House of Marley Uplift 2 BT oordopjes

Welke oordopjes je gaat aanschaffen, hangt vooral af van waar je naar op zoek bent. Je kijkt in de eerste plaats naar waar je de oordopjes voor gaat gebruiken, en daarna ga je ook naar de prijs kijken en wat het meest in de smaak valt. Wanneer je op zoek bent naar goede basis oordoppen met relatief goed geluid zijn de House of Marley Uplift 2 BT een goede keuze. Deze oortjes zijn draadloos en bieden daardoor veel gebruiksgemak. Daarnaast zijn ze ook nog milieuvriendelijk door het gebruik van duurzame materialen. Zijn deze oordopppen de juiste keus voor jou? Dat kun je hier ontdekken!

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Uplift 2 BT

Met de House of Marley Uplift 2 BT kies je voor de betere draadloze oordopjes die je de mogelijkheid bieden om draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet. De oortjes zijn nog wel met een kabel aan elkaar verbonden, vandaar kunnen we dit model niet als volledig draadloos beschouwen. De kabel is van stof, waardoor er minder snel sprake is van knopen dan bij een kabel van kunststof. Ook kun je handsfree bellen met deze oordopjes en zorgen de oordopjes voor meer gebruiksgemak.

In de doos

  • House of Marley Uplift 2 BT
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opbergetui
  • Handleiding

Installatie van de House of Marley Uplift 2 BT

De draadloze oortjes van de fabrikant moeten eerst via bluetooth verbonden worden aan je smartphone voordat je ze kunt gebruiken. Dit doe je binnen een paar tellen via de instellingen op je telefoon.

Technische specificatiesHouse of Marley Uplift 2 BT

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 10 uur
  • Gewicht: 20 gram
  • Materiaal: Hout, metaal
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en zwart/goud

Bediening en onderhoud

Gelukkig zijn de House of Marley oortjes zijn eenvoudig in gebruik. Zo zit er een afstandsbediening in de kabel waarmee je gemakkelijk je muziek kunt regelen. Je muziek pauzeren, schakelen tussen nummers en het volume aanpassen is allemaal mogelijk. Ook handsfree bellen is een optie dankzij de ingebouwde microfoon. Daarbij hebben de Bob Marley oortjes een stoffen snoer waardoor er minder snel knopen ontstaan. Toch is het belangrijk om de oordopjes goed op te bergen na gebruik, zodat je er langer van kunt genieten.

Voor- en nadelen

Er zijn een aantal voordelen op te noemen van de House of Marley Uplift 2 BT oordopjes. Met deze oordopjes heb je in de eerste plaats de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen. Ten tweede zijn de oordoppen gemaakt van duurzame en recyclebare materialen, waardoor ze een goede milieuvriendelijke optie zijn. Verder raakt de kabel minder snel in de knoop omdat deze van stof is gemaakt. Je krijgt meerdere maten oordopjes aangeleverd om zo de ideale pasvorm uit te kiezen. Als nadeel van de Bob Marley oordopjes kun je noemen dat de geluidskwaliteit minder is. Vooral de bas is minder krachtig, wanneer je dit vergelijkt met andere oordopjes in dezelfde prijscategorie. Ook zijn de oordopjes niet waterbestendig.

Conclusie

House of Marley Uplift 2 BT oordopjes zijn een prima keuze wanneer je vooral op zoek bent naar goedkope draadloze oordopjes voor een prima prijs. De geluidskwaliteit is prima en daarnaast zijn de oordopjes gemakkelijk in gebruik. Ben je op zoek naar meer functies en betere geluidskwaliteit? Dan kun je ook op zoek gaan naar andere oordopjes in dezelfde prijsklasse.