei FreeBuds 3

Er zijn merken die kwaliteit afleveren als het gaat om dopjes specifiek gemaakt voor hun eigen smartphones, maar er zijn ook bedrijven die dit afraffelen. Gelukkig behoort Huawei niet tot deze laatste groep, want de Huawei FreeBuds 3 zijn uitstekend. Zowel op het gebied van geluidskwaliteit als draagcomfort scoren deze dopjes goede punten. Dit zijn volledig draadloze oortjes die in ear gedragen worden.

In de doos

 • Huawei FreeBuds 3
 • Handleiding
 • USB C kabel
 • Oplaadcase

Installatie van de Huawei FreeBuds 3

Om gebruik te kunnen maken van de in ear oordoppen, zal de accu opgeladen moeten worden. Geheel vol gaan deze 4 uur mee. Daarnaast is er de oplaadcase, die een capaciteit van 20 uur heeft. Kortom, de kans is gering dat je dopjes ooit leeg raken. De oordopjes van de fabrikant zijn voorzien van een waterbestendig design, dus je kunt ze ook gebruiken tijdens het sporten. Ook als je in de regen gaat joggen of een wandeling gaat maken, zijn deze oordopjes je beste vrienden.

Technische specificatiesHuawei FreeBuds 3

 • Soort oorkussen: in ear
 • Kleur: zwart
 • Gewicht: 54 gram
 • Materiaal: kunststof
 • Ingebouwde microfoon: ja
 • Waterbestendig: ja
 • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

De Huawei oortjes zijn geheel draadloos. Dit houdt in dat je gebruik moet maken van Bluetooth om deze dopjes te verbinden met je smartphone. Gelukkig is dit een eitje, want jouw oortjes weten je Huawei mobiele telefoon automatisch te vinden. Op de oorschelpen vind je de bediening die je nodig hebt om je muziek aan te sturen. Een microfoon zit ingebouwd zodat je gewoon telefoontjes kunt aannemen terwijl je deze dopjes in hebt. Ook het onderhouden van de draadloze bluetooth oordoppen zal je weinig tijd kosten. Dankzij de oplaadcase kun je deze oordopjes altijd veilig opbergen. Dit scheelt al een slok op een borrel. Vergeet daarnaast niet om de dopjes zelf regelmatig te ontdoen van oorsmeer en andere soorten vuil.

Voor- en nadelen

De Huawei FreeBuds 3 oortjes zijn de perfecte compagnon voor jouw Huawei smartphone. Ook voor apparaten van andere merken zijn deze dopjes geschikt. De koppeling via Bluetooth is snel gemaakt. De accu gaat niet per se lang mee, maar dit wordt opgevangen door de uitstekende oplaadcase. De kwaliteit van het geluid is prima en ook met het draagcomfort zit het wel snor. Daarnaast zijn de Huawei FreeBuds 3 oortjes voorzien van noise cancelling functies. Oordopjes kunnen noise cancelling echter nog niet zo effectief uitvoeren als koptelefoons. Als je echt jezelf van je omgeving wilt afsluiten, blijft een hoofdtelefoon nog altijd je beste optie.

Conclusie

Als je beschikt over een smartphone van Huawei, dan zijn de Huawei FreeBuds 3 een uitstekende optie. Ze zijn niet al te duur en ze passen perfect bij een mobiele telefoon van dit merk. Door ze alleen in de buurt te houden maak je meteen automatisch een verbinding. Zo kun je gelijk naar je favoriete liedjes gaan luisteren. Bovendien kun je deze dopjes ook gebruiken tijdens het sporten. Een van de beste draadloze oordopjes.