Beste noise cancelling koptelefoon Top 3

De koptelefoons van nu zijn van allerlei extra features voorzien. Eén van de meest populaire toevoegingen aan een koptelefoon zijn noise cancelling functies. Noise cancelling zorgt er voor dat je minder last hebt van geluiden in je omgeving. Zo kun je jezelf puur en alleen focussen op de muziek, de audio van je game of de audio van een film of serie. Sommige koptelefoons kunnen goed omgaan met het filteren van lage geluiden zoals de constante geluiden in de trein. Andere, vaak duurdere, modellen kunnen zowel lage als hoge geluiden filteren zodat je vrijwel niets meer van buitenaf hoort. Maar wat zijn de beste noise cancelling koptelefoons van dit moment? Wij zetten deze in een Top 3 voor je op een rij.

Bekijk en bestel direct de beste hoofdtelefoons

Nummer 1: Sony WH-1000XM3Beste noise cancelling koptelefoon - Sony WH-1000XM3

Sony is niet voor niets op meerdere fronten een absolute grootmacht geworden. Hun jaarlijkse omzet loopt niet eens in de miljarden, maar tikt inmiddels al de triljarden aan. Het is bijna bizar hoe groot deze Japanse producent is geworden. Hiervoor kunnen meerdere producten aangewezen worden. De bekendste hiervan is de Playstation, de grootste video gaming console van dit moment. Hoe hard Nintendo en Microsoft ook hun best doen, de Playstation blijft beter verkopen. Ook hun diverse videoproducten zoals dvd spelers en Blu-ray spelers blijven scoren. Daarnaast is dit een goed merk voor al jouw audioproducten. Ook voor koptelefoons ben je bij hen aan het goede adres. De koptelefoon van dit merk die het beste scoort op het gebied van noise cancelling is de Sony WH-1000XM3 hoofdtelefoon.

Afwerking en mogelijkheden

Het mooie aan de Sony WH-1000XM3 koptelefoon is dat het niet eens de duurste variant is uit het assortiment van dit merk. Toch is er geen hoofdtelefoon die beter scoort op het gebied van geluidskwaliteit en draagcomfort, volgens klanten van diverse grote webshops. We moeten ook toegeven: deze hoofdtelefoon van Sony maakt de hoge verwachtingen wel waar. Deze hoofdtelefoon is geheel draadloos, waarbij je gebruik maakt van Bluetooth om de verbinding te leggen met het toestel naar keuze. Vanaf je toestel wordt de muziek als het ware naar de koptelefoon gestreamd. Vervolgens kun jij gaan genieten van je favoriete muziek.

Bediening en gebruik

De Sony WH-1000XM3 koptelefoon heeft een eigen app, waarmee je Smart Listening kunt activeren. Je hoort het goed: dit is ook nog eens een slimme hoofdtelefoon. Zo kan de Sony koptelefoon namelijk inschatten met welke activiteit je bezig bent, waarna het apparaat zich hierop aanpast. Mocht je veel last hebben van geluiden uit de omgeving of ruis, dan kun je altijd besluiten om noise cancelling te activeren. Of je nu in de trein zit of omgeven wordt door kletsende mensen, je kunt altijd ongestoord genieten van je muziek. Het frequentiebereik loopt uiteen van 4 Hertz tot 40.000 Hertz. De audio is hi-res en alle klanken komen uitmuntend uit de verf. Een goede aankoop voor de echte muziekliefhebber. Een van de beste hoofdtelefoons met noice cancelling van dit moment.

Belangrijkste kenmerken van de Sony WH-1000XM3

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 255 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: ja
 • Waterbestendig: nee

Nummer 2: Beats Studio3 Wireless 2018

Beats timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Dit merk werd opgericht door Dr. Dre en Jimmy Iovine, twee giganten binnen de muziek business. Zij vonden het aanbod van koptelefoons voor consumenten uiterst karig. Kwalitatief moest het toch kunnen om de muziek beter tot zijn recht te laten komen, zelfs bij betaalbare varianten. De oprichters zelf waren het duurste van het duurste gewend, en schrokken dan ook van het verschil in geluidskwaliteit in vergelijking met hoofdtelefoons voor consumenten. Daarom wilden zij een hoge kwaliteit toegankelijk maken voor iedereen. Dit doet zijn aan de hand van hun Beats merk. De koptelefoon die het beste scoort als noise cancelling hoofdtelefoon is de Beats Studio3 Wireless 2018. Met recht een van de beste koptelefoons voor in de studio.

Afwerking en mogelijkheden

De Beats Studio3 Wireless 2018 koptelefoon is geheel draadloos en maakt gebruik van Bluetooth om muziek vanaf je geluidsdrager naar je hoofdtelefoon te streamen. De verbinding is betrouwbaar en consistent, zodat je geen last hebt van lag tijdens het luisteren. De Beats Studio3 Wireless 2018 koptelefoon is vooral een goede aankoop wanneer je over toestellen van Apple beschikt. Dankzij de ingebouwde W1 chip maakt deze hoofdtelefoon automatisch verbinding met apparaten van dit merk. Dat scheelt een hoop handmatig gedoe. Volledig opgeladen gaat de accu lang mee. Je kunt tevens snel laden, waarbij een kwartiertje opladen gelijk is aan 3,5 uur luisterplezier.

Bediening en gebruik

Ook op het gebied van noise cancelling scoort de Beats Studio3 Wireless 2018 hoofdtelefoon hoge punten. De omgeving maakt niet uit, je bent altijd gegarandeerd van stilte. Zo kun je pas echt van je muziek genieten. In de bus, in de trein of zelfs in het vliegtuig: nooit meer heb je last van geluiden uit je omgeving. Ook de stemmen van mensen worden door deze Beats koptelefoon gefilterd. Niet voor niets staat dit model in de beste noise cancelling koptelefoon Top 3.

Belangrijkste kenmerken van de Beats Studio3 Wireless 2018

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 255 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: ja
 • Waterbestendig: nee

Nummer 3: Bang & Olufsen Beoplay H8i

Bang & Olufsen zal het qua naamsbekendheid afleggen tegen Sony en Beats. Eigenlijk is dit niet terecht, want deze producent levert op het gebied van audio al jarenlang kwalitatief hoogwaardige producten af. Ook op het gebied van hoofdtelefoons beschikt dit merk over een ruim assortiment waarbij de kwaliteit over de gehele linie van een hoog niveau is. Ze scoren tevens goed op het gebied van noise cancelling. Vandaar dat de Bang & Olufsen Beoplay H8i koptelefoon in deze beste noise cancelling hoofdtelefoon Top 3 is terug te vinden.

Afwerking en mogelijkheden

De diepe zwarte kleur en de stijlvolle afwerking zijn niet de enige pluspunten van de Bang & Olufsen Beoplay H8i koptelefoon. Deze goede draadloze hoofdtelefoon maakt gebruik van Bluetooth om een connectie te maken tussen je koptelefoon en je geluidsapparaat. Hierbij kan het gaan om een smartphone, tablet, laptop of pc. De oorkussens worden on ear gedragen. Zowel op het gebied van geluidskwaliteit als draagcomfort doet de Bang & Olufsen Beoplay H8i hoofdtelefoon het goed.

Bediening en gebruik

De hoofdtelefoon van Bang & Olufsen is ook voorzien van noise cancelling. Of je nu onderweg bent in een luidruchtig voertuig of pauze neemt terwijl je omgeven wordt door pratende mensen, dankzij de noise cancelling functies van deze hoofdtelefoon kun je altijd optimaal genieten van je muziek. Er zijn knoppen op de oorschelpen aanwezig waarmee je de mate van noise cancelling kunt aanpassen. De 40 mm drivers leveren je een levendige sound op, welk genre je ook het leukst vindt. Lees hier meer over of alles wat je moet weten over noise cancelling koptelefoons.

Belangrijkste kenmerken van de Bang & Olufsen Beoplay H8i

 • Type oorkussen: on ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 215 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee