Bose oordopjes

Bekijk en bestel direct Bose oordopjes

Bose oordopjes

  • Kwalitatief hoogwaardige hoofdtelefoons
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen
  • Strak en stijlvol design

Bose oordopjes – Oplossing voor het beste geluid

Bose oordopjesBose is een merk dat altijd wil vernieuwen en dat laten ze zien met het assortiment van oordopjes. Het gaat vooral om kwalitatieve oordopjes in het wat hogere prijssegment. Hiervoor krijg je wel veel terug: consumenten noemen de geluidskwaliteit van de Bose oordopjes niet voor niets zeer goed. Dit betekent dat je volop kunt gaan genieten van je favoriete muziek, waar je ook bent. Lange en vervelende kabels zijn verleden tijd, want ook de nieuwste Bose koptelefoons en oordopjes zijn draadloos en klaar om verbonden te worden met je smartphone. Ook als je juist de traditionele oordopjes wilt aanschaffen ben je hiervoor bij de fabrikant aan het juiste adres.

Er zijn verschillende oordoppen verkrijgbaar en het is aan jou om te bepalen wat aan jouw persoonlijke wensen voldoet. Een ding is in ieder geval belangrijk om te vermelden en dat is dat het heel goed mogelijk is om te kiezen voor volledig draadloze Bose oordoppen. Een voorbeeld hiervan is de Bose SoundSport Free Wireless. Deze oordopjes zijn via bluetooth verbonden met je smartphone en zijn daardoor gemakkelijk in gebruik. Je hebt bij deze oordopjes dus ook geen last van kabels die in de weg zitten. Verder zijn deze bluetooth oordopjes ook waterbestendig en kun je ze dus ook gebruiken in de regen. Sporten met deze modellen van Bose is ook goed mogelijk.

Een voorbeeld van de wat meer traditionele oordoppen zijn de de QuietComfort 20 en de QuietComfort 20i. Deze oordopjes zijn speciaal gemaakt voor Android en Apple apparaten en zijn daarnaast voorzien van actieve noise cancelling. Hierdoor heb je geen last van omgevingsgeluid en wordt ook ruis gedempt. Je krijgt verschillende maten meegestuurd van de siliconen oordopjes zodat je de juiste pasvorm kunt kiezen.

Wat zijn de voordelen van deze oordopjes?

Als groot voordeel van de Bose oordopjes kan genoemd worden dat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Op het gebied van geluidskwaliteit behoren deze dopjes dan ook tot de absolute top. Andere voordelen van de apparaatjes zijn dat er voor ieder wat wils is. Als je draadloze oordopjes wilt kun je bij dit merk terecht, maar ook voor traditionele oordopjes of oordopjes met een nekband die je achter je hoofd draagt. Daarnaast zijn er tal van modellen met handige functies waar je uit kunt kiezen, zoals de actieve noise cancelling. Investeren in goede oordoppen van Bose is dus zeker iets waar je over na kunt gaan denken.

Hoe werken oordopjes van Bose?

De werking van Bose oordoppen is eenvoudig. De traditionele oordopjes met kabel kun je eenvoudig inpluggen in de ingang op je smartphone. Sommige oordoppen van Bose zijn alleen geschikt voor Android, zoals de QuietComfort 20 Android. Er is ook een variant voor Apple: de QuietComfort 20i. De De draadloze oordopjes verbind je door middel van bluetooth met je smartphone. Dit doe je door naar de instellingen te gaan en bij je bluetooth je nieuwe oordopjes te selecteren. Vanaf dit moment kun je jouw muziek op je smartphone streamen via de oordoppen. Het verdere gebruik van de dopjes is ook gemakkelijk. Met de niet-draadloze modellen kun je eenvoudig de afstandsbediening in de kabel gebruiken voor het veranderen van het volume en het veranderen van nummer. Met de draadloze oordoppen kun je met de spraakassistent je muziek regelen.

Speciale functies van Bose oordopjes

Er zijn verschillende oordopjes van Bose met speciale functies. Hoewel de niet-draadloze modellen wel een kabel hebben, zijn zij wel voorzien van actieve noise cancelling. Hiermee is het omgevingsgeluid gedempt en kun je profiteren van de beste geluidskwaliteit. Een andere functie van deze oordopjes is de Bose TriPort-Technologie. Je hebt zo een natuurlijke geluidsweergave. Ook de draadloze modellen hebben een aantal speciale functies. Zo is de Bose SoundSport Wireless waterbestendig en kun je ze dus in weer en wind gebruiken. Via de ingebouwde microfoon kun je daarnaast ook handsfree bellen terwijl je deze oordopjes in hebt.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Wil je Bose oordopjes aanschaffen, dan is het goed om je mogelijkheden door te nemen. Zo weet je wat het aanbod van oordoppen is en wat voor jou de beste keuze is. Je hebt waarschijnlijk je eigen eisen die je stelt aan oordopjes: het is dan ook slim om te bepalen welke modellen hier aan voldoen. Zorg ervoor dat je de beste oordopjes uitkiest die voor jou het beste zijn. Neem natuurlijk ook je budget mee in je keuze. Wellicht kun je de duurdere oordoppen al elimineren, zodat je niet onverhoopt toch boven je budget gaat uitkomen.

De belangrijkste gegevens van Bose oordopjes in één oogopslag:

  • Oordopjes uit een hoger prijssegment
  • Zowel draadloze als niet-draadloze modellen
  • Bose oordopjes voor Android en Apple