House of Marley Smile Jamaica oordopjes

De House of Marley Smile Jamaica oordopjes behoren tot de meest goedkope oordopjes in het assortiment van oordopjes. Veel mensen denken dat goedkope oordopjes automatisch van slechte kwaliteit zijn en dat je beter voor duurdere oortjess kunt kiezen. Dit is niet altijd waar, omdat de keuze vooral afhangt van je eigen wensen. Zijn deze oordopjes een goede keuze en wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen? Hier lees je alles over deze oortjes zodat je kunt bepalen of ze voor jou een goede keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Smile JamaicaHouse of Marley Smile Jamaica

De bedrade House of Marley Smile Jamaica oordopjes zien er op het eerste gezicht eenvoudig uit. Je krijgt precies wat je ziet: prima oordopjes met een prima geluidskwaliteit. De oordoppen bieden je de mogelijkheid om altijd en overal naar je muziek te kunnen luisteren. Daarnaast beschikkend deze oordoppen van de fabrikant over een stoffen snoer zodat er minder snel knopen ontstaan. Een dit betekent ook dat je langer kunt genieten van de oordopjes zonder dat je je bezig hoeft te houden met snoeren die in de war raken.

In de doos

  • House of Marley Smile Jamaica

Installatie van de House of Marley Smile Jamaica

Om de in ear oordopjes te kunnen gebruiken, hoef je niet veel te doen. Je kunt ze eenvoudig en snel aansluiten op je telefoon. De oordopjes zijn tevens geschikt voor Apple apparaten zoals tablets en smartphones.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 31 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, bruin, donkerblauw, groen, koper, rood en violet

Bediening en onderhoud

Je hoeft de Bob Marley oortjes niet te verbinden via bluetooth en dat betekent dat je snel gebruik kunt maken van je oordopjes. Met de afstandsbediening op de kabel kun je onder andere het volume regelen van je muziek. Ook is er een ingebouwde microfoon waarmee je handsfree kunt bellen. De House of Marley Smile Jamaica oordopjes hebben een stoffen snoer, waardoor er minder snel knopen ontstaan. Toch is het belangrijk om de oordopjes na gebruik losjes op te rollen, zodat er minder snel sprake is van kabelbreuk. Span de overtollige kabel tijdens gebruik niet te strak om kabelbreuk te voorkomen.

Voor- en nadelen

Deze House of Marley oordoppen hebben als voordeel dat het zeer goed mogelijk is om handsfree te bellen met je oordopjes in. Zo kun je telefoongesprekken voeren zonder dat je jouw telefoon uit je zak hoef te halen. Ook zijn deze oordopjes gemaakt van natuurlijke materialen en gerecyclede kunststoffen. Een nadeel van deze goede oortjes is dat ze niet draadloos zijn. Draadloos muziek streamen is daardoor niet mogelijk en daarnaast heb je ook minder bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Daarbij is het belangrijk te weten dat de oordoppen niet waterbestendig zijn.

Conclusie

Deze House of Marley Smile Jamaica oordopjes zijn voorzien van de belangrijkste eisen die worden gesteld aan oordoppen. De geluidskwaliteit is prima, je kunt er handsfree mee bellen en je kunt de muziek regelen via de afstandsbediening. Het model is dan ook een prima keuze wanneer je op zoek bent naar basis oordopjes zonder al te veel extra functies die je niet gaat gebruiken. Wil je meer luxe of noise cancelling functies, dan kun je beter naar andere modellen kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *