Beste draadloze oordopjes Top 3

Waar een paar jaar geleden iedereen nog bedrade oordopjes had, zijn de tijden nu veranderd. Met onder andere de komst van de Apple Airpods is de standaard voor oordopjes veranderd en nemen nu draadloze oordopjes de markt over. Je kunt uit tientallen draadloze oordopjes kiezen van diverse merken. Behalve Apple hebben ook merken als Sennheiser, Bose, Sony en Samsung en Huawei (Huawei FreeBuds 3) goede draadloze oordopjes op de markt gebracht. Hier vind je de beste draadloze oordopjes Top 3, waarmee je altijd en overal naar je favoriete muziek kunt luisteren.

Draadloze oordopjes zijn oordoppen die los van elkaar zitten en niet met een kabel aan elkaar verbonden zijn. Waar je bedrade oordopjes met een kabel via de ingang van je telefoon aansluit, zijn draadloze oordopjes gekoppeld aan je telefoon via bluetooth. Je kunt bij de instellingen van je smartphone of tablet de oortjes koppelen en zo kun je altijd en overal muziek streamen en luisteren. In 2016 bracht Apple de Airpods uit en hiermee begon een nieuwe trend in de wereld van oordopjes. De grootste concurrenten beginnen nu ook met het ontwerpen en ontwikkelingen van nieuwe bluetooth oordopjes. Wat is de best verkochte draadloze oordopjes Top 3 van dit moment? Dan lees je hier:

Bekijk en bestel direct de beste draadloze oordopjes

1: Apple Airpods Pro

Beste draadloze oordopjes - Apple AirPods ProWaar Apple voor de eerste trend zorgde met de komst van Apple Airpods, staan ze nu ook op nummer 1 als het gaat om de beste draadloze oordopjes, met de nieuwste generatie Airpods. De Apple Airpods Pro zijn de opvolger van de Airpods 2 en er zijn dan ook verschillende veranderingen doorgevoerd. Op het eerste gezicht zie je direct al een uiterlijke verandering: het ontwerp van de Apple Airpods Pro is in de eerste plaats kleiner. Daarnaast is er ook gekozen voor rubberen oordoppen die goed in het oor passen. Bij bestelling krijg je verschillende maten meegestuurd zodat je de best mogelijke pasvorm kunt kiezen voor jouw oren.

De Apple Airpods Pro kun je vanzelfsprekend met al je Apple apparaten verbinden: van iPhone en iPad tot Mac. De oordopjes zijn daarnaast ook op andere vlakken geavanceerd. Zo kun je bij deze nieuwste generatie oordopjes profiteren van functies als noise cancelling. Hiermee kun je omgevingsgeluid en ruis dempen en kun je optimaal genieten van je muziek. De oordoppen hebben ook een transparantie modus waarmee het omgevingsgeluid van demping afgaat. Hiermee zijn ze ook veilig in het verkeer te gebruiken. De draadloze oplaadcase neemt daarnaast alle kabels weg en zorgt ervoor dat je snel je in-ear oordopjes kunt opladen. De snellaadfunctie zorgt ervoor dat je Airpods binnen 5 minuten weer voor een uur gebruikt kunnen worden. De belangrijkste functies op een rij:

  • Vernieuwd en geavanceerd ontwerp
  • Voorzien van handige functies zoals noise cancelling
  • Snelle oplaadfunctie voor optimaal gebruik

2: Apple Airpods 2

Apple AirPods 2De voorganger van de Apple Airpods Pro, de Apple Airpods 2, staan op de tweede plaats in de top drie van beste draadloze oordopjes. De 2019 versie van deze oortjes heeft een aantal belangrijke ontwikkelingen. Zo kun je de oordopjes nu ook spraakgericht sturen met de integratie van Siri. Daarnaast blijft deze nieuwste versie trouw aan het bekende design en kun je alsnog profiteren van een van de betere draadloze oordoppen van dit moment. Het geometrisch model is nog overgebleven van de oudere Earpods, maar het snoer is volledig verdwenen. Met bluetooth en de snelle Apple H1 chip kun je dan ook een stabiele en soepele koppeling maken tussen de Apple Airpods 2 en je Apple apparaat.

Daarnaast hebben de Apple oordoppen een draadloze oplaadcase waarmee je verlost bent van alle stekkertjes die je nodig hebt om deze elektronica op te laden. Met een volle accu kun je daarnaast tot 24 uur muziek luisteren. De Apple Airpods 2 zijn minder geavanceerd dan de nieuwste generatie Airpods, maar ze doen er niet veel voor onder. Deze volledig draadloze oordopjes zijn een prima introductie in de wereld van draadloze oordopjes. Je ervaart niet alleen een goede geluidskwaliteit, maar je bent daarnaast ook verzekerd van gebruiksgemak een een hoog draagcomfort. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Geoptimaliseerde 2019 versie nu verkrijgbaar
  • Muziek regelen met Siri
  • Geometrisch design voor hoog draagcomfort

3: Jabra Elite 75t Titanium

Jabra Elite Active 75t GroenOp de derde plek van de beste draadloze oordopjes Top 3 staan de Jabra Elite 75t Titanium oordopjes. Jabra is een merk dat al meer dan 150 jaar ervaring heeft in geluid en daardoor is er genoeg kennis vergaard om de goede oordopjes op de markt te brengen. Met de Jabra Elite 75t Titanium is er dan ook een nieuwe weg ingeslagen. Deze nieuwe oordopjes zijn de opvolger van de Jabra Elite 65t en is op een aantal vlakken veranderd. Het eerste dat opvalt is dat de Jabra Elite 75t Titanium oordoppen een stuk kleiner zijn dan de voorganger. Er is bewust gekozen voor een verkleining van 20%. Hierdoor is de pasvorm nog beter en heb je een nog beter draagcomfort.

Het draagcomfort is in ieder geval een punt waarop Jabra een verbetering heeft doorgevoerd met de Jabra Elite 75t Titanium oordopjes. Daarnaast is ook de batterijduur verlengd en kun je met de nieuwste generatie 7,5 uur gebruik maken van de in ear oordopjes. Hiermee behoort de Jabra Elite 75t Titanium tot de beste oordopjes op het gebied van batterijduur. Ook de oplaadcase gaat 20,5 uur mee. Net als zijn voorganger zijn ook deze Jabra oordopjes waterbestendig en kun je er dus volop mee sporten, zowel binnen als buiten in de regen. De geluidskwaliteit blijft goed en dat is dan ook een van de voordelen van deze oortjes. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Verbeteringen ten opzichte van de voorganger Jabra Elite 65t
  • Beter draagcomfort
  • Waterbestendig

Een van deze beste draadloze oordopjes kiezen?

Deze Top 3 van beste oordopjes zonder draad laat zien dat de lat hoog wordt gelegd. De oordopjes moeten niet alleen een stabiele draadloze verbinding hebben, maar ook een hoog draagcomfort hebben. Natuurlijk speelt de kwaliteit van het geluid ook een grote rol. Bij het uitkiezen van je nieuwe draadloze oordoppen kun je de verschillende modellen op deze vlakken vergelijken om zo een goede keuze te maken. Kijk ook eens bij de best geteste oordopjes!