Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm hoofdtelefoon

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een hoofdtelefoon die niet alleen goed is, maar ook lekker zit. Zo kun je lange tijd achter elkaar naar je favoriete muziek luisteren zonder dat je last van je oren krijgt. Een voorbeeld hiervan is de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm. Deze hoofdtelefoon is niet alleen ontworpen om een zeer goed geluid voort te brengen, maar ook om lange tijd gebruikt te kunnen worden. Wil je meer weten over deze hoofdtelefoon? Hier lees je de belangrijkste informatie, maar ook de voor- en nadelen van het model. Zo kun jij een goede keuze maken in je zoektocht naar een nieuwe hoofdtelefoon.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beyerdynamic DT 880 Edition 32 OhmBeyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm

De Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm is een hoofdtelefoon met een gemiddelde prijsklasse. In het assortiment van Beyerdynamic past de dit model goed in het midden: er zijn duurdere maar ook goedkopere hoofdtelefoons beschikbaar. Met dit toestel van kies je onder andere voor goede geluidskwaliteit die wordt veroorzaakt door de semi open klankkast. Hierdoor klinkt de muziek ruimtelijk en natuurgetrouw. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zilver/zwart. In tegenstelling tot andere modellen zoals de DT 770 Pro 250 Ohm wat een goede studio koptelefoon is, kun je de DT 880 wel gebruiken op je mobiele apparatuur.

In de doos

  • Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm
  • 6,3 mm adapter
  • Handleiding

Installatie van de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm

De Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm is niet draadloos en dat betekent dat je de koptelefoon via de kabel verbindt aan het gewenste apparaat, zoals een smartphone of tablet. Deze aansluiting is gemakkelijk gemaakt en zorgt ervoor dat je direct naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof, metaal
  • Gewicht: 290 gram
  • Kleur: zwart/zilver

Bediening en onderhoud

De Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm beschikt niet over fysieke knoppen of een touchpad voor het bedienen van de muziek. De bediening van het apparaat gaat dan ook via het apparaat waarop de hoofdtelefoon is aangesloten. Hier regel je onder andere het volume, maar schakel je ook tussen nummers. Daarnaast heeft deze Beyerdynamic koptelefoon heeft niet veel onderhoud nodig. De hoofdtelefoon wordt geleverd zonder koptelefoon accessoires zoals een hardcase. Het kan aan te raden zijn om deze zelf nog aan te schaffen, zodat je koptelefoon altijd veilig opgeborgen kan worden na gebruik. Ook is het goed om de kabel netjes te houden. Zorg ervoor dat deze niet te strak gespannen staat en rol de kabel losjes op na gebruik. Op deze manier kun je voorkomen dat er kabelbreuk ontstaat.

Voor- en nadelen

Een belangrijk voordeel van de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm is dat het geluid extra gedetailleerd klinkt. Dit komt door het brede frequentiebereik van 5 tot 35.000 Hertz. ZOwel hoge als lage tonen worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. Daarnaast is ook de semi open klankkast verantwoordelijk voor een ruimtelijk en natuurgetrouw geluid. Ook de oorschelpen zijn groot en zacht: dit zorgt voor een verbeterde ervaring omdat je de koptelefoon urenlang kunt blijven dragen met hetzelfde draagcomfort. Het feit dat deze hoofdtelefoon met goede geluidskwaliteit geen knoppen heeft voor de bediening kan als nadeel gezien worden. Dit heeft dan ook invloed op het gebruiksgemak van de hoofdtelefoon.

Conclusie

De Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm is een prettige hoofdtelefoon die veel te bieden heeft voor de veeleisende luisteraar. Vooral op het gebied van geluidskwaliteit heeft deze koptelefoon een streepje voor op veel andere modellen in dezelfde prijscategorie. Dit model is dan ook zeker een aanrader en een van de beste koptelefoons met draad van nu.