Bose QuietComfort 20i Apple oordopjes

Met de Bose QuietComfort 20i Apple oordopjes maakt Bose het mogelijk om andere bedrade oordopjes voor je Apple apparaten aan te schaffen. In de meeste gevallen gebruik je de oordopjes van Apple, maar je kunt dus ook voor oordopjes van Bose kiezen. Deze oordoppen zijn speciaal gemaakt voor Apple en dat betekent dat je ze gemakkelijk op jouw iPhone kunt aansluiten. Hier lees je meer over deze oordopjes en of ze van jou van waarde kunnen zijn.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bose QuietComfort 20i Apple

De bedrade Bose QuietComfort 20i Apple oordopjes zijn voorzien van veel nieuwe extra’s, zoals onder andere noise cancelling. Hiermee wordt het mogelijk om storende omgevingsgeluiden en ruis te dempen. Het is daardoor makkelijker om je te focussen op je workout of werkzaamheden, maar je kunt ook meer genieten van je eigen muziek. Daarnaast kun je met deze oortjes handsfree bellen en regel je de muziek eenvoudig via de afstandsbediening op de kabel.

In de doos

  • Bose QuietComfort 20i Apple
  • Micro usb kabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opbergetui

Installatie van de Bose QuietComfort 20i Apple

Deze oordoppen geschikt voor Apple apparaten hebben geen installatie nodig. Wanneer je ze wilt gaan gebruiken doe je de oordopjes in de daarvoor bestemde audio input op je smartphone. Daarna zijn ze klaar voor gebruik.

Technische specificatiesBose QuietComfort 20i Apple

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gewicht: 44 gram
  • Materiaal: Kunststof, metaal
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De Bose oordoppen zijn eenvoudig te bedienen. Je regelt de muziek via je smartphone, maar ook gedeeltelijk via je oordopjes. Zo kun je via de afstandsbediening in de kabel van nummer wisselen, het volume aanpassen en oproepen aannemen die binnenkomen op je smartphone. Het is belangrijk om je Bose QuietComfort 20i Apple oordopjes goed te onderhouden, zodat ze langer meegaan. Zo is het belangrijk om de oortjess na gebruik goed op te bergen, in de meegeleverde opbergetui. Daarnaast is het bij dit toestel belangrijk om er op te letten dat de kabel niet in de knoop gaat, zodat kabelbreuk kan worden voorkomen.

Voor- en nadelen

Met de goed zittende oordoppen kies je voor oordopjes met zeer hoge geluidskwaliteit, onder andere vanwege de TriPort-technologie. Daarnaast kun je gebruik maken van de noise cancelling waarmee je omgevingsgeluid kunt dempen. Een nadeel van deze oortjes van Bose kan zijn dat je wellicht een nieuwere iPhone hebt met lightning connecter. Je hebt dan eerst een koppelstuk van 3,5 mm Jack naar Lightning Connecter nodig om de oordopjes te kunnen gebruiken.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar goede oordopjes voor je Apple apparaat zul je ontdekken dat de Bose QuietComfort 20i Apple oordopjes aan alle verwachtingen voldoen: hoge geluidskwaliteit, veel opties, handig in gebruik. Het is dus zeker een aanrader om voor deze oordopjes te kiezen. Een van de beste oortjes van nu!