Goedkope draadloze koptelefoon Top 3 van dit moment

We kunnen of willen niet allemaal even veel besteden aan een nieuwe koptelefoon. Dit maakt ons niet per se minder muziekliefhebber, maar sommige mensen vinden het prima als de geluidskwaliteit iets minder is. Zolang ze maar muziek kunnen luisteren. Maar muziek luisteren is natuurlijk niet het enige wat je met een hoofdtelefoon kan doen. Zo kun je aan de hand van een koptelefoon ook de audio van je game horen, of een film of serie bekijken. Het mooie is dat er vele koptelefoons zijn die qua prijs toegankelijk zijn voor iedereen. Echter zoek je natuurlijk wel een variant met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Maar welke goedkope draadloze koptelefoon moet je nu kopen? Hieronder zetten we de 3 goedkoopste draadloze hoofdtelefoons van dit moment voor je op een rij.

Bekijk en bestel direct goedkope hoofdtelefoons

Nummer 1: JBL T460BTGoedkope draadloze koptelefoon - JBL T460BT

Op het gebied van audioproducten zijn er weinig merken groter dan JBL. Al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw levert deze Amerikaanse producent producten van een hoge kwaliteit af. De voorganger van dit bedrijf werd zelfs al in de jaren 20 opgericht en stond bekend als één van de eerste producenten die 6 en 8 inch speaker drivers produceerden. Om maar aan te geven dat we bij het merk JBL echt niet te maken hebben met kleine jongens. Bij dit bedrijf werken louter vakmensen die al jouw behoeften op het gebied van audio kunnen vervullen. Maar hoe zit dit op het gebied van goedkope draadloze koptelefoons? Doet een goedkoop draadloos model zoals de JBL T460BT het ook goed?

Afwerking en mogelijkheden

Niet voor niets staat dit model op nummer 1 in de goedkope draadloze koptelefoon Top 3 van dit moment. Er is absoluut sprake van een correlatie tussen prijs en kwaliteit als het gaat om hoofdtelefoons. Echter zijn er genoeg modellen waarbij de verhouding tussen prijs en geluidskwaliteit prima is. De JBL T460BT koptelefoon is hier een goed voorbeeld van. Ondanks dat dit één van de goedkoopste draadloze koptelefoons van dit moment is (het is zelfs de nummer één voor volwassenen als je de kinder koptelefoons niet meetelt), is de geluidkwaliteit van deze koptelefoon prima. Ook met het draagcomfort zit het wel snor. Je draagt deze koptelefoon on ear en je kunt gebruik maken van Bluetooth om verbinding te maken met jouw apparaat naar keuze.

Bediening en gebruik

Via Bluetooth kun je een verbinding leggen tussen de JBL koptelefoon en je mobiele telefoon of tablet. De geluidskwaliteit is over de gehele linie, zeker wanneer je kijkt naar het prijskaartje dat aan deze koptelefoon hangt. Een microfoon zit ingebouwd, welke je in staat om stelt om handsfree te bellen. Als de batterij leeg is, zul je deze hoofdtelefoon moeten opladen. Er is namelijk geen aux ingang aanwezig. Een micro USB kabel wordt meegeleverd. Met een volle accu kun je deze koptelefoon 11 uur aan één stuk gebruiken. Ben je op zoek naar een goedkope draadloze koptelefoon, dan is dit misschien wel de beste bluetooth koptelefoon die je zoekt!

Belangrijkste kenmerken van de JBL T460BT

 • Type oorkussen: on ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 300 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee

Nummer 2: JVC HA-S30BTJVC HA-S30BT

Ook JVC is een grote meneer als het gaat om audioproducten. JVC staat voor Japan Victor Company en levert al elektronica aan consumenten sinds 1927. Als merk kun je niet zo lang overleven zonder daadwerkelijk producten van een hoge kwaliteit te leveren, want de concurrentie op dit gebied is nu eenmaal groot. Eén van hun eerste verdiensten is het ontwikkelen van het eerste VHS systeem voor videobanden. Maar niet alleen op het gebied van videoproducten doet dit merk het goed, maar ook op het gebied van audioproducten laat dit merk zich gelden. Zo kun je ook bij hen terecht voor hoofdtelefoons. Het goedkoopste draadloze model uit hun assortiment is de JVC HA-S30BT hoofdtelefoon.

Afwerking en mogelijkheden

De JVC HAS30BT koptelefoon ziet er goed uit en is voorzien van een strakke zwarte kleur. Dit is een draadloze variant, waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt dan ooit. Draden kunnen niet alleen in de knoop zitten, maar ze blijven ook vaak achter dingen hangen. Dit kan zowel thuis als onderweg irritant zijn. Door het gebrek aan draad heb je hier bij de JVC HA-S30BT hoofdtelefoon geen last van. Deze hoofdtelefoon wordt on ear gedragen. Dit vindt niet iedereen even prettig, maar de aangename geluidskwaliteit maakt een hoop goed.

Bediening en gebruik

Deze koptelefoon van JVC is dus draadloos, wat inhoudt dat je gebruik maakt van Bluetooth om verbinding te maken met je smartphone of tablet. Er is geen noise cancelling. Wel is er een Bass Boost modus aanwezig, waardoor je wat meer de nadruk kan leggen op harde klanken. Dit is erg handig voor muzikale genres waarbij de bas nadrukkelijker aanwezig moet zijn. Op de oorschelpen bevindt zich een afstandsbediening aan de hand waarvan je de muziek kunt aansturen en telefoontjes kunt aannemen. Deze beantwoord je middels de ingebouwde microfoon.

Belangrijkste kenmerken van de JVC HA-S30BT

 • Type oorkussen: on ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 143 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee

Nummer 3: Sony WH-CH510Sony WH-CH510

De laatste goedkope draadloze hoofdtelefoon van deze goedkope draadloze koptelefoon Top 3 komt uit de stal van Sony. Waarschijnlijk hoeven we je weinig vertellen over Sony, want dit is één van de grootste merken ter wereld van dit moment. Op diverse fronten doet deze Japanse producent het ontzettend goed. Het bekendste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk de Playstation, de meest verkochte video gaming console aller tijden. Bij dit merk kun je ook terecht voor diverse videoproducten, bijvoorbeeld een dvd speler. Natuurlijk mogen ook audioproducten niet in hun assortiment ontbreken. Zo kun je bij Sony ook terecht voor koptelefoons. Een goed voorbeeld hiervan is de Sony WH-CH510 koptelefoon.

Afwerking en mogelijkheden

Welk product je van Sony ook koopt, eigenlijk levert dit merk altijd wel waar voor zijn geld. Zelfs als je een goedkoop alternatief bestelt, is de verhouding tussen prijs en kwaliteit goed. Zo ook bij de Sony WH-CH510. Deze hoofdtelefoon beschikt over on ear oorkussens en maakt gebruik van Bluetooth om de connectie te vormen met je mobiele telefoon of tablet. Vanaf deze apparaten stream je de muziek naar je koptelefoon zonder delay. De geluidskwaliteit van de muziek is bijzonder goed, zeker wanneer je kijkt naar de prijs van dit model.

Bediening en gebruik

Omdat deze Sony koptelefoon gebruik maakt van een accu, zul je deze van tijd tot tijd moeten opladen. Met een volgeladen accu kan deze hoofdtelefoon er weer 35 uur tegenaan. Voor een variant uit deze prijsklasse is dit bijzonder goed. Bovendien kun je dit model snel laden. Binnen 10 minuten kun je alweer anderhalf uur luisterplezier beleven. Het enige wat ontbreekt is een aux ingang. Als de accu leeg is, kun je dus geen muziek meer luisteren via de Sony WH -CH510 koptelefoon.

Belangrijkste kenmerken van de Sony WH-CH510

 • Type oorkussen: on ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 132 gram
 • Kleur: blauw
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee