House of Marley Smile Jamaica Wireless 2 oordopjes

Op het gebied van oordopjes heb je heel wat mogelijkheden. Je bepaalt zelf in welke prijscategorie je oordoppen wilt kiezen en op basis daarvan krijg je te zien wat je mogelijkheden zijn. Wanneer je niet teveel geld wilt uitgeven aan je oordopjes maar tegelijkertijd ook niet al te veel wilt inleveren op het gebied van kwaliteit, heb je nog steeds genoeg opties. Onder andere de House of Marley Smile Jamaica Wireless 2 oordopjes zijn dan een mogelijkheid. Wat hebben deze oortjes te bieden en is dat interessant voor jou? Hier lees je alle informatie over deze oordopjes en of het kopen van oortjes voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Smile Jamaica BT 2

De House of Marley Smile Jamaica 2 BT oordopjes zijn draadloos en bieden dan ook de mogelijkheid om je muziek draadloos te streamen vanaf de smartphone of tablet. De oordoppen zijn nog wel met elkaar verbonden via een kabel die je tijdens gebruik in je nek draagt. Zo heb je alsnog geen last van een kabel die in de weg hangt. Ook kun je deze prima ogende draadloze oordopjes dagelijks gebruiken, maar ook wanneer je regelmatig in de sportschool te vinden bent. Daarnaast zijn de oordopjes gemaakt van duurzame materialen en zijn ze bestand tegen water en zweet.

In de doos

  • House of Marley Smile Jamaica Wireless 2
  • Oplaadkabel

Installatie van de House of Marley Smile Jamaica BT 2

Deze niet geheel draadloze oortjes zijn draadloos en dat betekent dat je ze eerst moet verbinden via bluetooth om te kunnen gebruiken. Via de instellingen op je telefoon kun je de verbinding binnen enkele tellen voltooien.

Technische specificatiesHouse of Marley Smile Jamaica Wireless 2

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 9 uur
  • Gewicht: 13 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, roze en groen

Bediening en onderhoud

De oordoppen van House of Marley hebben een afstandsbediening op de kabel waarmee je ze gemakkelijk en snel kunt bedienen. Zo kun je onder andere muziek regelen, maar ook handsfree bellen. De ingebouwde microfoon maakt dit mogelijk. Om de wireless headset goed te onderhouden is het belangrijk om ze na gebruik goed op te bergen. Hiervoor kun je een speciaal opbergetui aanschaffen. Zo weet je zeker dat je lang met de dopjes kunt doen.

Voor- en nadelen

De lange batterijduur is het grootste voordeel van de House of Marley Smile Jamaica BT 2 oordopjes. Met een volle accu kun je tot 9 uur gebruik maken van deze oordopjes. Daarnaast zijn de water- en zweetbestendig en kun je er dus ook goed mee sporten. De duurzaamheid van de oortjes is ook een groot voordeel. Als nadeel van de draadloze bluetooth oordoppen is te noemen dat er geen opbergetui geleverd wordt. Deze moet je apart aanschaffen wanneer je jouw oordopjes altijd goed wilt beschermen.

Conclusie

De House of Marley Smile Jamaica Wireless 2 oordopjes zijn de duurdere en nieuwere variant van de House of Marley Smile Jamaica BT. Het gebruiksgemak is groot, de oordopjes bieden goed geluid en zijn water- en zweetbestendig. Een prima keuze voor basis draadloze oordopjes.