De 5 populairste koptelefoon merken van dit moment

Sommige merken hebben een streepje voor op anderen, zo ook op het gebied van koptelefoons. Natuurlijk hebben grote merken het voordeel dat ze al een stuk bekender zijn bij mensen, waardoor consumenten eerder geneigd zijn om een product van hen te kopen. Tegelijkertijd kun je als merk niet groot blijven zonder producten van een hoge kwaliteit te leveren. En dat doen de merken in deze Top 5 dan ook. Maar wat zijn dan de populairste koptelefoons? Hieronder worden de 5 populairste koptelefoon merken van nu voor je op een rij gezet.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

SonyPopulairste koptelefoons - Sony WH-1000XM4

Sony is een gigant op vele fronten. Zo zijn er vele gaming liefhebbers die Sony vooral associëren met de Playstation. Maar ook op het gebied van dvd spelers en Blu-ray spelers doet deze producent het goed. Ook kun je bij hen terecht voor al jouw audio behoeften. Sony is het populairste merk op het gebied van koptelefoons. De twee meest verkochte hoofdtelefoons bij de grotere webshops van dit moment zijn de Sony WH-1000XM3 en de Sony WH-1000XM4. Vaak kiezen Nederlanders voor goedkopere varianten vanwege de prijs. Het feit dat deze twee hoofdtelefoons, ondanks hun relatief hoge prijs, zo populair zijn bij de Nederlandse consument zegt een hoop over de kwaliteit van dit merk.

JBL

De nummer twee van dit moment is JBL. Wanneer je onze Top 5 populairste koptelefoons van dit moment bekijkt, zijn er twee hoofdtelefoons van JBL hierin te vinden: De JBL LIVE 650BTNC en de JBL Tune 500BT. JBL beschikt over een enorm assortiment aan hoofdtelefoons. Ze hebben alles, van goedkope varianten tot aan duurdere modellen. Ook heb je de keuze tussen modellen met draad en draadloze koptelefoons. Geen wonder dat deze producent zo populair is op dit moment.

Bose

In de Top 5 populairste koptelefoons van dit moment vind je op plek 5 de Bose QuietComfort 35 II terug. Deze draadloze hoofdtelefoon beschikt niet alleen over Bluetooth mogelijkheden, maar dit product is tevens compatibel met Google Assistant. Dat maakt de aansturing nog eenvoudiger dan ooit tevoren. Het assortiment van Bose wordt gekenmerkt door een hoge geluidskwaliteit over de gehele linie, zelfs wanneer je voor een goedkope variant kiest.

Beats

Een van de populaire koptelefoon merken is Beats. De volledige naam van Beats is Beats by Dre. Dit merk is namelijk ontwikkeld door Dr. Dre, één van de bekendste en beste rappers aller tijden. Ook als producent heeft hij vele talenten ontdekt, zoals bijvoorbeeld Snoop Dogg en Eminem. Deze man heeft dus een hoop verstand van muziek. Hij vond dat het nog een stuk beter kon op het gebied van oortjes en koptelefoons. Daarom besloot hij zijn eigen lijn op te richten. Vanaf het begin was dit merk een groot succes. Inmiddels beschikken ze over een groot aanbod op het gebied van Beats hoofdtelefoons.

JVC

Alhoewel Sennheiser over een groter assortiment beschikt, hebben we toch besloten om JVC aan onze Top 5 populairste hoofdtelefoon merken dit moment toe te voegen. Dit komt vooral dankzij de JVC HA-RX330-E koptelefoon, die het bij klanten beter doet dan iedere variant van Sennheiser. Wanneer je de gehele collectie bekijkt, zie je dat dit merk een consistent niveau haalt door het hele aanbod.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *