Bowers & Wilkins PI4 oordopjes

Wil je oordopjes kopen, dan kun je bijna niet om Bowers & Wilkins heen. Deze oordopjes behoren helaas wel tot de duurste in het assortiment van oordopjes. Het is niet voor niets dat deze oordopjes een van de duurdere exemplaren zijn: in bijna alle gevallen heb je dan te maken met zeer goede geluidskwaliteit, hoog draagcomfort en de mogelijkheid om gebruik te maken van diverse populaire functies. Oordopjes van de fabrikant vallen onder andere op door het bijzondere ontwerp, maar ook door de vele goede functies. Lees hier alles over de Bowers & Wilkins PI4 oordopjes en ontdek of ze ook voor jou de juiste keuze zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bowers & Wilkins PI4Bowers & Wilkins PI4

De nieuwere oordopjes zijn bijna allemaal uitgerust met actieve noise cancelling en daar zijn ook de Bowers & Wilkins PI4 oordopjes geen uitzondering op. De oordoppen bieden hiermee de mogelijkheid om storende omgevingsgeluiden en ruis te dempen, zodat je volop van je muziek kunt genieten zonder dat je hier andere geluiden doorheen hoort. Daarnaast stream je de muziek in zeer hoge kwaliteit dankzij het bluetooth profiel aptX. Ook is het model in verschillende kleuren te koop.

In de doos

 • Bowers & Wilkins PI4
 • Usb c oplaadkabel
 • Verschillende maten oordopjes
 • Verschillende maten oorclips
 • Opberghoes

Installatie van de Bowers & Wilkins PI4

De installatie van de draadloze oordopjes kost weinig tijd. Het enigste wat je hoeft te doen is de oordopjes via bluetooth aan je smartphone verbinden. Dit doe je via de instellingen op je telefoon en is binnen enkele tellen geregeld.

Technische specificaties

 • Type oorkussen: in ear
 • Type stroomvoorziening: accu/batterij
 • Gemiddelde accuduur: 12 uur
 • Gewicht: 42 gram
 • Materiaal: Kunststof
 • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, zilver en goud

Bediening en onderhoud

Het gebruik van de bluetooth oordopjes spreekt voor zich. Met de afstandsbediening in de kabel heb je de mogelijkheid om muziek te regelen. Tussen nummers schakelen en het volume aanpassen behoren tot je mogelijkheden. Ook handsfree bellen is mogelijk met de Bowers & Wilkins PI4 oordopjes. Daarnaast kunnen de Bowers & Wilkins oordopjes  eenvoudig worden opgeborgen om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Je krijgt dan ook standaard een opberghoes meegeleverd waar je de oordopjes na gebruik in kunt doen.

Voor- en nadelen

Als grootste voordeel hebben de Bowers & Wilkins PI4 oordopjes dat je in hoge kwaliteit muziek kunt streamen dankzij het bluetooth profiel aptX. Daarnaast zijn de oordopjes snel op te laden en kun je ze na 15 minuten opladen weer 3 uur lang gebruiken. Tot slot maak je gemakkelijk gebruik van noise cancelling om storende omgevingsgeluiden te dempen. Als nadeel van deze Bowers & Wilkins oordoppen kun je noemen dat ze niet waterbestendig en waterdicht zijn. Hierdoor zijn ze voor sporten minder geschikt. Daarnaast hebben de oordopjes ook geen NFC punt waardoor je een minder snelle verbinding kunt maken met je smartphone.

Conclusie

Zijn de Bowers & Wilkins PI4 oordopjes het geld waard? Wanneer je op zoek bent naar oordopjes die lekker zitten en een goed geluid voortbrengen, zijn deze oordopjes zeker de moeite waard. Daarmee zijn het een van de betere bluetooth oordopjes. Wil je de oordoppen gebruiken voor in de sportschool, dan zijn deze exemplaren een minder goede keus.