De 5 populairste sport koptelefoons van dit moment

Het is goed mogelijk dat je tijdens het sporten een koptelefoon wilt gebruiken om naar muziek te luisteren. Wat is er meer ontspannend dan tijdens het hardlopen genieten van je favoriete muziek? Echter zul je gaan zweten tijdens het sporten, welke activiteit je ook onderneemt. Het probleem van vele hoofdtelefoons is het feit dat ze niet tegen water bestand zijn. Zweet kan dus voor schade zorgen bij deze koptelefoons. Gelukkig zijn er alternatieven verkrijgbaar die wel bestand zijn tegen vocht zoals zweet. Ben je op zoek naar populaire hoofdtelefoons, lees dan snel verder in deze Top 5 populairste sport koptelefoons van nu.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Niet alleen kun je met een gerust hart gaan sporten wanneer je de Bose Noise Cancelling Headphones 700, maar dankzij de noise cancelling features van deze koptelefoon kun je ook optimaal genieten van je favoriete muziek zonder dat je last hebt van geluiden uit de omgeving. Er zijn 11 levels hiervan, dus je kunt zelf bepalen in welke mate er noise cancelling plaatsvindt. Dankzij de touchbediening op de oorschelpen kun je bovendien eenvoudig de muziek aanpassen.

House of Marley Positive Vibration XL

House of Marley is opgericht door de kinderen van Bob Marley. Dit merk beschikt over een aantal voordelen waar andere merken niet over beschikken. Zo is dit de milieuvriendelijkste optie op het gebied van koptelefoons. Ook House of Marley Positive Vibration XL is hier een goed voorbeeld van. Naast dat deze koptelefoon geschikt is voor het sporten, zijn er weinig hoofdtelefoons die je sneller op kunt laden. Binnen 10 minuten laden kun je al 4 uur vooruit.

Jabra Elite 45H Titanium

Jabra is een Deense producent die al jaren een goede reputatie heeft op het gebied van diverse audio toepassingen. Ook als je op zoek bent naar een goede koptelefoon, ben je bij dit merk aan het goede adres. Ook hoofdtelefoons voor de sportende mens zijn bij hen in het assortiment te vinden. Een populaire keuze hiervoor is de Jabre Elite 45H Titanium. Dit is een basismodel die voor een goede prijs te koop is. De batterij van deze draadloze koptelefoon gaat lang mee en middels de app stel je deze koptelefoon in.

Jabra Elite 85H

De Jabra Elite 45H Titanium is niet de enige variant van dit merk die geliefd is bij de sportende muziekliefhebber. Ook de Jabra Elite 85H doet het goed bij deze doelgroep. Dankzij de noise cancelling features kun je op je gemak sporten zonder dat je last hebt van geluiden uit je omgeving. Zo kun je optimaal van je muziek genieten. De accu gaat daarnaast langer dan gemiddeld mee, nog een pluspunt voor deze variant. Ook de geluidskwaliteit is top.

Adidas RPT-01

Adidas is vooral bekend als merk van sportieve kleding. Maar wist je dat zij ook een sportieve koptelefoon op de markt hebben gebracht? Dat is de Adidas RPT-01, een waterbestendige hoofdtelefoon voor de sportieve muziekliefhebber. De accu gaat in totaal 40 uur mee, dus je hebt lang plezier van deze koptelefoon. Bovendien kun je de oorkussens losmaken van het geheel, wat het reinigen van deze onderdelen een stuk eenvoudiger maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *