Beste bedrade koptelefoon Top 3 van dit moment

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe koptelefoon zijn er meerdere keuzes die je moet maken. Kies je voor een goedkoop of een duur model? Wil je dat deze voorzien is van noise cancelling of maakt dit je niet zoveel uit? Ook op het gebied van de bedrading heb je een keuze om te maken. Waar we de laatste tijd zien dat de draadloze koptelefoons in opkomst zijn, zijn bedrade hoofdtelefoons nog altijd de varianten die het best verkocht worden. Verwonderlijk is dit niet, want zeker de dure modellen leveren nog altijd de beste audio kwaliteit. Maar wat is nu de beste bedrade koptelefoon? Als je nog op zoek bent naar een koptelefoon met draad, is de keuze op dit vlak reuze. Daarom helpen we je hieronder een handje door de beste bedrade koptelefoon Top 3 voor je op een rijtje te zetten.

Bekijk en bestel direct de beste hoofdtelefoons

Nummer 1: Sennheiser HD 660 SBeste bedrade koptelefoon - Sennheiser HD 660 S

Sennheiser is een Duitse producent die al sinds de jaren 40 actief is op het gebied van audio. Bij hen kun je terecht voor diverse soorten opnameapparatuur, waarbij hun diverse microfoons geliefd zijn bij menig professional. Maar ook voor koptelefoons kun je bij hen terecht. Ze doen het zelfs zo goed op dit vlak dat ze een plekje in deze Top 3 beste bedrade koptelefoons hebben weten te bemachtigen. Want zo durven we de Sennheiser HD 660 S koptelefoon wel te bestempelen. Voor de fijnproever op het gebied is deze goede bedrade hoofdtelefoon een must have.

Afwerking en mogelijkheden

Als je de Sennheiser HD 660 S koptelefoon voor het eerst ziet, zal je meteen opvallen dat deze hoofdtelefoon voorzien is van een open klankkast. Dit is niet de norm en dat maakt deze variant meteen bijzonder. Maar een dergelijke open klankkast heeft ook zo zijn voordelen ten opzichte van een gesloten klankkast. Dit type klankkast zorgt er namelijk voor dat de muziek veel ruimtelijker en natuurgetrouwer klinkt. De dynamiek tussen alle klanken, van laag tot hoog, komt veel meer tot zijn recht dan bij hoofdtelefoons met gesloten klanken. Daarom is dit ook in de opnamestudio een geliefde keuze.

Bediening en gebruik

De open klankkast heeft dus een grote invloed op het geluid. Maar ook het frequentiebereik zorgt er voor dat iedere klank uitmuntend uit de verf komt. Het frequentiebereik van de Sennheiser HD 660 S hoofdtelefoon is namelijk 10 Hertz tot 41.000 Hertz. Hierdoor kun je genieten van hi-res audio waarbij je alles tot in de kleinste details kunt horen. Dit zorgt voor een unieke audio ervaring wanneer je muziek luistert. Voor thuisgebruik is dit de perfecte Sennheiser hoofdtelefoon. Let hierbij wel op dat deze variant door de impedantie (150 Ohm) niet geschikt is voor mobiele telefoons.

Belangrijkste kenmerken van de Sennheiser HD 660 S

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 260 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: nee
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: ja
 • Waterbestendig: nee

Nummer 2: Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm

De Duitse producenten doen het goed op het gebied van hoofdtelefoons. Een ander geliefd merk onder de puristen is Beyerdynamic. Het is niet voor niets dat de echte liefhebbers in grote getalen kiezen voor dit merk. Hun aanbod is over de gehele linie van een hoge kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk meerdere keren terug te vinden is in de diverse Top 3 lijstjes die we hebben opgesteld. Zo goed is het assortiment van dit merk nu eenmaal. Daarom is de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm koptelefoon een waardige nummer 2 van dit lijstje. Wat maakt deze hoofdtelefoon zo goed dat hij een plekje verdient in de beste bedrade koptelefoon Top 3?

Afwerking en mogelijkhedenBeyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm

Wat gelijk opvalt aan de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm koptelefoon is de klankkast. Deze is niet geheel open en ook niet geheel gesloten, maar semi open. Zo profiteer je van zowel de voordelen van een gesloten klankkast als die van een open klankkast. Het beste van beide werelden worden samengebracht binnen deze koptelefoon. Dit zul je meteen horen wanneer je voor de eerste keer naar muziek luistert via deze hoofdtelefoon. De dynamiek is fantastisch, je kunt daadwerkelijk iedere noot individueel horen en hoe iedere klank zich tot elkaar verhoudt. De Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm koptelefoon is voorzien van een draad en wordt over ear gedragen.

Bediening en gebruik

Een 6,3 mm adapter wordt meegeleverd, zodat je de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm hoofdtelefoon werkelijk overal op kunt aansluiten. De klankkast is van grote invloed op de sound die dit apparaat levert, maar ook het frequentiebereik speelt hier een grote rol in. Deze loopt namelijk uiteen van 5 Hertz tot 35.000 Hertz. De lage klanken klinken heerlijk vol en beschikken over veel body. De hoge klanken zijn juist aangenaam helder en levendig. Zo creëert de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm een luisterervaring die vrijwel ongeëvenaard is. Misschien is dit dus wel de beste bedrade hoofdtelefoon voor jou!

Belangrijkste kenmerken van de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 290 gram
 • Kleur: zwart en zilver
 • Microfoon: nee
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee

Nummer 3: Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

De koptelefoons van Beyerdynamic doen het zo goed dat ook de derde hoofdtelefoon uit onze beste bedrade koptelefoon Top 3 van deze Duitse producent afkomstig is. Het gaat hierbij om de Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm koptelefoon. Naast het stijlvolle design zal het je meteen opvallen dat deze koptelefoon voorzien is van opvallend grijze oorkussens. Deze oorkussens worden over ear gedragen en zijn extra zacht, zodat je zeker bent van veel comfort wanneer je deze hoofdtelefoon draagt. Lees sel verder of dit misschien wel de beste bedrade koptelefoon voor jou is.

Afwerking en mogelijkhedenBeyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

De fijnproever op het gebied van audio zal al snel voor een Beyerdynamic variant kiezen. Het is dan ook niet voor niets dat de vele producten van deze Duitse producent altijd hoog scoren op vlakken zoals geluidskwaliteit en het draagcomfort onder klanten. Muziek luisteren wordt nog meer een genot dankzij de Beyerdynamic DT 880 Edition 32 Ohm hoofdtelefoon. Natuurlijk kun je voor dit model kiezen als je thuis muziek gaat luisteren, maar ook voor in de studio is dit een goede keuze. De klankkast is geheel gesloten. Hierdoor kan het geluid niet lekken en heb je tevens minder last van geluiden uit je omgeving.

Bediening en gebruik

De Beyerdynamic hoofdtelefoon is voorzien van draad, dus je hebt geen gedoe met Bluetooth. Noise cancelling functies zijn niet aanwezig. De zachte oorkussens zorgen er voor dat je deze hoofdtelefoon met gemak uren kunt dragen zonder problemen. Het frequentiebereik ligt tussen de 5 Hertz en 35.000 Hertz. Alle klanken, van laag tot hoog en alles er tussenin, komt uitstekend tot hun recht. Het geluid wordt zeer nauwkeurig weergegeven. Een van de beste bedrade hoofdtelefoons van dit moment.

Belangrijkste kenmerken van de Beyerdynamic DT 770 Pro 250 Ohm

 • Type oorkussen: over ear
 • Noise cancelling: nee
 • Gewicht: 270 gram
 • Kleur: zwart
 • Microfoon: nee
 • Geluidsweergave: stereo
 • Hi-res audio: nee
 • Waterbestendig: nee