House of Marley Redemption oordopjes

De House of Marley Redemption oordopjes behoren tot de duurdere modellen in het assortiment oordopjes van House of Marley. En dat komt voornamelijk omdat de oordopjes volledig draadloos zijn, maar ook omdat ze zijn voorzien van relatief geavanceerde functies, waaronder noise cancelling. Zijn deze goed uiziende oordopjes de prijs waard? Hier lees je alle informatie over de Bob Marley oordoppen en kun je bepalen in hoeverre ze voor jou de juiste keuze zijn in je zoektocht naar nieuwe oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Redemption ANCHouse of Marley Redemption ANC

De House of Marley Redemption oordopjes zijn van het merk House of Marley en bieden een milieuvriendelijke keuze in je zoektocht naar oordopjes. De oordopjes zijn gemaakt van duurzame materialen, waaronder FSC goedgekeurd bamboehout. Daarnaast hebben de oordopjes qua ontwerp veel weg van andere volledig draadloze oordopjes, zoals de Apple oordoppen en de JBL TUNE220TWS. Ook de functies zijn vergelijkbaar: de oordopjes hebben actieve noise cancelling en zijn waterbestendig.

In de doos

  • House of Marley Redemption
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes

Installatie van de House of Marley Redemption ANC

Deze oordopjes zijn draadloos, wat betekent dat ze eerst verbonden moeten worden met je smartphone voordat je ze kunt gaan gebruiken. Dit doe je door de luidsprekertjes via de instellingen van je telefoon te verbinden via bluetooth. Binnen enkele tellen zijn de Redemption oordoppen klaar voor gebruik.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 6,3 gram
  • Materiaal: Hout
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

Voordat je de House of Marley Redemption ANC oordopjes gaat gebruiken, is het belangrijk om de juiste maat oordopjes te kiezen. Er worden diverse maten meegeleverd en het is aan jou om de beste pasvorm te bepalen. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak. De volledig draadloze oordoppen worden geleverd in een hardcase: hier laad je de oordopjes in op, maar kun je ze na gebruik ook opbergen. Zo raak je ze niet kwijt en blijven ze altijd beschermd. De oordopjes kunnen 5 uur gebruikt worden op een volle accu. Daarna kun je ze opladen om nooit zonder muziek te hoeven zitten.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van deze bluetooth in ear oordopjes is dat je de optie hebt om voor actieve noise cancelling te kiezen. Hiermee kun je storende omgevingsgeluiden dempen, bijvoorbeeld hard pratende mensen in de trein of andere geluiden in de omgeving. De apparaatjes zijn daarnaast ook waterbestendig en gemaakt van duurzame materialen. Als nadeel van de speakertjes kan genoemd worden dat de oordopjes niet kunnen worden gekoppeld aan een app om de geluidsweergave te personaliseren. Ook geven meerdere gebruikers aan dat het geluid van de oordopjes wat aan de zachte kant is.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede draadloze oordopjes, dan zijn de House of Marley Redemption ANC oordopjes een goede keus. Ze zijn voorzien van noise cancelling en bieden de mogelijkheid om draadloos je muziek te streamen. Het is daardoor zeker een aanrader om deze oordopjes aan te schaffen.