De best geteste oordopjes van dit moment

Bij je zoektocht naar oordoppen heb je natuurlijk je eigen budget in je hoofd, maar je wilt ook weten welke oordopjes goed uit de test komen en dan ook veel verkocht worden. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat je lang van je oordopjes kunt genieten. Maar wat zijn de best geteste oordopjes van dit moment en waarop is deze keuze gebaseerd? Alle oortjes worden getest door externe partijen, waaronder de Consumentenbond. Deze partijen zijn onafhankelijk en testen de oordopjes op allerlei zaken. Het gaat zowel om bedrade, draadloze en volledig draadloze oordopjes. Hier vind je de 3 best geteste oordopjes van dit moment:

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bedrade oordopjes: Apple EarpodsBest geteste oordopjes - Apple Earpods Lightning Connector

Hoewel er steeds meer draadloze oordopjes op de markt komen, zijn er ook nog steeds een aantal bedrade oordoppen die het altijd goed blijven doen. De Apple Earpods zijn hier een voorbeeld van. Deze oortjes zijn verkrijgbaar in zowel de variant voor de iPhone 6 en ouder en de nieuwere iPhones met lightning connecter. De Apple Earpods komen al jaren goed uit de test, en dat komt onder andere door het goede geluid, het draagcomfort en de handige extra’s waarvan je profiteert. Onder andere de ingebouwde microfoon zorgt ervoor dat je handsfree kunt bellen en het geometrische ontwerp zorgt ervoor dat de oordopjes van Apple erg lekker zitten.

Draadloze oordopjes: Bose SoundSport Wireless Headphones

Wanneer je op zoek bent naar grotendeels draadloze oordopjes komt onder andere de Bose SoundSport Wireless Headphones goed uit te test. Je draagt deze oordopjes met een nekband en oorclip en hierdoor zitten de oordopjes goed in je oren. Wel zijn het in ear oordopjes en kun je ze gemakkelijk in je oren stoppen en blijven ze hier ook goed zitten. De Bose SoundSport Wireless Headphones zijn onder andere goed om te gebruiken in de sportschool: je hebt dan geen snoeren in de weg zitten. Daarnaast is ook het ontwerp erg gebruiksvriendelijk en zijn de oordopjes ook waterdicht. Ook om deze reden komen de Bose oortjes goed uit de test.

Volledig draadloze oordopjes: Sennheiser Momentum True Wireless II

Wanneer je op zoek bent naar geheel draadloze oordopjes kun je onder andere voor de Sennheiser Momentum True Wireless II. Deze oordopjes scoren hoog op allerlei punten en dat betekent dat de Sennheiser Momentum True Wireless II oortjes tot de best geteste draadloze oordopjes behoort. Deze oordopjes zijn onder andere compact en zitten goed in het oor, maar verbind je ook gemakkelijk en snel via bluetooth aan je smartphone. Verder zijn deze oordoppen voorzien van noise cancelling waarmee je omgevingsgeluid en ruis kunt dempen. De Sennheiser oordopjes hebben daarnaast ook een lange batterijduur.

Best geteste oordopjes kopen?

Waar je ook naar op zoek bent: goede oordopjes zijn er genoeg te vinden. Je kunt de best geteste oortjes zeker meenemen in je beoordeling, maar je kunt ook op basis van andere zaken bepalen wat je belangrijk vindt en waar jouw ideale oordopjes aan moeten voldoen. De beste geteste oordopjes hoeven niet altijd de beste keuze voor jou te zijn. Vergelijken is daarom altijd een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *