House of Marley Liberate Air oordopjes

Er wordt steeds vaker gekozen voor volledig draadloze oordopjes. Hiermee kun je draadloos je muziek streamen vanaf je smartphone of tablet, maar je hebt ook een stuk meer bewegingsvrijheid dan met bedrade oordopjes. De House of Marley Liberate Air oordopjes vhebben een gemiddelde prijs als het gaat om volledig draadloze oortjes en hebben onder andere een zeer lange batterijduur van 9 uur. Wat zijn de andere voordelen en hebben deze oordopjes ook nadelen? Dat kun je hier allemaal lezen.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

House of Marley Liberate AirHouse of Marley Liberate Air

Het is inmiddels bekend dat het niet altijd hoeft te betekenen dat goedkope oordopjes slecht zijn en dat dure oordopjes het beste zijn. Het is daardoor belangrijk om te kijken naar de specialisaties van oortjes. De House of Marley Liberate Air oordopjes zijn gemaakt van duurzame en recyclebare materialen en zijn daardoor een milieuvriendelijke keuze. Verder zijn ze waterbestendig, waardoor het goed mogelijk is om ze aan te schaffen zodat je ermee kunt gaan sporten. Of je nu gaat fietsen of hardlopen, deze dopjes vallen niet uit. En omdat er geen snoeren aan zitten, heb je ook geen problemen met het uit de knoop halen van de snoeren.

In de doos

  • House of Marley Liberate Air
  • Usb c oplaadkabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de House of Marley Liberate Air

De volledig draadloze oordopjes moeten eerst via bluetooth aan de smartphone of tablet verbonden worden. Dit doe je via de instellingen op het gewenste apparaat. Nadat er verbinding is gemaakt kun je de bluetooth oordoppen gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 9 uur
  • Gewicht: 84 gram
  • Materiaal: Hout
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De oordopjes van Bob Marley worden geleverd met verschillende maten oordopjes, waardoor je eerst de beste maat kunt kiezen zodat je profiteert van de beste pasvorm. Op de oorschelp van je oordopjes zit een touchpad waarmee je gemakkelijk je muziek kunt pauzeren zonder je telefoon te pakken. Ook handsfree bellen is mogelijk door de ingebouwde microfoon. De oortjes gaan 9 uur mee op een volle kabel en dat betekent dat je maar weinig onderhoud hebt aan de House of Marley Liberate Air oordopjes. Je kunt ze opladen in de oplaadcase die je standaard meegeleverd krijgt. Hier kun je ze ook in opbergen na gebruik. De oplaadcase gaat 32 uur mee zonder opladen.

Voor- en nadelen

De lange batterijduur is het grootste voordeel van de true wireless oordoppen. Je kunt 9 uur doen met een volle accu. Het is daarnaast ook een voordeel dat de oordopjes waterbestendig zijn en daardoor geschikt om te gebruiken in de sportschool. Ook zijn de sport oordopjes een milieuvriendelijke keuze, omdat ze zijn gemaakt van duurzame en recyclebare materialen. Het nadeel van de het toestel is dat het niet is voorzien van noise cancelling. Daarnaast kun je bijvoorbeeld niet het volume regelen via de oordopjes, dit moet je via de smartphone doen.

Conclusie

De House of Marley Liberate Air oordopjes zijn een van de beste earbuds van nu en een prima keuze wanneer je voor milieuvriendelijke oordopjes wilt gaan. Ze zijn geschikt voor in de sportschool en bieden daarnaast een lange batterijduur. De draadloze dopjes zijn helaas wat minder in gebruiksgemak, omdat je de muziek grotendeels via de telefoon moet regelen.