Beste draadloze koptelefoon Top 3

Koptelefoons met draad waren vroeger de standaard. Inmiddels kiezen steeds meer mensen er voor om gebruik te maken van een draadloze koptelefoon. Vele consumenten vinden het toch vervelend dat een draad in de knoop kan raken. Daarnaast is het draad het meest weerbare onderdeel van een koptelefoon. Eén ongelukje en je kunt meteen een nieuwe aanschaffen. Daar word je niet vrolijk van, zeker wanneer je een flink bedrag hebt afgerekend. Een oplossing hiervoor is een draadloze hoofdtelefoon zoals de OnePlus Bullets Wireless Z. Op dit gebied zijn er inmiddels vele varianten waar je uit kunt kiezen. Om de keuze wat eenvoudiger voor je te maken, hebben we hieronder een Top 3 gemaakt bestaande uit de beste draadloze koptelefoons van dit moment.

Bekijk en bestel direct de beste hoofdtelefoons

Nummer 1: Sony WH-1000XM3Beste draadloze koptelefoon - Sony WH-1000XM3

Welk product van Sony je ook aanschaft, eigenlijk ben je altijd wel verzekerd van een hoge kwaliteit. Het is niet voor niets dat deze Japanse producent een grote speler is op meerdere fronten. Zo is het niet alleen een grootmacht op het gebied van video, maar op het gebied van video gaming consoles is Sony zelfs de nummer één van dit moment. Ook op het gebied van audio timmert dit merk al jaren aan de weg. Ook voor koptelefoons in diverse variaties kun je bij hen terecht. Misschien wel de beste koptelefoon uit hun assortiment is de Sony WH-1000XM3. Niet voor niets is dit de beste draadloze hoofdtelefoon van dit moment. Het model is overigens beschikbaar in meerdere kleurencombinaties.

Afwerking en mogelijkheden

Het design ziet er klassiek uit, wat afgemaakt wordt door de mooie zwarte kleur. Deze koptelefoon met gesloten klankkast wordt over ear gedragen. Vele mensen vinden dit de meest comfortabele manier om een hoofdtelefoon te dragen. Maar ook als de wijze van dragen je niet zoveel uitmaakt, zul je merken dat de Sony WH-1000XM3 koptelefoon beschikt over een hoog draagcomfort. De geluidskwaliteit is uitstekend, waarbij zowel de lage als de hoge klanken (en alles hier tussenin) formidabel uit de verf komen. Dit is een draadloos model, dus je maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken. Hierdoor kun je deze koptelefoon verbinden met je telefoon, tablet, laptop of computer.

Bediening en gebruik

Via Bluetooth stream je als het ware de muziek vanaf je toestel naar je oortjes. Voor gebruik dien je wel te checken of de accu nog vol genoeg is. Wanneer deze 100% vol is, kun je 38 uur luisterplezier beleven met de Sony hoofdtelefoon. Naast de hoge kwaliteit van het geluid is deze hoofdtelefoon tevens voorzien van noise cancelling mogelijkheden. Ruis en geluiden uit de omgeving zullen je niet meer storen. Bovendien is dit een slimme headphone, want de mate van noise cancelling wordt aangepast op de activiteit die je uitvoert. Het frequentiebereik ligt tussen de 4 Hertz en 40.000 Hertz. Dit levert zo’n goed geluid op dat er sprake is van hi-res geluid. Alle klanken, van hoog tot laag, komen optimaal uit de verf. Het model krijgt een verdiende plek in deze beste draadloze koptelefoon Top 3.

Belangrijkste kenmerken van de Sony WH-1000XM3

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 255 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: ja
 • Waterbestendig: nee

Nummer 2: Beats Studio3 Wireless 2018

Een middenklasse hoofdtelefoon aanschaffen welke toch hoge kwaliteit levert en nog draadloos is ook? Dat klinkt bijna te goed om waar te zijn. Toch realiseert de Beats Studio3 Wireless 2018 het. Beats Electronics werd in 2006 opgericht door twee grootheden uit de muziek: rapper en producer Dr. Dre en platenbaas Jimmy Iovine. Beiden vonden al langere tijd dat het aanbod op het gebied van oordopjes en koptelefoons. Vooral in de studio merkten ze dat het nog een stuk beter kon. Daarnaast zagen ze ook dat muziekliefhebbers steeds hogere eisen stelden aan de muziek die ze beluisterden. Er was dus vraag naar toegankelijke koptelefoons die desalniettemin garant staan voor een hoge kwaliteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Beats Eletronics sinds zijn oprichting één van de grootste merken van dit moment is geworden.

Afwerking en mogelijkheden

Er zijn meerdere redenen aan te wijzen waarom deze Beats koptelefoon tot de crème de la crème op het gebied van draadloze hoofdtelefoons behoort. Ten eerste profiteer je logischerwijs van de voordelen van een draadloos model. Je hebt meer ruimte om te bewegen en je draad raakt niet meer in de knoop. Muziek stream je vanaf je telefoon of tablet middels een Bluetooth connectie. De geluidskwaliteit is van een enorm hoog niveau, en deze koptelefoon is tevens comfortabel om te dragen.

Bediening en gebruik

Als je een Apple telefoon of tablet hebt, is de Beats Studio3 Wireless 2018 koptelefoon helemaal perfect voor je. Deze hoofdtelefoon beschikt over een W1 chip, waardoor dit accessoire altijd automatisch verbinding maakt met je Apple apparaten. Dat scheelt weer een hoop gedoe met het handmatig opzetten van een Bluetooth verbinding. Noise cancelling is mogelijk. Deze over ear koptelefoon is voorzien van Fast Fuel technologie waardoor je sneller dan ooit kan opladen. De accu gaat 40 uur mee en 22 uur als je noise cancelling aan hebt staan. Een van de beste draadloze hoofdtelefoons van dit moment.

Belangrijkste kenmerken van de Beats Studio3 Wireless 2018

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 260 gram
 • Kleur: grijs, goud en crème
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee

Nummer 3: Bang & Olufsen Beoplay H8i

Bang & Olufsen staat ook wel bekend als B & O. Deze Deense producent werd al in 1925 opgericht en gaat dus al bijzonder lang mee. Het assortiment van dit bedrijf is bijzonder uitgebreid. Zo kun je bij hen terecht voor telefoons en videoproducten. Ook voor audioproducten kun je bij hen terecht. Vooral hun aanbod op het gebied van koptelefoons doet het goed. Eén van de opties waarvoor je kunt kiezen is de Bang & Olufsen Beoplay H8i. Niet voor niets staat dit model in deze Top 3 beste draadloze koptelefoons van nu. Helaas is het geen goedkope koptelefoon, maar staat wel in deze Top 3 van beste draadloze koptelefoons.

Afwerking en mogelijkheden

Deze Bang & Olufsen Beoplay H8i hoofdtelefoon maakt gebruik van Bluetooth om een connectie te maken met je mobiele telefoon of tablet. Wat gelijk opvalt aan het geluid van deze koptelefoon is hoe vol leven dit is. Je muziek zal dynamischer dan ooit klinken. Bovendien kun je optimaal van je muziek genieten zonder last te hebben van geluiden uit je omgeving. Je schakelt simpelweg de noise cancelling feature aan en klaar is kees.

Bediening en gebruik

De Bang & Olufsen koptelefoon beschikt over 40 mm drivers. Normaliter komen de lage tonen bij de meeste hoofdtelefoons het beste tot hun recht. Deze speciale drivers zorgen er voor dat de middelste klanken en de hoge tonen ook goed uit de verf komen. Zo komen alle klanken uit het gehele audiospectrum tot hun recht. Het volume pas je aan middels de knoppen op de oorschelpen.

Belangrijkste kenmerken van de Bang & Olufsen Beoplay H8i Zwart

 • Type oorkussen: on ear
 • Noise cancelling: ja
 • Gewicht: 215 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: ja
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee