Goedkope oordopjes Top 3

Ben je op zoek naar goede oordopjes maar heb je te maken met een budget? Oordopjes zijn er in allerlei categorieën. Je kunt kiezen voor zeer kwalitatieve oordopjes waar ook meestal een wat hoger prijskaartje aanhangt. Wanneer je liever niet dit geld uitgeeft aan oordopjes maar wel een nieuw paar nodig hebt, is het ook mogelijk om naar de goedkopere modellen te gaan kijken. Waar veel oordopjes gemakkelijk boven de €50, €100 en zelfs €200 uitkomen, is het ook mogelijk om een lager bedrag voor je oortjes te betalen. Je hebt de keuze uit heel wat goedkope oordopjes onder de €40.

Het is niet altijd zo dat je met goedkope oordopjes altijd de plank misslaat en dat je uiteindelijk beter uit bent met dure oordopjes. Er zijn ook genoeg betaalbare oordopjes waarvoor je niet zoveel betaalt als de nieuwste, draadloze modellen. Deze betaalbare oordoppen kun je gemakkelijk online aanschaffen, nadat je meerdere modellen met elkaar hebt vergeleken. Zo kun je altijd een goede keuze maken. Hier vind je de voordelige oordopjes Top 3. Op basis hiervan kun je bepalen welke oordopjes jij gaat aanschaffen om te kunnen genieten van je muziek.

Bekijk en bestel direct goedkope oordopjes

1: Sony MDR XB50AP: €27,95

Goedkope oordopjes - Sony MDR-XB50APEen van de goedkoopste modellen met oordopjes van goede kwaliteit is de Sony MDR XB50AP. Deze bedrade oordopjes zijn niet draadloos en dat is alvast een reden waarom ze een lagere prijs hebben. Er wordt steeds vaker gekozen voor de nieuwere modellen draadloze oordopjes, die ook van Sony verkrijgbaar zijn. Met de Sony MDR XB50AP heeft het merk een set betaalbare oordopjes op de markt gebracht die van goede kwaliteit zijn. De geluidskwaliteit is ook goed: je luistert naar een diepe klank en daarnaast produceren de oordopjes een krachtige bas. De geluidskwaliteit wordt nog beter dankzij de stevige klankkast: je hebt hierdoor geen last van trillingen en storende geluiden.

De Sony MDR XB50AP heeft daarnaast ook een ingebouwde microfoon in de afstandsbediening op de kabel. Hiermee kun je ook handsfree bellen en is het daarnaast ook mogelijk om tussen nummers te schakelen. Het is niet mogelijk om het muziekvolume aan te passen met de afstandsbediening, dit moet je via de smartphone doen. Daarnaast hebben de Sony oordopjes een plat snoer die voorkomt dat je oordopjes in de knoop raken. Ook krijg je een hoesje meegeleverd waar je de goedkope oordoppen in kunt opbergen. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Goede geluidskwaliteit doordat de oordopjes een frequentie van 4 Hz bereiken
  • Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen
  • Plat snoer om knopen te voorkomen

2: House of Marley Uplift 2: €31,99

House of Marley Uplift 2Wanneer je op zoek bent naar betaalbare oordopjes zijn de House of Marley Uplift 2 oordopjes een prima keuze. Het gaat om bedrade oordopjes en hiermee zijn ze niet draadloos, maar wel betaalbaar. Daarnaast is ook de geluidskwaliteit prima en kun je ook profiteren van een relatief goed draagcomfort. De House of Marley Uplift 2 is van House of Marley, een merk dat is opgericht door de kinderen van de bekende reggae artiest Bob Marley. Zij hebben met House of Marley een milieuvriendelijk merk voor oordopjes op de markt gebracht.

House of Marley oordopjes zijn dus een goede keus wanneer je wilt letten op milieuvriendelijkheid. Het gebruik van duurzame en recyclebare materialen zoals gecertificeerd bamboe hout zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook een unieke look. Verder hebben de House of Marley Uplift 2 oordopjes een microfoon in de kabel waarmee je handsfree kunt bellen. Verder is het snoer van deze goedkope oortjes gemaakt van stof en raakt deze daardoor minder snel in de knoop. Je krijgt daarnaast ook meerdere maten Bob Marley oordopjes meegeleverd om zo de beste pasvorm te kunnen kiezen. De afstandsbediening in de kabel is niet gemaakt voor het aanpassen van het muziekvolume: dit moet je dus via je smartphone of tablet doen. Wel kun je tussen nummers schakelen en neem je oproepen aan die binnenkomen op je telefoon. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Milieuvriendelijke keuze voor oordoppen
  • Stoffen snoer voor het verminderen van knopen
  • Niet mogelijk om muziekvolume aan te passen met de afstandsbediening in de kabel

3: Apple Earpods: €35

Apple Earpods Lightning ConnectorBen je op zoek naar goede Apple oordopjes maar wil je niet de hoofdprijs betalen voor dure modellen zoals de Apple Airpods? Dan kun je ook kiezen voor de Apple Earpods voor zowel de oudere als de nieuwere iPhones. De Apple Earpods 3,5mm Jack zijn gemaakt voor iPhones als de 6S en oudere modellen. Vanaf de iPhone 7 kun je kiezen voor de Apple Earpods Lightning Connector. Beide modellen hebben dezelfde prijs en zien er op de aansluiting na hetzelfde uit. Je kunt de Apple Earpods aanschaffen wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar alternatief voor de Apple Airpods.

De geluidskwaliteit van de Apple Earpods is goed en daardoor zijn dit type oordopjes dan ook nog steeds populair. Het is wel belangrijk om van tevoren te kijken welk model je precies nodig hebt, zodat je de juiste aansluiting kiest voor je smartphone. Met een Apple koppelstuk kun je de Apple Earpods 3,5 mm Jack ook op je oudere iPhone aansluiten. De Apple Earpods zijn alleen geschikt voor iPhone apparaten en werken daardoor niet met Android producten. De Apple Earpods oordopjes hebben een geometrisch ontwerp en hebben daardoor een hoog draagcomfort. Met de afstandsbediening in de kabel kun je muziek pauzeren, het volume bepalen en inkomende oproepen opnemen. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Een hoog draagcomfort dankzij geometrisch ontwerp
  • Alleen geschikt voor Apple apparaten
  • Met de afstandsbediening regel je muziek, volume en oproepen

Goedkope oordopjes van goede kwaliteit

Wanneer je op zoek bent naar zowel goede als betaalbare oordopjes zoals de Nokia BH-605 kun je hiervoor online zeer goed terecht. Helaas zijn momenteel de beste bluetooth oordopjes qua aanschafprijs nog aardig prijzig. Ga je oordopjes kopen, dan is het voor jezelf wel belangrijk om te bepalen wat je persoonlijke wensen zijn en hoe veel je wilt betalen voor je oortjes. De bovenstaande drie oordoppen zijn in vergelijking met de duurdere modellen zeer goed betaalbaar, maar ook in kwaliteit hoef je niet altijd veel in te leveren. Kijk goed naar de functies van iedere set goedkope oordopjes en ontdek wat het beste past bij jouw voorkeur.