De beste oordopjes voor werk en thuis

Wanneer je dagelijks op kantoor zit, kan het fijn zijn om je door middel van oordopjes goed te kunnen focussen op je werk. Dit is ook zo wanneer je regelmatig thuis werkt. Je hebt dan baat bij goede oordopjes die niet alleen goede geluidskwaliteit hebben, maar die ook over de juiste functies beschikken waar je thuis en op kantoor optimaal gebruik van kunt maken. Er zijn heel wat verschillende soorten oordoppen en dat betekent dat het lastig kan zijn om een goede keuze te maken. Want welke oordoppen zijn nu het beste om op je werk of thuis te gebruiken en moet je deze oortjes kopen? Hier vind je de belangrijkste informatie waarmee je jouw keuze makkelijk kunt maken en kunt beslissen wat de beste oordopjes voor werk en thuis gebruik zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

De belangrijkste vragen die je jezelf kunt stellen

Beste oordopjes voor werk of thuis - Skullcandy Sesh Evo TWGa eerst na wat je situatie is en waar je de oortjes voor wilt gaan gebruiken. Je kunt jezelf in ieder geval de volgende vragen stellen:

  • Heb je vaak last van lawaai om je heen?
  • Wil je een snelle verbinding tussen smartphone en oordopjes?
  • Moet je je vrijuit kunnen bewegen tijdens het luisteren?
  • Wil je jouw muziek zo gepersonaliseerd mogelijk luisteren?
  • Gebruik je meerdere apparaten tegelijk en wil je deze verbinden met je oordopjes?

Lawaai om je heen: noise cancelling oordopjes

Werk je regelmatig thuis en heb je ook kinderen rondlopen of werk je op een kantoor waar het vaak rumoerig is? Dan heb je zeker baat bij de keuze voor noise cancelling oordopjes. Oordopjes voor thuis met deze functie bieden de mogelijkheid om omgevingsgeluid en ruis te dempen. Hierdoor hoor je alleen nog maar je eigen muziek en kun je je dus makkelijker focussen op je werkzaamheden. Het voordeel van de beste noise cancelling oortjes, is dat je deze functie gemakkelijk en snel aan en uit kunt zetten. Zo kun je het gebruiken wanneer dit nodig is.

Snelle smartphone verbinding en gemakkelijk bewegen: draadloze oordopjes

Je kunt er ook voor kiezen om oordopjes te nemen die je snel kunt verbinden met je smartphone. Zo verbind je de beste draadloze oordopjes via bluetooth met je smartphone, maar kan het ook nog sneller wanneer je kiest voor oordopjes met een NFC chip. Hiermee maken je oordopjes nog sneller verbinding met je smartphone, door ze simpelweg tegen elkaar aan te houden. Draadloze oordoppen zijn ook ideaal wanneer je vrijuit wilt bewegen. Snel opstaan om even koffie te halen of naar het toilet gaan zijn geen enkel probleem met draadloze oortjes.

Gepersonaliseerde geluidsweergave: oordopjes met app

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een goede geluidskwaliteit, kun je kiezen voor oordopjes met een app. Deze oordopjes, onder andere van Bose, Jaybird, Sony en Sennheiser, hebben een app waarmee je het geluid kunt aanpassen via een equalizer. Hierdoor kun je kiezen voor een gepersonaliseerde geluidsweergave. Niet alle draadloze oordopjes hebben een app. Kijk daardoor dus goed naar oordoppen met deze mogelijkheid voordat je een keuze maakt.

Meerdere apparaten tegelijk verbinden: multipoint pairing oordopjes

Gebruik je thuis of op kantoor meerdere apparaten tegelijk? Wanneer je bijvoorbeeld zowel met je smartphone als je laptop werkt, kun je oordopjes met multipoint pairing kiezen. Hiermee switchen je oordopjes gemakkelijk van apparaat. Ben je bezig op je laptop en word je gebeld via je smartphone? Dan wisselen de oortjes automatisch van verbinding en kun je zonder zelf iets te doen gaan bellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *