Beste noise cancelling oordopjes Top 3

Wil je altijd naar je muziek kunnen luisteren zonder dat je er omgevingsgeluiden doorheen hoort? Dan kun je kiezen voor noise cancelling oordopjes. Deze oordoppen zijn in de eerste plaats ontworpen voor het goede geluid en de pasvorm. De noise cancelling is een extra functie waarmee bepaalde oordopjes nog aantrekkelijker worden. Wanneer je graag gebruik wilt maken van deze functie kun je specifiek op zoek gaan naar oordopjes waarbij je voor de noise cancelling optie kunt kiezen. Voordat je een definitieve keuze maakt is het goed om meerdere opties te vergelijken. Hier vind je in ieder geval de beste noise cancelling oordopjes Top 3.

Noise cancelling is een populaire functie waar steeds meer nieuwe generatie oortjes mee zijn uitgerust. Met deze functie is het mogelijk om ruis en omgevingsgeluid te dempen. Dit is een groot voordeel, omdat je vaak door je oordopjes heen nog geluiden hoort uit je omgeving: dit kan de complete geluidservaring negatief beïnvloeden. Wanneer je bijvoorbeeld in de bus of trein zit is noise cancelling de ideale manier om volledig op je muziek te kunnen focussen. Ook wanneer je in de sportschool bent en de muziek die daar gedraaid wordt niet wilt horen door je eigen muziek heen, kun je kiezen voor de noise cancelling functie. Dit is de Top 3 van noise cancelling oordopjes:

Bekijk en bestel direct de beste noise cancelling oordopjes

1: Apple Airpods Pro

Beste noise canceling oordopjes - Apple AirPods ProDe Apple Airpods Pro hebben als grootste voordeel dat ze van alle markten thuis zijn en daardoor bijna voor iedereen de beste keuze zijn. Zo zijn ze ook op het gebied van noise cancelling een van de beste opties. Het is met de Apple Airpods Pro oordopjes goed mogelijk om je af te sluiten van omgevingsgeluid door de handige functie. Je kunt daarnaast ook kiezen voor de transparantie modus. Deze modus zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid wel binnenkomt. Op deze manier kun je op een veilige manier deelnemen aan het verkeer en kun je helemaal alert zijn.

Daarnaast zijn ook het moderne design en de waterdichte eigenschap te noemen als voordelen van de Apple Airpods Pro. Verder kun je de oordopjes draadloos opladen en verbinden ze makkelijk met je smartphone dankzij de snelle Apple H1 chip. De Apple Airpods Pro is vooral door de noise cancelling een populaire keuze onder consumenten die zoeken naar goede oordopjes. Het draagcomfort, de geluidskwaliteit en het moderne design spelen ook zeker een rol in het feit dat deze Apple oordopjes tot de top behoren. Het is goed om te weten dat de Apple Airpods Pro oortjes alleen gebruikt kunnen worden bij Apple apparaten, zoals een iPhone, iPad en Mac. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Een van de beste noise cancelling oordopjes van het moment
  • Ook uitgerust met transparantie modus voor veilige deelname aan het verkeer
  • Draagcomfort en goede geluidskwaliteit

2: Sennheiser Momentum True Wireless II

Sennheiser Momentum True Wireless IIDe tweede plek is voor de Sennheiser Momentum True Wireless II, een set oordopjes die niet alleen bekend staat om de goede noise cancelling, maar ook vanwege het compacte en mooie design. Het is dan ook niet voor niets een van de beste noise cancelling oordopjes van dit moment. Het geavanceerde ontwerp, de nieuwe technische ontwikkelingen en de overige voordelen: het speelt allemaal mee in de kwaliteit van de Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes. In de eerste plaats ben je verzekerd van een goede pasvorm en kun je daardoor profiteren van het beste draagcomfort. Je hoeft bijvoorbeeld niet bang te zijn dat de oordopjes uit je oren vallen. De oordoppen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De actieve noise cancelling is de belangrijkste reden dat Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes hoog in de ranglijst staan. Deze functie biedt je de mogelijkheid om storende omgevingsgeluiden te dempen. Je kunt dit, net als bij de Apple Airpods Pro, ook weer uitzetten om zo veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. Op het gebied van draadloze verbinding zijn de Sennheiser oordopjes ook veel concurrenten ver vooruit. Met het bluetooth profiel aptX wordt een draadloos signaal gebruikt van de hoogste kwaliteit. Muziek streamen kan op deze manier dus zonder enige onderbreking. De oordopjes gaan 7 uur mee zonder opladen en op dit gebied zijn de Sennheiser Momentum True Wireless II oordopjes een van de beste oordopjes van het moment. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Zeer hoog draagcomfort en compact ontwerp
  • Zonder onderbreking muziek streamen dankzij hoge kwaliteit bluetooth aptX profiel
  • Actieve noise cancelling kan in- en uitgeschakeld worden

3: Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds LiveEen andere grote naam op het gebied van draadloze en noise cancelling oordopjes is Samsung. En met de komst van de Samsung Galaxy Buds Live heeft het merk bewezen dat ze aan de top horen. De Samsung Galaxy Buds Live oordopjes zijn in de eerste plaats goed vanwege de noise cancelling. Hiermee wordt omgevingsgeluid gedempt en kun je in stilte genieten van je muziek. De storende omgevingsgeluiden en ruis die je door je muziek heen hoort als je de oordopjes in hebt zijn dus verleden tijd. De Samsung Galaxy Buds Live oordopjes zijn ook op een andere manier geavanceerd. Zo gaat de muziek automatisch op pauze wanneer je de oordoppen uit je oren haalt. Zo mis je dus niets van je muziek.

De muziek gaat weer verder zodra je de oortjes weer in je oren doet. De Samsung oordoppen hebben daarnaast een batterijduur van 5,5 uur wanneer je ze gebruik met noise cancelling. Het is ook mogelijk om de oordopjes snel op te laden. Wanneer je de oordopjes 15 minuten oplaadt, kunnen ze weer 100 minuten gebruikt worden. Verder hebben de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes een compact en strak design en bewaar je ze in de daarvoor bestemde oplaadcase die standaard wordt meegestuurd. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Samsung Galaxy Buds Live oordopjes hebben een compact en strak ontwerp
  • Actieve noise cancelling kun je aan en uit zetten wanneer je wilt
  • Muziek pauzeert zodra je de oordopjes uit je horen haalt

Kies voor de beste noise cancelling oordoppen

Voor de beste muziek zonder omgevingsgeluid kies je voor een van de beste noise cancelling oordopjes van dit moment. Vergelijk de Top 3 met elkaar en kijk ook naar de andere functies en eigenschappen van de oordopjes. Zo maak je via Hoofdtelefoonvergelijker.nl eenvoudig de beste keuze. Kijk ook eens bij de best geteste oortjes!