Bowers & Wilkins PI3 oordopjes

Het merk Bowers & Wilkins staat bekend om de hoge kwaliteit oordopjes die zij op de markt hebben gebracht. De Bowers & Wilkins PI3 oordopjes zijn de voorloper van de PI4 en zijn op een aantal vlakken van hetzelfde niveau. Wanneer je overweegt om de oordopjes van dit merk aan te schaffen, is het belangrijk om te weten waar de verschillen zitten en welke exemplaren van dit merk voor jou de juiste optie zijn. Hier lees je de belangrijkste informatie over de PI3 oordopjes, zodat je meer duidelijkheid hebt en jouw keuze makkelijker wordt.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bowers & Wilkins PI3Bowers & Wilkins PI3

Met de Bowers & Wilkins PI3 oordopjes heeft de fabrikant goede draadloze oordopjes gepresenteerd met een interessant ontwerp. De oordopjes hebben een flexibele nekband die goed op de nek ligt, maar ook gemakkelijk omgebogen kan worden. De oordopjes zijn aan de nekband verbonden met een wat dikkere kabel. De in ear oordopjes gaan diep in de gehoorgang en hebben daarnaast ook een oorclip waarmee je de oordopjes nog beter in het oor kunt doen. Deze set oordoppen heeft een goede geluidskwaliteit en biedt daarnaast de mogelijkheid om in hoge kwaliteit te streamen.

In de doos

  • Bowers & Wilkins PI3
  • Verschillende maten oordopjes
  • Usb c oplaadkabel
  • Opberghoes

Installatie van de Bowers & Wilkins PI3

Het installeren van de Bowers & Wilkins PI3 oordoppen is erg gemakkelijk. Je kunt ze via bluetooth binnen enkele tellen aan je smartphone verbinden. Daarna zijn ze direct klaar voor gebruik. Hieronder vind je de oordopjes specificaties.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 8 uur
  • Gewicht: 31 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in grijs, blauw en goud

Bediening en onderhoud

Om de oordopjes van Bowers & Wilkins te bedienen, kun je onder andere de afstandsbediening op de kabel gebruiken. Zo kun je het volume aanpassen, maar ook tussen nummers schakelen zonder dat je daar je telefoon voor hoef te pakken. Handsfree bellen is ook mogelijk dankzij de ingebouwde microfoon. De oordopjes worden geleverd met een opberghoes waar je de oordopjes na gebruik in kunt doen. Daarnaast kunnen de oordopjes op een volle accu 8 uur mee en is het daarom slim om ze na gebruik op te laden, zodat je nooit zonder muziek hoef te zitten.

Voor- en nadelen

Tot een van de voordelen van de draadloze bluetooth oordopjes hoort het feit dat je draadloos muziek kunt streamen in hoge kwaliteit, door het bluetooth profiel aptX. Daarnaast is het mogelijk om je oordoppen snel op te laden: na 15 minuten opladen kun je de oordopjes weer 2 uur gebruiken. De oordoppen worden niet geleverd met schuimoordoppen zodat je nog meer draagcomfort hebt. Ook zijn de oordopjes niet voorzien van noise cancelling.

Conclusie

Het grote verschil tussen de PI3 en PI4 is dat het oudere model minder extra mogelijkheden heeft, zoals de noise cancelling. Daarentegen zijn de Bowers & Wilkins PI3 oordopjes wel waterbestendig en kun je ze ook snel opladen. Met name hierdoor zijn deze oordoppen een zeer goede keuze.