Bose SoundSport Free Wireless oordopjes

Volledig draadloos naar muziek luisteren? Het komt steeds vaker voor dat mensen voor oordoppen kiezen zonder enige kabel, zodat ze volledig draadloos kunnen genieten van muziek. Heel veel merken hebben al volledig draadloze oordopjes uitgebracht, waaronder ook Bose. De Bose SoundSport Free Wireless oordopjes bieden een uitstekende geluidskwaliteit, maar daarnaast ook andere handige mogelijkheden. Lees hier alle voor- en nadelen van deze oordopjes van Bose, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bose SoundSport Free WirelessBose SoundSport Free Wireless

Heb je genoeg van bedrade oordoppen, dan kun je je geluk op met dit model. De oordoppen zijn volledig draadloos en dat betekent dat je alle bewegingsvrijheid hebt. Via bluetooth zijn de oordopjes verbonden aan je smartphone en hiermee kun je altijd en overal naar muziek luisteren. Goed om te weten is dat de oordopjes onder andere geschikt zijn voor reizen in het openbaar vervoer, maar ook voor sporten. Deze bluetooth oordopjes laad je om de 5 uur op om er altijd gebruik te van kunnen maken. Hou je niet van de blauw/gele kleur? Geen nood. Bose levert het model in diverse kleuren.

In de doos

  • Bose SoundSport Free Wireless
  • Verschillende maten oorclips
  • Micro usb kabel 

Installatie van de Bose SoundSport Free Wireless

Deze goede draadloze oordoppen installeer je door ze via bluetooth aan je smartphone te koppelen. Dit doe je via de instellingen op je telefoon of tablet. Als je dit hebt gedaan zul je de oordoppen direct kunnen gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gemiddelde accuduur: 5 uur
  • Gewicht: 15 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Verkrijgbaar in zwart, blauw en rood

Bediening en onderhoud

De Bose SoundSport Free Wireless oordopjes zijn gemakkelijk te bedienen. Je kunt ze makkelijk en snel in je oren doen en direct naar muziek luisteren. De muziek kun je via je smartphone regelen, maar ook via de oordopjes zelf. Deze zijn voorzien van fysieke knoppen, waaronder een volumeregelaar. Zo wordt het makkelijk om de oordopjes te gebruiken. De draadloze oordopjes van Bose gaan 5 uur mee op een volle accu. Hierna moet je ze opladen met de daarvoor geleverde kabel. Verder kun je ze altijd opbergen in de hardcase zodat de oordopjes lang mooi blijven.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de draadloze luidsprekertjes is dat je hiermee draadloos muziek kunt streamen van je smartphone. Je hebt alle bewegingsvrijheid en geen last van kabels die in de weg hangen. Daarnaast zijn de oordopjes ook waterdicht en dit betekent dat ze geschikt zijn voor sporters. Er zitten wel meerdere nadelen aan de Bose SoundSport Free Wireless oordopjes. Zo treedt er vertraging op tussen beeld en geluid zodra je een video bekijkt op je smartphone met je oordopjes in. Daarnaast kun je handsfree bellen met de oordoppen, maar hoor je jouw gesprekspartner maar door één oordopje.

Conclusie

Dit model oordopjes van de fabrikant hebben als meest belangrijke voordeel dat ze er mooi en luxe uitzien. Voor de prijs krijg je veel, maar je levert ook in. Zo zijn er andere oordopjes in dezelfde prijscategorie die net wat meer geavanceerd zijn. De Bose SoundSport Free Wireless sport oordopjes zijn een prima keuze wanneer je graag draadloze oordopjes wilt met goede geluidskwaliteit, zonder al te veel extra’s. Naast deze oortjes kun je ook nog kijken naar de SoundSport Wireless modellen.