De 5 beste koptelefoons voor Apple apparaten

Alhoewel er universele koptelefoons verkrijgbaar zijn, zijn er ook varianten die specifiek gemaakt zijn voor apparaten van een bepaald merk. Zo zijn er ook koptelefoons die het meest geschikt zijn voor apparaten van Apple. Apple heeft een groot assortiment aan geliefde gadgets. Hierbij kun je denken aan de iPhone, iPod en iPad. Echter maken deze apparaten gebruik van een ander soort ingang dan de standaard jack ingang. Een koptelefoon dient hier dan ook op berekend te zijn. De 5 koptelefoons die hieronder benoemd worden zijn perfect voor je Apple apparaten.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Sony WH-1000XM3Beste koptelefoons voor Apple apparaten - Sony WH-1000XM3

Sony staat ook op het gebied van audioproducten garant voor kwaliteit. Wij zijn groot fan van de Sony WH-1000XM3 koptelefoon. Niet voor niets is deze variant in meerdere van onze Top 3 lijstjes terug te vinden. Deze draadloze hoofdtelefoon voor Apple apparaten wordt over ear gedragen en zit zeer comfortabel. Ook de geluidskwaliteit is van een hoog niveau, onder meer dankzij het frequentiebereik van 4 Hertz tot 40.000 Hertz. Actieve noise cancelling is een optie, zodat je geen last hebt van geluiden uit de omgeving. De Smart Listening modus zorgt er voor dat deze hoofdtelefoon zich aanpast aan de activiteit die je onderneemt.

JBL LIVE 650BTNC

Ook JBL doet het al jaren goed onder de Nederlandse consument als het gaat om koptelefoons. De JBL LIVE 650BTNC is een aanrader voor iedereen die gebruik maakt van Apple apparaten. Deze draadloze over ear variant maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met je Apple toestel. De geluidskwaliteit is top en je kunt deze hoofdtelefoon met gemak uren dragen. Active noise cancelling is aanwezig en deze koptelefoon is compatibel met digitale assistenten zoals Google Assistant en Alexa. De accu gaat 20 uur mee.

JBL Tune500BT

Een andere variant van JBL die geschikt is voor je Apple apparaten is de JBL Tune500BT koptelefoon. Ook deze koptelefoon voor Apple apparaten is draadloos en maakt gebruik van Bluetooth om deze hoofdtelefoon te verbinden met je geluidsdrager. De on ear oorkussen zijn comfortabel en leveren een goede geluidskwaliteit. Ook zit er een microfoon ingebouwd, die je in staat stelt om handsfree te bellen. Noise cancelling is niet aanwezig, net als een aux ingang. Als de batterij leeg is, kun je dus niet meer verder luisteren. De accu gaat 16 uur mee.

JBL E65BTNC

Nog een hoofdtelefoon van JBL in deze Top 5? Jazeker, dit merk doet het goed op het gebied van koptelefoons die geschikt zijn voor Apple producten. De JBL E65BTNC is draadloos en wordt over ear gedragen. Als je de accu 100% oplaadt, kan deze 15 uur aan één stuk mee. Je kunt noise cancelling activeren, waardoor je optimaal kunt genieten van de muziek. De hoofdtelefoon kan opgevouwen worden, wat het opbergen een stuk simpeler maakt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

De naam zegt het al: de Bose Noise Cancelling Headphones 700 kunnen je geheel afsluiten van alle geluiden uit je omgeving. Zo kun je optimaal genieten van je muziek. Deze draadloze variant kan over ear gedragen worden. Zowel op het gebied van de geluidskwaliteit als het draagcomfort scoort dit model uitzonderlijk goed. In totaal zijn er 4 ruis onderdrukkende microfoons aanwezig, dus je zult optimaal hoorbaar zijn tijdens het handsfree bellen. Via de bediening op de oorschelpen stuur je de boel aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *