Bose QuietComfort 35 II hoofdtelefoon

Sommige consumenten zijn op zoek naar het beste van het beste. Maar wat is nu de beste koptelefoon en welke hoofdtelefoons voldoen aan deze vraag? Een van de opties waarvoor je kunt kiezen is de Bose QuietComfort 35 II. Bose is een vooraanstaand merk op het gebied van hoofdtelefoons en je kunt hierbij dan ook verzekerd zijn van goede kwaliteit. Toch is het belangrijk om te weten wat de voordelen van deze koptelefoon zijn, maar ook of dit model ook nadelen heeft. Dit lees je allemaal hier!

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Bose QuietComfort 35 IIBose QuietComfort 35 II

Met de Bose QuietComfort 35 II kies je voor een draadloos model waarmee je naar jouw favoriete muziek kunt luisteren via je smartphone of tablet. Deze stevig gebouwde hoofdtelefoon behoort tot het hoge prijssegment van hoofdtelefoons. Dit komt onder andere door de vele extra functies waar deze goede draadloze koptelefoon mee is uitgerust, waaronder noise cancelling, Google Assistant, een snellaadfunctie en meer. Heet toestel is verkrijgbaar in meerdere kleuren, heeft een licht en compact ontwerp waardoor je de hoofdtelefoon lang kunt dragen en overal mee naartoe kunt nemen.

In de doos

  • Bose QuietComfort 35 II
  • Micro usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Hardcase
  • Handleiding

Installatie van de Bose QuietComfort 35 II

De Bose QuietComfort 35 II is vrij eenvoudig in gebruik te nemen. Via bluetooth kun je een verbinding tot stand brengen tussen je hoofdtelefoon en je smartphone of tablet. Je kunt ook kiezen voor een nog snellere verbinding met NFC. In de handleiding vind je alle informatie met betrekking tot het verbinden van de koptelefoon met je smartphone of tablet.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 240 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart en zilver

Bediening en onderhoud

Bij de Bose hoofdtelefoon staat gebruiksgemak hoog in het vaandel en dat betekent dat de bediening zeer eenvoudig is. Je kunt alles handmatig doen via je smartphone of de knoppen op de oorschelp, maar het is ook goed mogelijk om de hoofdtelefoon met je stem te bedienen. Hiervoor maak je gebruik van Google Assistant. In de handleiding vind je alle informatie over het inschakelen van de spraakassistent. Je wilt je nieuwe koptelefoon natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. En dat is ook prima mogelijk, want je krijgt onder andere een hardcase meegeleverd. Hier kun je de hoofdtelefoon direct na gebruik in doen, zodat deze minder kans loopt op beschadiging. Verder is het belangrijk om de batterij in de gaten te houden. Vooral met noise cancelling aan zal de batterij sneller leeg gaan.

Voor- en nadelen

De Bose QuietComfort 35 II heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats kun je zelf de sterkte van noise cancelling bepalen. In het verkeer kun je deze minder sterk zetten, en in het openbaar vervoer kun je juist weer voor meer sterkte kiezen, zodat alle omgevingsgeluiden en ruis worden gedempt. Een ander voordeel is dat je deze draadloze hoofdtelefoon kunt bedienen met je stem via de spraakassistent. Dit maakt het gebruiksgemak van de hoofdtelefoon nog beter. Een nadeel van het toestel is dat wanneer de noise cancelling uitstaat of de accu leeg is, de geluidskwaliteit iets minder goed is. Daarnaast heeft de hoofdtelefoon geen equalizer waarmee je de geluidsweergave kunt personaliseren.

Conclusie

Concluderend is de Bose QuietComfort 35 II zeker een van de beste noise cancelling koptelefoons is. Het model behoort tot de top, onder andere door de vele handige functies die je kunt gebruiken. Er wordt aan de belangrijkste eisen voldaan en je krijgt waar voor je geld. De Bose QuietComfort 35 II hoofdtelefoon is dus zeker een aanrader.