Bowers & Wilkins oordopjes

Bekijk en bestel direct Bowers & Wilkins oordopjes

Bowers & Wilkins oordopjes

  • Oordopjes in de midden- en topklasse
  • Lange batterijduur
  • Muziek streamen waar je maar wilt

Bowers & Wilkins oordopjes – Grote naam op het gebied van high-end speakers

Bowers & Wilkins oordopjesBowers & Wilkins brengt al jaren luidsprekers op de markt: het merk heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van high-end speakers. Het is dan ook niet verrassend dat je inmiddels ook Bowers & Wilkins oordopjes kunt aanschaffen. Hier kun je met eigen oren kennismaken met de hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins. Goede oordopjes kunnen ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je muziek, waar je ook bent. In de sportschool, op straat, in het openbaar vervoer of op vakantie: het beste geluid en het draagcomfort zorgen ervoor dat je altijd en overal geniet van jouw favoriete muziek.

De modellen van de fabrikant zijn redelijk vergelijkbaar. Op het eerste gezicht zijn ze allemaal hetzelfde: niet-volledig draadloze modellen waarbij je geen last hebt van kabels die in de weg zitten. Toch zijn er onderling verschillen te bespeuren en hebben de Bowers & Wilkins oordopjes verschillende functies. Een voorbeeld van een uitgebreide set oordopjes is de Bowers & Wilkins PI4. Wanneer je op zoek bent naar oordopjes met noise cancelling voldoen deze oordopjes aan je vraag. Daarnaast hebben ze een batterijduur tot 12 uur en kun je met 15 minuten opladen alweer 3 uur non-stop muziek luisteren.

De Bowers & Wilkins PI3 is het oudere en dus ook goedkopere model. Deze oordopjes hebben geen noise cancelling maar kun je de muziek wel draadloos streamen in hoge kwaliteit met het bluetooth profiel aptX. Ook met deze oordoppen kun je binnen 15 minuten weer twee uur met je oordopjes doen, iets korter dan het nieuwste model, die weer 3 uur mee kan. Zowel de PI4 als de PI3 modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

De Bowers & Wilkins oordopjes zijn allemaal bijna volledig draadloos. Dit betekent dat ze nog door een korte kabel aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor heb je geen last van een kabel die in de weg zit, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De kabel tussen de sport oordopjes zit op je achterhoofd en zit dus ook niet in de weg. Je kunt optimaal muziek streamen tijdens het sporten, hardlopen, maar ook op andere momenten, als je in de auto zit bijvoorbeeld. Verder kun je met de PI4 modellen profiteren van noise cancelling: hiermee demp je het omgevingsgeluid en ruis en is de geluidskwaliteit nog beter. Een voordeel van de PI3 modellen is dat deze spatwaterdicht zijn en dus geschikt zijn voor gebruik in de regen.

Hoe werken oordopjes van Bowers & Wilkins?

De oordopjes van Bowers & Wilkins zijn handige luidsprekers waarmee je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren. De modellen zijn bijna volledig draadloos en zijn daardoor onder andere goed te gebruiken in de sportschool. Bij zowel de PI3 als PI4 modellen worden verschillende maten oordopjes meegeleverd. Op deze manier kun je de juiste maat uitzoeken en zitten je oordopjes altijd goed. Verder kun je de oordopjes gemakkelijk via bluetooth koppelen aan je mobiele telefoon. Dit doe je door bij de instellingen de oordopjes te verbinden met je smartphone.

Het gebruik van de oordoppen spreekt verder voor zich. Met een klein bedieningspaneel aan beide kanten is het goed mogelijk om de oordopjes snel met de hand te bedienen, bijvoorbeeld voor het harder of zachter zetten van het geluid. Er zit daarnaast ook een ingebouwde microfoon in waarmee het mogelijk is om handsfree te telefoneren, bijvoorbeeld in de auto.

Speciale functies van Bower & Wilkins oordopjes

Bij de PI4 modellen van Bowers & Wilkins kun je profiteren van noise cancelling. Deze functie biedt je de mogelijkheid om ruis en omgevingsgeluid te dempen waardoor je volledig op je muziek kunt focussen. In het verkeer is dit natuurlijk niet veilig en daarom is het ook mogelijk om de noise cancelling weer uit te schakelen. Een andere handige functie die alle Bowers & Wilkins oordopjes hebben is de snellaadfunctie. Hiermee kun je binnen een kwartier je oordopjes zo opladen dat ze weer twee tot drie uur mee kunnen.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Het aanschaffen van oordopjes gaat natuurlijk met de nodige oplettendheid. Je moet er voor zorgen dat de oordopjes aan jouw eigen wens voldoen, maar het is daarnaast ook slim om te kijken naar de geluidskwaliteit, het draagcomfort en de extra functies. Op deze manier weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Door de verschillende Bowers & Wilkins oordopjes met elkaar te vergelijken weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Vergelijk niet alleen op kwaliteit, maar ook op de prijs. Het is goed mogelijk om de juiste oordopjes te vinden die ook bij jouw budget passen.

De belangrijkste gegevens van Bowers & Wilkins oordopjes in één oogopslag:

  • De PI4 modellen zijn voorzien van noise cancelling
  • Handsfree bellen is mogelijk
  • Goede keuze voor sporters