House of Marley Smile Jamaica BT oordopjes

Veel mensen denken dat je voor draadloze en volledig draadloze oordopjes altijd de hoofdprijs betaalt. Maar de House of Marley Smile Jamaica BT oordoppen bewijzen dat je ook voor minder geld prima draadloze oordopjes kunt aanschaffen. Deze duurzame bluetooth oortjes bieden de mogelijkheid om voor minder geld toch te kunnen genieten van je muziek. Je verbindt ze eenvoudig aan je smartphone en daarna ben je in de gelegenheid om draadloos je favoriete muziek te streamen. Wat krijg je voor je geld en zijn deze oordoppen de beste oordoppen voor jou? Hier krijg je antwoord op je vragen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Smile Jamaica BT

De House of Marley Smile Jamaica BT oordopjes zijn draadloos en bieden je de mogelijkheid om draadloos muziek te streamen. Deze oortjes zijn nog wel met een nekband aan elkaar verbonden. De dopjes hangen om je nek en zo kun je ze uit je oren laten hangen, zonder dat ze direct van je schouders vallen. Met dit slimme ontwerp heb je nog meer gebruiksgemak van deze oordopjes.

In de doos

  • House of Marley Smile Jamaica BT
  • Usb oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de House of Marley Smile Jamaica BT

De geheel draadloze bluetooth oordopjes kunnen direct worden gebruikt zodra je ze via de instellingen van je telefoon aan bluetooth koppelt. Zo kun je draadloos muziek gaan streamen vanaf je telefoon of tablet.

Technische specificatiesHouse of Marley Smile Jamaica BT

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 144 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in de kleuren blauw, groen, koper en zwart

Bediening en onderhoud

De House of Marley oordoppen worden geleverd met verschillende maten oordopjes, waardoor je altijd de juiste pasvorm kunt vinden. Dit verhoogt het draagcomfort. Verder maak je eenvoudig gebruik van de afstandsbediening op de kabel waarmee je de muziek kunt regelen. Ook hebben de oordoppen een ingebouwde microfoon waardoor handsfree bellen mogelijk is. Om de bluetooth dopjes lang mooi te houden kun je ze het beste opbergen in een opberghoes of etui. Hierdoor berg je ze na gebruik direct op en kun je er langer van genieten. De oordopjes gaan verder 8 uur mee op een volle accu en moeten daarna opgeladen worden.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de House of Marley Smile Jamaica BT oordopjes is dat je hiermee draadloos muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Ook zitten er geen draden meer in de weg en heb je volle bewegingsvrijheid. Ook zijn de True Wireless oordopjes gemaakt van duurzame materialen waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Als nadeel van de House of Marley Smile Jamaica BT oordopjes is te noemen dat de nekband niet altijd even comfortabel zit. Daarnaast zijn de oordopjes ook niet water- en zweetbestendig.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar basis draadloze oordopjes is dit set zeker een aanrader. Je krijgt precies wat je verwacht: prima geluidskwaliteit en prima pasvorm. Je hebt wel beperkte mogelijkheden en daarnaast kun je voor iets meer geld ook voor nog betere kwaliteit kiezen.