Bose SoundSport Wireless oordopjes

Wanneer je op zoek bent naar een goede set oordopjes, kijk je niet alleen meer naar de geluidskwaliteit. Ook het draagcomfort van oortjes moet goed zijn, zodat je de oordoppen lang achter elkaar kunt dragen. Daarnaast kijk je ook naar de soort oordopjes en wat voor jou prettig is. Zo zijn deze fijne oortjes weer ideaal wanneer je regelmatig sport en geen kabel in de weg wilt hebben hangen. Hier lees je alle informatie over de Bose SoundSport Wireless oordopjes en kun je ontdekken of dit ook voor jou de goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bose SoundSport Wireless

De Bose SoundSport Wireless oordopjes zijn draadloos en dat betekent dat je draadloos muziek kunt streamen op je smartphone met deze oordopjes. De oortjes zijn niet volledig draadloos: ze zijn met een kabel nog aan elkaar verbonden, zodat je deze gemakkelijk achter je nek kunt dragen. De oordopjes zijn eenvoudig en snel te koppelen aan je telefoon via bluetooth en daarnaast blijven ze goed in je oren zitten. Je krijgt dan ook diverse maten oordopjes meegeleverd om altijd de goede maat te kiezen.

In de doos

  • Bose SoundSport Wireless
  • Micro usb kabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Reisetui

Installatie van de Bose SoundSport Wireless

Het is erg eenvoudig om deze draadloze oordopjes in gebruik te nemen. Je kunt ze via de instellingen van je telefoon gemakkelijk met bluetooth aan je telefoon koppelen. Daarna zijn ze direct klaar voor gebruik.

Technische specificatiesBose SoundSport Wireless

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 6 uur
  • Gewicht: 22,6 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart en blauw

Bediening en onderhoud

Je gebruikt de Bose oortjes op eenvoudige wijze. Zo kun je via je oordopjes draadloos muziek luisteren, maar kun je de muziek ook grotendeels regelen. Er zit een afstandsbediening in de kabel waarmee je onder andere het volume aanpast. Daarnaast zijn de oordoppen eenvoudig in onderhoud. Nadat je ze oordopjes hebt gebruikt, kun je ze gemakkelijk opbergen zodat ze lang mooi blijven. Een ander voordeel is dat je de oordopjes alleen hoeft op te laden om ze altijd te kunnen gebruiken. Wanneer je gaat reizen kun je gebruik maken van het meegeleverde reisetui.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Bose sport oortjes is dat ze waterbestendig zijn. Hierdoor kun je dus zorgeloos sporten zonder dat vocht en zweet invloed hebben op de levensduur van de oordopjes. Een mogelijk nadeel van het model is dat het minder geavanceerd is dan andere exemplaren op de markt. Zo kun je deze oordoppen van de fabrikant helaas niet met een app koppelen voor een gepersonaliseerde geluidsweergave.

Conclusie

De Bose SoundSport Wireless oordopjes zijn een goede keus wanneer je op zoek bent naar oordopjes van goede kwaliteit. Ze zijn ideaal voor sporters, maar bieden minder mogelijkheden dan andere oordopjes in dezelfde prijscategorie. Ben je niet op zoek naar al te veel poespas en wil je vooral muziek luisteren? Dan zijn deze oordopjes de juiste keus. Naast dit model zijn er ook Bose SoundSport Free Wireless oortjes beschikbaar.