Beste oordopjes Top 3

Wanneer je op zoek gaat naar nieuwe oordopjes, zul je merken dat het aanbod zeer groot is. Van verschillende merken vind je heel wat modellen waar je uit kunt kiezen. En dat kan de keuze lastig maken, want er zijn oordopjes in verschillende soorten en maten, maar ook in diverse prijscategorieën. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor draadloze oordopjes, waarmee het gemak van altijd en overal muziek luisteren nog groter is. Maar wat zijn de beste oordopjes op dit moment? Hier vind je de beste en beste verkochte oordopjes Top 3 en kun je ze allemaal met elkaar vergelijken om de beste keuze te maken. Wat zorgt ervoor dat oortjes goed worden verkocht?

Onder andere de geluidskwaliteit speelt een grote rol, maar ook het gebruiksgemak en de functies bepalen voor een groot deel de beslissing. Natuurlijk moeten oordopjes goed geluid geven, maar het is ook belangrijk dat ze lekker in je oor zitten en dat je volop kunt genieten van je favoriete muziek. Je vindt in de Top 3 onder andere draadloze oordopjes van topmerken als Apple en Sennheiser. Deze oordoppen worden niet alleen zeer goed beoordeeld door experts, maar zijn ook populair onder consumenten. Hier vind je de Top 3 van de beste oordopjes van dit moment:

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

1: Apple Airpods Pro

Beste oordopjes - Apple AirPods ProDe best beoordeelde en best verkochte oordopjes van dit moment zijn de Apple Airpods Pro, het nieuwste model oordopjes van Apple. Het merk heeft al de Apple Airpods 2 op de markt gebracht, maar met de Airpods Pro zijn er nog een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgevoerd. Met de Airpods Pro kun je daardoor genieten van nog beter geluid en nog meer geavanceerde functies. De nieuwste generatie Airpods heeft onder andere de actieve noise cancelling. Hiermee kun je omgevingsgeluid wegfilteren en kun je volledig geruisloos genieten van je muziek. Je kunt de Airpods daarnaast ook weer in transparantie modus zetten: hiermee wordt de ruisonderdrukking uitgeschakeld en krijg je dit wel mee en kun je veilig deelnemen aan het verkeer.

Het vernieuwde Apple Airpods Pro ontwerp bestaat uit rubberen in ear oordopjes die in verschillende maten worden geleverd. Zo kun je de beste maat voor jouw oor kiezen en profiteer je altijd van een goede pasvorm. Daarnaast kun je de oplaadcase van de Apple Airpods draadloos opladen en verbind je de oordoppen automatisch met je Apple apparaten via de H1 chip. Je kunt de Apple Airpods Pro alleen aanschaffen wanneer je een Apple apparaat hebt, zoals een iPhone, een iPad of een Mac. Wanneer de batterij van je Airpods Pro leeg zijn kun je ze vijf minuten in de draadloze oplaadcase stoppen: daarna luister je weer één uur onafgebroken naar je muziek. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Vernieuwd ontwerp met rubberen oordopjes
  • Voorzien van noise cancelling en transparantie modus
  • Alleen geschikt voor Apple apparaten

2: Sennheiser Momentum True Wireless II

Sennheiser Momentum True Wireless IIOp de tweede plaats staat de Sennheiser Momentum True Wireless II, een van de nieuwere modellen van Sennheiser. Deze goede oordopjes zijn voorzien van de belangrijkste technische ontwikkelingen en zijn daardoor enorm geavanceerd. Het ontwerp is strak en modern: het gaat om kleine, draadloze oordopjes die verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit. De oortjes passen door middel van een rubberen oordopje in het oor. De nieuwe Sennheiser Momentum True Wireless II heeft een aantal nieuwe functies waarmee je kunt genieten van het beste geluid. Deze oordoppen zijn dan ook niet voor niets een van de best beoordeelde oordopjes van dit moment. Met de oordopjes van Sennheiser profiteer je onder andere van de populaire functie noise cancelling, waarmee je omgevingsgeluiden en ruis kunt dempen.

Dit betekent dat je geen last hebt van storende geluiden die je door je muziek heen hoort. Anderzijds kun je dit ook weer uitzetten waardoor je ook op een veilige manier kunt deelnemen aan het verkeer. Het bluetooth profiel aptX zorgt ervoor dat het draadloze signaal van de hoogste kwaliteit is, waardoor je muziek streamt zonder enige onderbrekingen. Verder kun je maar liefst 7 uur doen met een volle accu en is de oplaadcase tot 21 uur te gebruiken zonder opladen. Je kunt de perfecte pasvorm van je bluetooth oordopjes vinden dankzij de meerdere maten oordopjes die standaard worden meegeleverd. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Lange batterijduur van oordopjes en oplaadcase
  • Draadloze muziek streamen in hoge kwaliteit dankzij aptX
  • Voorzien van noise cancelling voor het dempen van omgevingsgeluid

3: Jabra Elite 75t Titanium

Jabra Elite Active 75t TitaniumOp de derde plek in deze Top 3 van beste oordoppen staan opnieuw draadloze oordopjes. De Jabra Elite 75t Titanium behoren niet voor niets tot de bet verkochte oordopjes van dit moment. Dit model is de nieuwste generatie van het merk en volgt de Jabra Elite 65t op. De vernieuwingen aan de Jabra Elite 75t Titanium? Het 75t model is in de eerste plaats kleiner dan de voorganger, waardoor de pasvorm nog beter is en je nog meer draagcomfort hebt. Daarnaar zijn de oordopjes waterbestendig: sporten met deze draadloze oordopjes in is dus goed mogelijk. Ze zijn bestand tegen regen, maar ook zweet.

De Jabra oordoppen worden opgeladen in de meegeleverde oplaadcase, die een batterijduur van 20,5 uur heeft. De batterij van deze oortjes zelf gaat 7,5 uur mee en hiermee is de batterijduur van de Jabra Elite 75t Titanium beter dan onder andere de Apple Airpods Pro en de Sennheiser Momentum True Wireless II. Ook bij dit model krijg je meerdere maten oordoppen geleverd zodat je de beste pasvorm kunt kiezen. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Meer draagcomfort dankzij kleinere oordopjes
  • De Jabra Elite 75t Titanium oordopjes zijn waterbestendig
  • Langere batterijduur dan andere modellen

De beste oordopjes kiezen

Zowel de Apple Airpods Pro als de Sennheiser Momentum True Wireless II en de Jabra Elite 75t Titanium zijn oordopjes van zeer goede kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat zij tot de Top 3 van de beste oordopjes behoren. Daarentegen zijn het geen goedkope oordopjes. Je kunt zelf gaan ontdekken welke aan jouw persoonlijke voorkeur voldoet zodat je een goede keuze kunt maken. Let bij het vergelijken van oordoppen niet alleen op de prijs, maar ook op de functies en belangrijke zaken zoals de batterijduur. Op deze manier ben je verzekerd van de beste nieuwe oordoppen. Kijk ook eens bij de best geteste oordopjes!