Bose hoofdtelefoon

Bekijk en bestel direct Bose koptelefoons

Bose hoofdtelefoon

  • Uitgebreid assortiment met veel koptelefoons
  • Voor iedere gebruikssituatie een geschikt model
  • Hoofdtelefoons uit het hogere prijssegment

Bose hoofdtelefoon – Altijd ruimte voor vernieuwing

Bose hoofdtelefoonEr zijn een aantal merken op het gebied van koptelefoons waar je al jarenlang veel van hoort. Bose is een van deze merken. Bij de fabrikant draait het om vernieuwing en dit zorgt ervoor dat ze altijd met geavanceerde exemplaren op de markt komen. De vele kwalitatieve hoofdtelefoons zijn hier het bewijs van. In vergelijking met veel andere merken zitten deze koptelefoons in een hogere prijscategorie. Maar hier krijg je ook veel kwaliteit voor terug. De geluidskwaliteit van de koptelefoons wordt alom geroemd, maar ook het draagcomfort en de vele handige functies zijn redenen waarom veel consumenten kiezen voor een hoofdtelefoon van Bose.

Hoewel iedereen natuurlijk een goede koptelefoon wil die lekker zit en goed geluid weergeeft, zijn er altijd bepaalde extra wensen die je als gebruiker aan een hoofdtelefoon stelt. Bij deze fabrikant kun je kiezen uit een ruim assortiment van kwalitatieve hoofdtelefoons. Of je nu graag een bluetooth hoofdtelefoon wilt, een hoofdtelefoon met noise cancelling of een exemplaar waarbij je profiteert van de beste geluidskwaliteit: het is allemaal mogelijk. Een voorbeeld van een draadloze Bose hoofdtelefoon is de SoundLink Around-ear Wireless II. Dit model is via bluetooth te verbinden aan je smartphone of tablet.

Wanneer noise cancelling voor jou een belangrijke eis is aan een hoofdtelefoon, heb je bij Bose genoeg opties. Er zijn meerdere hoofdtelefoons verkrijgbaar die zijn uitgerust met deze functie, waaronder de Bose QuietComfort 35 II en de Bose Noise cancelling Headphones 700. Deze koptelefoons van Bose bieden je de mogelijkheid om hinderlijke omgevingsgeluiden te dempen. Op deze manier worden bijvoorbeeld geluiden op straat of pratende collega’s op je werk zo gedempt dat je er niets meer van hoort. Dit kan je zeer goed helpen om je te concentreren op je werkzaamheden, maar ook om optimaal te genieten van je muziek. Ben je op zoek naar in-ear koptelefoons, kijk dan eens bij de oordopjes van Bose.

Wat zijn de voordelen van deze koptelefoons?

Een belangrijk voordeel van een Bose hoofdtelefoon is dat je verzekerd kunt zijn van de beste geluidskwaliteit. Omdat er gebruik wordt gemaakt van slimme technologieën zoals de TriPort-technologie profiteer je van helder weergegeven geluid. Daarnaast is het ook goed mogelijk om te telefoneren met je Bose hoofdtelefoon op. Onder andere de Noise cancelling Headphones 700 is uitgerust met vier ruisonderdrukkende microfoons waardoor je goed te horen bent voor je gesprekspartner waarmee je telefoneert. Bij de noise cancelling hoofdtelefoons kun je daarnaast ook de mate van noise cancelling instellen, waardoor je altijd controle houdt over hoeveel je kunt horen van de geluiden in je omgeving.

Hoe werkt een hoofdtelefoon van Bose?

Bose koptelefoons hebben een eenvoudige werking. De draadloze hoofdtelefoons kun je via bluetooth aan je smartphone of tablet koppelen. Dit is binnen enkele tellen gebeurt: hierna kun je altijd en overal van je favoriete nummers genieten. Wanneer je een Bose hoofdtelefoon met noise cancelling aanschaft kun je dit gemakkelijk in- en uitschakelen zodat je zelf bepaalt wat je hoort van je omgeving. In het verkeer kan het bijvoorbeeld handig zijn om de noise cancelling uit te schakelen, omdat het belangrijk is dat je alles goed hoort. Op je werk of in het openbaar vervoer kan het juist weer slim zijn om de noise cancelling aan te zetten.

De werking van een Bose koptelefoon spreekt verder voor zich. Je kunt met de ingebouwde microfoon gemakkelijk handsfree bellen. Daarnaast is het per headset van Bose verschillend hoe je de muziek kunt regelen. Er zijn modellen met touchbediening op de oorschelpen waardoor het gebruik van de hoofdtelefoon nog gemakkelijker wordt.

Speciale functies van een Bose hoofdtelefoon

De Bose hoofdtelefoons hebben een aantal speciale functies waar je gebruik van kunt maken. Je kunt onder andere kiezen voor een Bose hoofdtelefoon met noise cancelling. Hiermee is het mogelijk om de omgevingsgeluiden te dempen. Verder zijn er ook modellen met multipoint pairing. Dit is een functie waarmee je de hoofdtelefoon aan meerdere apparaten tegelijk kunt koppelen. Gebruik je de hoofdtelefoon op je tablet en wordt je gebeld op je smartphone? Dan schakelt de hoofdtelefoon automatisch over op je smartphone. Verder is ook de TriPort-technologie een speciale functie: hiermee kies je voor de best mogelijke geluidsweergave van je favoriete nummers.

Waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Als je van plan bent om een Bose hoofdtelefoon aan te gaan schaffen is het slim om eerst te kijken naar je opties. Wanneer je goed weet wat je wilt en waarvoor je de hoofdtelefoon gaat gebruiken wordt het een stuk makkelijker om een goed exemplaar te vinden. Houdt daarnaast ook rekening met je budget. Het kan helpen om van tevoren te filteren op hoofdtelefoons die binnen je budget vallen, zodat je zeker weet dat je niet teveel uitgeeft voor je hoofdtelefoon.

De belangrijkste gegevens over de Bose hoofdtelefoons in één oogopslag:

  • Uitgerust met verschillende speciale functies
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Bepaal zelf de mate van noise cancelling