Bose SoundLink Around-ear Wireless II hoofdtelefoon

Ben jij op zoek naar een goede koptelefoon en wil je een nieuwe headset kopen? Bose is een merk dat bekend staat om de goede kwaliteit en een van de modellen waar je voor kunt kiezen is de Bose SoundLink Around-ear Wireless II. Deze hoofdtelefoon zit in de hogere prijsklasse, maar verzekerd je wel van kwaliteit. Hier lees je alle informatie over deze draadloze hoofdtelefoon en kun je zelf bepalen of deze koptelefoon ook voor jou een goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Bose SoundLink Around-ear Wireless II

De Bose SoundLink Around-ear Wireless II is een draadloze hoofdtelefoon waarmee je altijd en overal je favoriete muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Je profiteert niet alleen van meer bewegingsvrijheid, maar deze hoofdtelefoon beschikt over nog meer handige functies. Zo kun je onder andere profiteren van extra goed geluid dankzij de TriPort-technologie en daarnaast maak je ook handig gebruik van multipoint pairing.

In de doos

  • Bose SoundLink Around-ear Wireless II
  • Micro usb oplaadkabel
  • 3,5 mm kabel
  • Opbergetui

Installatie van de Bose SoundLink Around-ear Wireless II

De Bose SoundLink Around-ear Wireless II installeren heb je binnen enkele tellen gedaan. De eerste stap is het verbinden van de het apparaat met je smartphone of tablet. Dit doe je via bluetooth bij de instellingen van je telefoon of tablet. Daarna kun je zorgeloos gebruik gaan maken van deze koptelefoon met goede geluidskwaliteit.

Technische specificatiesBose SoundLink Around-ear Wireless II

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, leer
  • Gewicht: 150 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en wit

Bediening en onderhoud

Je kunt deze Bose headset zeer eenvoudig bedienen. Dit kan onder ander via de afstandsbediening op de oorschelp. Hier vind je fysieke knoppen waarmee je de muziek kunt bedienen. Ook zit hier een volumeregelaar waarmee het makkelijk is om jouw muziek harder of zachter te zetten zonder je smartphone uit je zak te hoeven halen. Bij de Bose SoundLink Around-ear Wireless II is het vooral belangrijk om te letten op de batterij. Met een batterijduur van 15 uur is het regelmatig nodig om de hoofdtelefoon op te laden. Zo kom je nooit zonder muziek te zitten. Verder krijg je als koptelefoon accessoire een opbergetui geleverd waar je de hoofdtelefoon in kunt opbergen.

Voor- en nadelen

Er zijn verschillende voordelen van deze Bose koptelefoon te noemen. In de eerste plaats kun je met deze hoofdtelefoon draadloos muziek streamen. Daarnaast ben je verzekerd van een goede geluidsweergave dankzij de Bose TriPort-technologie. Tot slot beschikt het draadloze toestel over multipoint pairing. Hiermee koppel je de koptelefoon aan twee afspeelapparaten tegelijk en schakelt de hoofdtelefoon automatisch tussen de twee apparaten. Nadelen? De bluetooth headset heeft geen noise cancelling waarmee je omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen. Ook is de batterijduur met 15 uur aan de korte kant.

Conclusie

Hoewel de Bose SoundLink Around-ear Wireless II op veel vlakken een absolute aanrader is, kun je het een gemis vinden dat er geen noise cancelling op zit. Als je heel veel naar muziek luistert heb je wellicht ook baat bij een hoofdtelefoon met een langere batterijduur. Verder is de het model met recht een van de beste bluetooth headsets, vooral op basis van de geluidskwaliteit!