House of Marley oordopjes oordopjes

Bekijk en bestel direct House of Marley oordopjes

House of Marley oordopjes

  • Betaalbare oordopjes in het assortiment
  • Luxueus en strak design
  • Oordopjes voor in de sportschool en daarbuiten

House of Marley oordopjes – Duurzame oordopjes zijn de toekomst

House of Marley oordopjesDe producten van House of Marley zijn op de markt gebracht door de kinderen van Bob Marley, met de gedachte om duurzame hoofdtelefoons te gaan verkopen voor een betere toekomst. Dit heeft er ook voor gezorgd dat het merk met goede en duurzame oordopjes op de markt is gekomen. Oordopjes zijn om een aantal redenen ideaal. Zo kun je je terugtrekken en genieten van je eigen muziek zonder dat anderen daar last van hebben. Daarnaast heb je de mogelijkheid om verschillende soorten oordopjes te kiezen. Ook als het gaat om House of Marley oordopjes is de keuze ruim.

De fabrikant heeft zich dus gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame oordopjes. Dit kun je zien door het gebruik van duurzame materialen: de oordoppen van House of Marley zijn daardoor een milieuvriendelijke keuze. Daarnaast zijn er veel verschillende modellen op de markt gebracht. Dat is te zien zodra je een kijkje gaat nemen bij het assortiment. Hier vind je onder andere volledig draadloze oordopjes, bijna volledig draadloze modellen en modellen die nog volledig aan een kabel vastzitten aan je smartphone of tablet. Een voorbeeld van een niet-draadloos model is de House of Marley Uplift 2, oordopjes met een stoffen snoer in plaats van kunststof.

Daarnaast heeft het merk ook de nodige draadloze oordopjes op de markt gebracht. De Smile Jamaica BT, Smile Jamaica Wireless 2 en de House of Marley Redemption ANC oordopjes zijn hier een voorbeeld van. Deze Redemption oordopjes zijn onder andere voorzien van noise cancelling en zijn daarnaast ook waterbestendig en dus geschikt om mee te sporten.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Wanneer je op zoek bent naar milieuvriendelijke en duurzame merken, dan is het zeker een aanrader om naar oordopjes van House of Marley te kijken. Het merk houdt zich bezig met duurzaamheid en dit is dan ook terug te zien in de materialen die worden gebruikt voor het maken van de oordoppen, zoals FSC goedgekeurd bamboehout. Daarnaast zijn er modellen van House of Marley die zijn voorzien van noise cancelling, ideaal wanneer je in alle rust van je muziek wilt genieten zonder dat je geluiden van buitenaf hoort. Een ander voordeel is de verscheidenheid in producten en prijzen: zo is er voor ieder wat wils.

Hoe werken oordopjes van House of Marley?

De kleine luidsprekertjes zijn onder te verdelen in verschillende categorieën: volledig draadloos, niet-volledig draadloos en niet draadloos. De draadloze en niet-volledig Bob Marley draadloze oordopjes kun je door middel van bluetooth aan je smartphone of tablet verbinden. Dit is via de instellingen van je telefoon gemakkelijk en snel te regelen. De niet-draadloze oordopjes kun je via de ingang op de smartphone inpluggen om vervolgens je favoriete muziek te streamen. De bediening van niet-draadloze modellen kan via het bedieningspaneel die op de kabel zit.

De bediening van de draadloze oordopjes zoals bij de House of Marley Liberate Air is minstens zo gemakkelijk. Met de oordopjes kun je het volume aanpassen maar ook je muziek pauzeren en weer verder afspelen. De oordopjes zijn daarnaast ook waterbestendig en daardoor ook in de regen te gebruiken. Ook zweten in de sportschool heeft geen invloed op de kwaliteit van het geluid en de levensduur van je oordopjes. Over het algemeen is de bediening en werking van de House of Marley oordopjes erg eenvoudig en kun je dit snel onder de knie krijgen.

Speciale functies van House of Marley oordopjes

Een van de belangrijkste speciale functies die enkele oordopjes zoals de House of Marley Smile Jamaica hebben is de noise cancelling. Dit kun je aan- en uitschakelen wanneer je dat wilt, waardoor je ook altijd veilig aan het verkeer kunt deelnemen. De ingebouwde microfoon in de Bob Marley oordoppen zorgt ervoor dat je ook handsfree kunt bellen. In de niet-draadloze oordopjes zit een microfoon in het kleine bedieningspaneel in de kabel.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Als je gaat kijken naar House of Marley oordopjes zoals de House of Marley Uplift 2 BT, dan is het belangrijk om voor jezelf eerst duidelijkheid te hebben waar je precies naar op zoek bent. Doordat er verschillende varianten beschikbaar zijn, kan het lastig worden om de juiste oordoppen te vinden. Het is vooral belangrijk om te kijken naar waarvoor je de oordoppen wilt gebruiken en hoeveel belang je hecht aan de extra functies. Voor sporters kunnen de draadloze sport oordopjes interessant zijn, en anderzijds ook voor wanneer je regelmatig in de auto aan het bellen bent. Verder is het wellicht ook belangrijk om je budget in je achterhoofd te houden zodat je uiteindelijk niet veel meer uitgeeft dan je van plan was.

De belangrijkste gegevens van House of Marley oordopjes in één oogopslag:

  • Oordopjes van milieuvriendelijke materialen
  • Heel veel verschillende modellen beschikbaar
  • Uitgerust met noise cancelling