Beste Earbuds Top 3 van dit moment

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe oordopjes heb je verschillende opties. Zo kun je kiezen voor in ear oordopjes, earbuds, bedrade of draadloze oordopjes en natuurlijk tal van verschillende merken. Welke oordopjes je kiest is vooral afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je liever niet dat oordopjes diep in je oor zitten of wil je juist wat omgevingsgeluid meekrijgen zodra je oordopjes draagt? Dan kun je oordopjes kopen welke ook wel earbuds worden genoemd. Een speciaal type oordopjes die op een specifieke manier in je oren zitten. Hier vind je de beste earbuds Top 3 om te ontdekken welke oortjes aan jouw persoonlijke eisen voldoen.

Het belangrijkste verschil tussen in ear oordopjes en earbuds zit hem in de manier waarop de oordopjes in het oor zitten. Bij earbuds zitten de oordopjes in de oorschelp, maar niet in het oor. In ear oordopjes zitten wel in de gehoorgang. Earbuds zijn platte oordopjes die niet alleen veilig zijn in het verkeer, maar ook de beste keuze zijn voor gevoelige oren. Van earbuds is bekend dat ze meestal langere tijd comfortabel blijven zitten en dat ze je gehoorgang niet helemaal afsluiten, waardoor je veilig kunt blijven deelnemen aan het verkeer. Je kunt de verschillende earbuds met elkaar vergelijken om zo de beste oordopjes te kiezen. De Top 3 van dit moment vind je hieronder:

Bekijk en bestel direct de beste earbuds

1: Apple Airpods 2

Beste earbuds - Apple AirPods 2Waar de Apple Airpods Pro aan de top behoren als het gaat om in ear oordopjes, geldt hetzelfde voor de Apple Airpods 2 als het gaat om earbuds. Deze oordopjes lijken qua ontwerp veel op de Earpods van Apple. Het belangrijkste verschil is dan ook dat de Apple Airpods 2 oordopjes volledig draadloos zijn. Dit betekent dat je geen last hebt van een snoer of kabel die in de weg zit, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Daarnaast ervaar je ook meer gebruiksgemak en zitten de oordopjes goed in je oren. Van de Apple Airpods 2 oordopjes is bekend dat ze een geometrisch ontwerp hebben en dat de oordopjes gemakkelijk te gebruiken zijn.

Zo kun je op de oordopjes tikken om bepaalde opdrachten te laten uitvoeren, zoals het pauzeren van muziek of het doorspoelen van een nummer. Hiervoor heb je jouw telefoon niet meer nodig. Je kunt zelf instellen op welk oordopje je tikt voor specifieke opdrachten. Met de nieuwste 2019 versie van de Apple Airpods 2 kun je ook kiezen voor spraak gericht sturen met Siri. Hiermee kun je het gebruik van de Apple Airpods 2 oordopjes nog makkelijker maken. Verder zijn de oordopjes van Apple ook verkrijgbaar met draadloze oplaadcase waardoor je afscheid kunt nemen van kabels en stekkers. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Geometrisch ontwerp van de earbuds voor extra draagcomfort
  • Makkelijk te bedienen met je handen en Siri
  • Verkrijgbaar met draadloze oplaadcase

2: Samsung Galaxy Buds Live

Samsung Galaxy Buds LiveNet als Apple heeft ook Samsung een aantal goede oordopjes op de markt gebracht. Een van de earbud oordopjes die wereldwijd geliefd zijn, zijn de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes. Deze oordopjes hebben in de eerste plaats een strak en modern ontwerp. Verder is dit model een van de weinige die zowel earbuds als type oorkussen hebben en tegelijkertijd ook noise cancelling hebben. Hoewel dit meestal bij in ear oortjes het geval is, hebben de oordopjes van Samsung dit ook. Daarnaast zijn de oordopjes gemakkelijk in het oor te plaatsen en ervaar je er geen hinder van zodra je gaat sporten of een andere activiteit gaat ondernemen.

Als voordeel van de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes is daarnaast ook te noemen dat de muziek automatisch stopt zodra je de oordopjes uit je oren haalt. Wanneer je de Samsung Galaxy Buds Live oordopjes weer in je oren doet gaat de muziek ook vanzelf weer verder. Wanneer je de oordopjes met noise cancelling gebruikt kunnen de oordopjes tot 5,5 uur mee. Je hebt ook de mogelijkheid om deze functie uit te zetten, bijvoorbeeld om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. De oordopjes hebben een snellaadfunctie waardoor je ze na 15 minuten opladen alweer 100 minuten kunt gebruiken. Verder bewaar je de oordopjes in de oplaadcase die standaard mee wordt geleverd. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Earbuds met noise cancelling
  • Muziek pauzeert wanneer je oordopjes uit je oren haalt
  • Voorzien van een snellaadfunctie

3: JBL TUNE220TWS

JBL TUNE220TWSEen derde optie voor earbuds zijn de JBL TUNE220TWS oordopjes. Deze oordopjes lijken qua ontwerp op onder andere Apple Airpods, Huawei Freebuds en House of Marley earbuds. Deze redelijk goedkope oordopjes worden ook in een soortgelijke oplaadcase geleverd en zijn verkrijgbaar in vier kleuren: zwart, wit, roze en lichtblauw. De JBL oordopjes zijn een betaalbaar alternatief voor andere, duurdere draadloze oordopjes. Het volledig draadloze ontwerp zorgt er in eerste instantie voor dat je geen last hebt van een snoer. Verder ben je met earbuds ook verzekerd van een comfortabele pasvorm, vooral wanneer je in ear oordopjes liever vermijdt.

De JBL TUNE220TWS oordopjes produceren een diepe en krachtige bas, dit dankzij de JBL Pure Bass Sound dat kenmerkend is voor JBL oordopjes. De oordoppen gaan 3 uur lang mee; dit is aan de korte kant in vergelijking met andere modellen. Verder hebben deze oordoppen touch bediening waardoor je de muziek gemakkelijk kunt sturen door met je vinger op de oortjes te tikken. Je kunt de spraakassistent activeren, nummers pauzeren en inkomende oproepen beantwoorden. De JBL TUNE220TWS earbuds doen niet onder voor veel andere modellen in een hogere prijsklasse. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Betaalbare earbuds van goede kwaliteit
  • Goede geluidskwaliteit dankzij JBL Pure Bass Sound
  • Comfortabele pasvorm en handige touch bediening

De beste earbuds vergelijken voor de beste keuze

Earbuds zijn er in allerlei soorten en maten van verschillende merken, maar ook in diverse prijscategorie├źn. Wanneer je overweegt om earbuds aan te schaffen is het altijd raadzaam om eerst je persoonlijke wensen op een rij te zetten. Natuurlijk speelt je budget hierbij ook een belangrijk rol. Op basis van je wensen en je budget kun je een goed overwogen keuze maken en profiteren van goede oordopjes waar je lang gebruik van kunt maken. Kijk ook eens bij de best geteste oordopjes van dit moment!