Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm hoofdtelefoon

De Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm is een goede bedrade hoofdtelefoon en behoort tot de meest goedkope modellen in het assortiment van het merk Beyerdynamic. Voordat je deze hoofdtelefoon wilt gaan aanschaffen is het goed om te weten wat je er precies mee kunt, hoe dit model werkt en of het de prijs waard is. Dat kun je hier lezen, want hier vind je alle informatie over dit model, maar ook de voor- en de nadelen. Op deze manier kun jij een goede afweging maken en voor jezelf bepalen of deze koptelefoon voor jou de goede keuze is.

Bekijk en bestel direct de beste koptelefoons

Beyerdynamic DT 770 Pro 32 OhmBeyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm

Met de Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm kies je voor een hoofdtelefoon voor een gemiddelde prijs. Er zijn veel duurdere hoofdtelefoons verkrijgbaar, maar ook modellen die een stuk goedkoper zijn. Dit model is in ieder geval een koptelefoon met een goede geluidskwaliteit en een breed frequentiebereik van 5 tot 35.000 Hertz. Dit wil zeggen dat de koptelefoon zowel hoge als lage tonen zeer gedetailleerd weergeeft en dit verbetert jouw algehele ervaring tijdens het muziek luisteren.

In de doos

  • Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm
  • 6,3 mm adapter
  • Handleiding

Installatie van de Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm

Om deze hoofdtelefoon te kunnen gebruiken hoef je maar één ding te doen: het aansluiten van de kabel. De kabel zit aan je koptelefoon vast; deze moet je inpluggen in een daarvoor bestemde aux ingang op je smartphone of tablet. Zodra je hoofdtelefoon is aangesloten kun je hem gaan gebruiken en genieten van muziek.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: over ear
  • Type stroomvoorziening: kabel
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 270 gram
  • Kleur: zwart

Bediening en onderhoud

Deze hoofdtelefoon van Beyerdynamic heeft geen afstandsbediening in de kabel of knoppen op de oorschelp waarmee het bedienen van de muziek nog makkelijker wordt. Deze hoofdtelefoon moet dan ook bediend worden via het apparaat waarop je de muziek luistert. Onder andere het schakelen tussen nummers en het harder of zachter zetten van de muziek doe je via je smartphone of tablet.

Daarnaast heeft dit toestel nauwelijks onderhoud nodig. Het is vooral belangrijk om voorzichtig om te gaan met de kabel, omdat deze vastzit aan de koptelefoon en niet losgekoppeld kan worden. Houd de kabel dan ook niet te strak gespannen en rol deze losjes op na gebruik. Op deze manier voorkom je kabelbreuk en kun je langer van je hoofdtelefoon genieten.

Voor- en nadelen

Welke voordelen heeft de Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm? In de eerste plaats kun je profiteren van een gedetailleerde geluidsweergave dankzij het brede frequentiebereik. De melodielijnen klinken altijd zuiver en daarnaast heeft de bas een diepe klank: de hoofdtelefoon is daardoor ook geschikt om te gebruiken in de studio. Verder zijn de oorkussens zeer zacht, waardoor je ze lange tijd kunt gebruiken zonder last te krijgen van je oren. Een mogelijk nadeel van het toestel is dat je de muziek niet kunt bedienen via knoppen op de oorschelp of een afstandsbediening in de kabel. Dit zorgt ervoor dat het gebruiksgemak van de bedrade hoofdtelefoon een stuk minder groot is.

Conclusie

Al met al is de Beyerdynamic DT 770 Pro 32 Ohm een prima keuze wanneer je thuis of onderweg naar je favoriete muziek wilt luisteren. Ook is het apparaat zeker een aanrader voor wanneer je een goede studio koptelefoon zoekt.