House of Marley Uplift 2 oordopjes

Bij het uitkiezen van oordopjes kijk je naar alle waarschijnlijkheid vooral naar de geluidskwaliteit en het draagcomfort. En dat is terecht, want je wilt dat de oordopjes lekker zitten en dat je altijd en overal naar je muziek kunt luisteren. Maar je kunt ook nog verder kijken en op zoek gaan naar milieuvriendelijke opties op het gebied van oordoppen. De House of Marley Uplift 2 oordopjes zijn gemaakt van duurzame en recyclebare materialen en daardoor een goede milieuvriendelijke keuze. Is dit ook voor jou de juiste keus? Hier lees je alle informatie over deze luidsprekertjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Uplift 2House of Marley Uplift 2

Met de House of Marley Uplift 2 bedrade oordopjes kies je voor oordopjes met snoer die je gemakkelijk kunt aansluiten op je telefoon. Zo kun je altijd en overal naar muziek luisteren. En behalve het feit dat de oordopjes duurzaam zijn, hebben ze ook op andere vlakken gedacht aan belangrijke punten, zoals het gebruiksgemak. De dopjes hebben een stoffen snoer waardoor ze minder snel in de knoop zullen raken. Dit betekent ook dat je langer van je oordopjes kunt genieten.

In de doos

  • House of Marley Uplift 2
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de House of Marley Uplift 2

Doordat deze House of Marley oordoppen niet draadloos zijn, hoef je ze ook niet te verbinden met je telefoon. Door de oordopjes aan te sluiten op je telefoon, kun je ze direct gaan gebruiken voor het luisteren van muziek.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 20 gram
  • Materiaal: Hout, metaal
  • Kleur: Verkrijgbaar in bruin/zwart, zwart/goud en zilver

Bediening en onderhoud van de Uplift 2

Er zit een afstandsbediening in de kabel van de House of Marley Uplift 2 oordopjes. Hier zit onder andere een ingebouwde microfoon in, waardoor de oordopjes goed te gebruiken zijn voor handsfree bellen, bijvoorbeeld in de auto of op kantoor. Tussen nummers schakelen is ook mogelijk met de afstandsbediening. Hoewel de voordelige oordoppen een stoffen snoer hebben, is het nog steeds belangrijk om ze goed op te bergen na gebruik. Zo voorkom je kabelbreuk en kun je langer van je oordopjes genieten. Rol ze bijvoorbeeld losjes op na gebruik of koop een opberghoesje waar je ze in kunt doen.

Voor- en nadelen van de Uplift 2

Als grootste voordeel hebben de House of Marley oordopjes dat je een milieuvriendelijke keuze voor oordopjes maakt, dankzij het gebruik van duurzame en recyclebare Bob Marley oordopjes. Daarnaast kun je gemakkelijk schakelen tussen nummers en is handsfree bellen mogelijk. Het stoffen snoer zorgt ervoor dat je kabel minder snel in de knoop raakt en ook dit is een voordeel van het Uplift 2 model. Een mogelijk nadeel van deze oordoppen van House of Marley is dat je de afstandsbediening in de kabel niet kunt gebruiken voor het aanpassen van het volume. Hiervoor moet je je telefoon erbij pakken. Daarnaast zijn de oordopjes niet draadloos en kan het minder ideaal zijn om ze te gebruiken in de sportschool.

Conclusie

De kleine bedrade luidsprekertjes zijn een prima keuze wanneer je voor betaalbare en milieuvriendelijke basis oordopjes wilt gaan. Hecht je meer waarde aan een zeer goede geluidskwaliteit en veel andere extra functies? Dan zijn deze oordopjes wellicht een minder goede keus.