Beste bluetooth oordopjes top 3

Het is een ware trend onder de oordopjes: bluetooth oordopjes die je draadloos kunt gebruiken. Hiermee wordt het nog makkelijker en comfortabeler om altijd en overal naar muziek te kunnen luisteren. Je hoeft je oordopjes alleen nog maar te koppelen met je telefoon en de rest gaat vanzelf. Het is dan ook geen verrassing dat de bluetooth oordoppen zeer geliefd zijn en tot de best verkochte oordopjes van dit moment behoren. Je kunt bluetooth oordopjes kopen in allerlei verschillende soorten en maten. Hier vind je de beste bluetooth oordopjes Top 3, zodat je jouw keuze nog makkelijker kunt maken.

Bluetooth is een manier waarop verschillende apparaten verbonden kunnen worden. De techniek werd bedacht door een Nederlandse werknemer van het bedrijf Ericsson. Vandaag de dag maken dus heel veel nieuwe modellen oordopjes gebruik van deze techniek. Via de instellingen op je telefoon of tablet kun je de oordopjes en je telefoon of tablet aan elkaar koppelen. Op deze manier wordt het nog makkelijker om snel gebruik te kunnen maken van je muziek. De muziek stream je via je smartphone of tablet en deze wordt via je oordopjes afgespeeld. Ook veel sporters kiezen voor deze bluetooth sport oordopjes. Onderstaand vind je de Top drie best verkochte bluetooth oordopjes van dit moment:

Bekijk en bestel direct de beste bluetooth oordopjes

1: Apple Airpods Pro

Beste bluetooth oordopjes - Apple AirPods ProDat Apple tot de top behoort als het gaat om smartphones en oordopjes, dat is voor niemand meer een verrassing. Het merk heeft dan ook verschillende goede oordopjes op de markt gebracht, van de redelijk voordelige oordopjes zoals de Apple Earpods tot aan de revolutionaire Apple Airpods. De nieuwste generatie is de Apple Airpods Pro, de opvolger van de Airpods 2. De Apple Airpods Pro zijn de beste oordopjes van Apple op dit moment. De oordopjes hebben alle belangrijke functies en zijn daarnaast ook uitgerust met een mooi design. Je bent dus van alle markten thuis wanneer je de Apple Airpods Pro kiest. Natuurlijk zijn deze oortjes ook draadloos en kun je ze eenvoudig via de instellingen verbinden met je iPhone, iPad of Mac.

Deze nieuwste generatie Airpods is daarnaast ook voorzien van andere handige functies. Zo kun je gebruik maken van noise cancelling en kun je muziek luisteren zonder dat je enig omgevingsgeluid hoort. Het is ook mogelijk om de transparantie modus aan te zetten: hiermee hoor je wel het omgevingsgeluid en kun je dus veilig deelnemen aan het verkeer. De Apple Airpods Pro bestaan uit rubberen in ear oordopjes die worden geleverd in diverse maten. Zo vind je de beste pasvorm voor jouw oren. Verder laad je de oplaadcase draadloos op en gaan je oordopjes na 5 minuten in de oplaadcase weer een uur mee. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Gemakkelijk en snel met je Apple apparaat verbinden via bluetooth
  • Lange batterijduur en snel opgeladen met de draadloze oplaadcase
  • Voorzien van actieve noise cancelling en transparantie modus

2: Apple Airpods 2

Apple AirPods 2De Apple Airpods 2 zijn de voorganger van de nieuwste Apple Airpods Pro, maar ze behoren nog steeds tot de absolute top als het gaat om bluetooth oordopjes. De Apple Airpods 2 werken natuurlijk goed op al je Apple apparaten, van iPhone en iPad tot Mac. De oordopjes zijn daarnaast ook volledig draadloos en zijn iets langer van model in vergelijking met de nieuwste Airpods Pro. Verder is ook het geometrisch ontwerp van de oordopjes hetzelfde als bij de voorganger: de Apple Earpods. Deze oordopjes zijn een flinke stap vooruit in vergelijking met de Earpods, met name vanwege de handige bluetooth verbinding waarmee je snel en gemakkelijk naar je muziek kunt luisteren.

Een ander voordeel van de Apple Airpods 2 is dat ze een Wireless Charging Case hebben, een draadloze oplaadcase. Hiermee heb je ook met het opladen geen gedoe met stekkertjes. Een volle accu zorgt ervoor dat je tot 24 uur naar je muziek kunt luisteren. Verder kun je met de nieuwste 2019 versie van de Apple Airpods 2 Siri gebruiken om je muziek te regelen. Net als bij de iPhone werkt dit spraakgestuurd. De draadloze bluetooth verbinding tussen je Apple apparaten is nog soepeler en stabieler dankzij de Apple H1 chip. Concluderend zijn deze Apple oordopjes een goede manier om kennis te maken met deze goede bluetooth oordopjes. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Volledig draadloos ontwerp, geoptimaliseerd in 2019
  • Draadloze oplaadcase zonder stekkers en kabels
  • Snelle en stabiele verbinding met de Apple H1 chip

3: Jabra Elite 75t Titanium

Jabra Elite 75t Goud/BeigeEen derde set oortjes dat tot de beste bluetooth oordopjes top 3 behoort is de Jabra Elite 75t Titanium. Deze oordopjes zijn de opvolger van de Jabra Elite 65t en er zijn heel wat verbeteringen doorgevoerd aan deze nieuwe generatie oordopjes van Jabra. Het verschil zit hem vooral in de grootte van de oordopjes: de Jabra Elite 75t Titanium oordoppen zijn kleiner. Dit komt de pasvorm ten goede en heb je dus meer draagcomfort. Verder kun je profiteren van andere handige functies. De Jabra Elite 75t Titanium oordopjes zijn waterbestendig en zijn daardoor zeer geschikt voor buitensporters en sporters in het algemeen. Water en dus ook zweet hebben geen invloed op de geluidskwaliteit van de oordopjes.

Verder hebben de Jabra Elite 75t Titanium oordopjes een oplaadcase met een batterijduur van 20,5 uur: hiermee behoren de oordopjes tot de top als het gaat om batterijduur. Verder staat de Jabra Elite 75t Titanium bekend om de goede geluidskwaliteit. Je krijgt bij levering meerdere oordopjes mee zodat je zelf de best mogelijke pasvorm hebt voor je oordoppen. Ben je echter op zoek naar de goedkoopste oordoppen, dan kun je beter verder kijken naar andere modellen. De belangrijkste informatie op een rij:

  • Batterij van oplaadcase en oordopjes heeft zeer lange levensduur
  • De Jabra Elite 75t Titanium oordopjes zijn waterbestendig
  • Geluidskwaliteit is zeer goed

Vergelijk de beste bluetooth oordopjes uit de Top 3

Bluetooth oordopjes worden op dit moment veel verkocht vanwege het gebruiksgemak. Maar ook als je op zoek bent naar draadloze oordopjes met een prima geluidskwaliteit kun je in deze Top 3 kijken naar mogelijkheden. Wanneer je voor jezelf goed op een rij zet wat je belangrijk vindt in bluetooth oordopjes kun je gemakkelijk de best mogelijke oortjes vinden. Kijk ook naar je budget en maak ook op basis hiervan een keuze voor de beste oordopjes voor jou! Kijk ook eens bij de best geteste oortjes!