Bose QuietComfort 20 Android oordopjes

Heb je een Android telefoon? Dan is de kans groot dat je ook op zoek gaat naar oordopjes die hier goed bij passen. Bose heeft oordopjes op de markt gebracht die perfect passen in iedere Android telefoon: de Bose QuietComfort 20 Android oordopjes. Deze oordopjes zijn bedraad en lijken daardoor niet zo geavanceerd als veel andere volledig draadloze oordopjes op de markt. Maar schijn bedriegt, want deze oordoppen voldoen aan heel veel belangrijke eisen. Ontdek hier de belangrijkste informatie over deze oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Bose QuietComfort 20 AndroidBose QuietComfort 20 Android

De Bose oordopjes zijn niet volledig draadloos en moeten nog via de audio input in een smartphone gedaan worden. Hiermee lijkt het alsof Bose heeft gekozen voor een wat ouderwets ontwerp, maar toch kun je met de Bose QuietComfort 20 Android profiteren van zeer goede geluidskwaliteit en handige opties, zoals noise cancelling, waarmee je storende omgevingsgeluiden kunt dempen.

In de doos

  • Bose QuietComfort 20 Android
  • Micro usb kabel
  • Verschillende maten oordopjes
  • Opbergetui

Installatie van de Bose QuietComfort 20 Android

Het enige wat je hoeft te doen om de bedrade luidsprekers te kunnen gebruiken is door de oordopjes in je telefoon te doen via de daarvoor bestemde audio input. Daarna maak je direct gebruik van je oordoppen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Gewicht: 44 gram
  • Materiaal: Kunststof, metaal
  • Kleur: Zwart

Bediening en ondehoud

Het is erg eenvoudig om de Bose QuietComfort 20 Android oordopjes te gebruiken. Zodra ze in je telefoon zitten kun je ze direct gebruiken voor het luisteren van muziek. Maar zodra je jouw telefoon in je zak doet, kun je de muziek ook regelen via de afstandsbediening op de kabel. Onder andere het volume pas je gemakkelijk aan, maar ook handsfree bellen is goed mogelijk. Op het gebied van onderhoud hoef je maar weinig te doen met de Bose QuietComfort 20 Android oordoppen. Je gebruikt ze gemakkelijk en snel en daarnaast kun je ze ook eenvoudig opbergen na gebruik. Hierdoor blijven ze lang mooi en beschadigt de kabel minder snel.

Voor- en nadelen

De noise cancelling is een van de grote voordelen van de oordoppen van de fabrikant. Er zijn maar weinig bedrade oordopjes die deze functie hebben. Daarnaast kun je profiteren van de goede geluidsweergave die je van Bose gewend bent, met de Bose TriPort-technologie. Als nadeel van deze oordoppen van Bose is te noemen dat de oordopjes niet altijd geschikt zullen zijn om te gebruiken in de sportschool. Omdat de oordopjes bedraad zijn, kan dit de bewegingsvrijheid beperken.

Conclusie

Wanneer je op zoek bent naar oordopjes voor je Android telefoon van topkwaliteit, zijn de Bose in-ear oordopjes een goede keuze. De oordopjes maken alle verwachtingen waar. De oordopjes zijn dan ook zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar alleen de beste oordopjes met goede geluidskwaliteit.