Bose Noise cancelling Headphones 700 hoofdtelefoon

De Bose Noise cancelling Headphones 700 behoren tot de duurste hoofdtelefoons in het assortiment van Bose en daarnaast ook tot de duurste hoofdtelefoons in het algemeen. Voordat je besluit deze hoofdtelefoon aan te schaffen, is het goed om te weten wat de voor- en nadelen van de Bose Noise cancelling Headphones 700 zijn. Op deze manier kun jij een goede afweging maken en ook een goede keuze maken. Hier lees je de belangrijkste informatie over deze hoofdtelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Bose Noise Cancelling Headphones 700Bose Noise cancelling Headphones 700

Een prijzige hoofdtelefoon moet aan een aantal eisen voldoen om zo de prijs-kwaliteitverhouding goed te houden. De Bose Noise cancelling Headphones 700 is onder andere uitgerust met actieve noise cancelling waarmee je omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen zodat je beter naar je muziek kunt luisteren. Verder is het ook goed mogelijk om handsfree te bellen met deze koptelefoon op. Je hebt vier ruisonderdrukkende microfoons tot je beschikking waarmee je goed verstaanbaar bent tijdens het bellen.

In de doos

  • Bose Noise cancelling Headphones 700
  • Usb oplaadkabel
  • Audiokabel
  • Draagetui
  • Handleiding (beknopt)

Installatie van de Bose Noise cancelling Headphones 700

Om deze draadloze hoofdtelefoon te kunnen gebruiken is het belangrijk om deze via bluetooth aan je smartphone of tablet te verbinden. Dit doe je eenvoudig via de instellingen van je telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht kun je de hoofdtelefoon volop gaan gebruiken.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: accu/batterij
  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Gewicht: 252 gram
  • Kleur: verkrijgbaar in zwart, blauw, wit en zilver

Bediening en onderhoud

De bediening van de Bose koptelefoon is erg eenvoudig en dat maakt deze hoofdtelefoon dan ook erg populair. Er zit onder andere een afstandsbediening op de oorschelp, maar ook een volumeregelaar en een touchpad. Het bedienen van de muziek is dus heel goed mogelijk via de koptelefoon. Je hoeft dus je smartphone niet uit je zak te halen om bijvoorbeeld tussen nummers te schakelen. Ook kies je gemakkelijk uit een van de niveaus van noise cancelling.

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk met je nieuwe noise cancelling koptelefoon doen. Je krijgt er in de eerste plaats een draagetui meegeleverd waar je de hoofdtelefoon in kunt opbergen na gebruik. Daarnaast is het een aanrader om de batterij van de hoofdtelefoon goed in de gaten te houden, zodat je nooit zonder muziek hoeft te zitten.

Voor- en nadelen

De Bose Noise cancelling Headphones 700 is een van de beste over ear hoofdtelefoons van dit moment. Daarbij heeft het toestel een aantal voordelen van een wireless hoofdtelefoon. Zo heeft de koptelefoon maar liefst 11 niveaus van noise cancelling en je bepaalt zelf de sterkte in verschillende situaties. Verder is het erg gemakkelijk om de hoofdtelefoon te bedienen. Dit kan zowel via de touchpad, maar ook via een spraakassistent. Ook heeft de draadloze koptelefoon een snellaadfunctie: met 15 minuten opladen kan het apparaat weer voor 3,5 uur gebruikt worden. Het enige nadeel van het toestel is dat deze niet compact op te vouwen is. Dit zorgt ervoor dat het wellicht wat lastiger is om deze op te bergen en mee te nemen.

Conclusie

De Bose Noise cancelling Headphones 700 is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een hoofdtelefoon die alles heeft: goed geluid, noise cancelling, snellaadfunctie en de mogelijkheid om te bedienen via spraakassistent. Een van de beste noise cancelling koptelefoons van dit moment!