De 5 duurste koptelefoons van dit moment

Bij hoofdtelefoons is er absoluut sprake van een verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hoe hoger de prijs van een koptelefoon, hoe beter de kwaliteit van dit product zal zijn. Natuurlijk zullen er onderling verschillen zijn en zal het duurste model niet per definitie de beste variant zijn, maar desalniettemin is het wel zo dat deze duurdere varianten de crème de la crème op het gebied van koptelefoons representeren. Wil je een redelijk prijzige koptelefoon kopen? Hieronder zetten we duurste koptelefoons van nu voor je op een rij.

Bekijk en bestel direct de beste hoofdtelefoons

Beyerdynamic Amiron Wireless

Duurste koptelefoons - Beyerdynamic Amiron Wireless

Beyerdynamic levert altijd producten van een hoge kwaliteit op het gebied van audio, en de Beyerdynamic Amiron Wireless is geen uitzondering op deze regel. Wij zouden zelfs durven stellen dat het één van de beste hoofdtelefoons uit het assortiment van deze Duitse producent is. Op het gebied van zowel de geluidskwaliteit als het draagcomfort scoort deze hoofdtelefoon hoge cijfers. Het frequentiebereik is enorm en de accuduur bedraagt 30 uur, wat lang is voor een model uit deze prijsklasse. Dit is een draadloze variant die over ear gedragen wordt.

Beyerdynamic Amiron Home

Beyerdynamic heeft nog een plekje verdient met een koptelefoon uit de Amiron serie. Hierbij gaat het om de Beyerdynamic Amiron Home hoofdtelefoon. Zoals de naam al aangeeft, is deze variant gericht op de muziekliefhebber die het liefst thuis naar muziek luistert. Je hoort alle frequenties in veel detail, waardoor je de dynamiek in de liedjes optimaal kunt horen. Bovendien is deze prijzige koptelefoon voorzien van een open klankkast, waardoor de muziek zowel natuurlijker als ruimtelijker klinkt. Je draagt deze hoofdtelefoon van Beyerdynamic over ear.

Beyerdynamic DT 1990 Pro 250 Ohm

Ook de derde dure koptelefoon komt uit de stal van deze Duitse producent. De Beyerdynamic DT 1990 Pro 250 Ohm kost dan wel een beetje, maar je krijgt hier ook een hoop voor terug. Als je een liefhebber van muziek bent die graag alle details wil horen, dan is dit de koptelefoon voor jou. De frequenties lopen uiteen van 5 Hertz tot 40.000 Hertz. Dit levert een diepe bas en levendige hoge klanken op. Dit is een koptelefoon met draad dat over ear gedragen wordt. Je kunt deze variant thuis gebruiken, maar ook in de studio is dit model een goede keuze.

Master & Dynamic MW60 Wireless Bruin/Zilver

Eindelijk zijn we aanbeland bij een ander merk. Master & Dynamic staat ook bekend om de goede geluidskwaliteit die de koptelefoons van dit merk leveren. Zoals de naam van dit bedrijf al aangeeft, focussen zij zich op de dynamiek die nummers kunnen leveren. Hierdoor heb je een enorm frequentiebereik nodig, zodat alle klanken optimaal uit de verf komen. Dit is ze gelukt met De Master & Dynamic MW60 Wireless Bruin/Zilver koptelefoon. Dit draadloze model maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je apparaten. De geluidskwaliteit van de Master & Dynamic hoofdtelefoon is uitmuntend. Een 100% vol geladen accu gaat 16 uur mee.

Bang & Olufsen Beoplay H8i Zwart

Bang & Olufsen is een Deense producent van koptelefoons van een hoogwaardige kwaliteit. De Bang & Olufsen Beoplay H8i Zwart koptelefoon is geen uitzondering op deze regel. Alhoewel deze variant tot de duurste koptelefoons van dit moment behoort, maakt deze hoofdtelefoon zijn prijskaartje wel meer dan waar. Er zijn knoppen op de oorschelpen aanwezig waarmee je zowel het volume als de mate van noise cancelling aanpast. Dit is een draadloze variant met een accu die gemiddeld 30 uur meegaat. De Bang & Olufsen hoofdtelefoon is voorzien van 40 mm drivers, waardoor vooral de lage en midden tonen goed tot hun recht komen.