Beats urBeats3 Lightning Connecter oordopjes

De Beats urBeats3 Lightning Connecter behoren tot de bedrade oordopjes van het Beats assortiment. Op het gebied van geluidskwaliteit heb je weinig te klagen. Deze oordopjes brengen geluidskwaliteit samen met gebruiksgemak. Wanneer je op zoek bent naar bedrade oortjes die je iedere dag kunt gebruiken zijn deze oordopjes een prima keus. Hier vind je de belangrijkste informatie, maar ook voor- en nadelen van dit model oordopjes.

Bekijk en bestel direct de beste oordopjes

Beats urBeats3 Lightning ConnecterBeats urBeats3 Lightning Connector

De Beats urBeats3 Lightning Connecter oordopjes verschillen op het eerste gezicht niet veel met de Beats urBeats3 3,5 mm Jack oordopjes. Het enige verschil is de aansluiting. De Lightning Connecter oordopjes hebben een lightning aansluiting en passen hierdoor op Apple tablets en op de iPhone modellen nieuwer dan de iPhone 6S. Het is dan ook belangrijk om hierop te letten bij het uitkiezen van nieuwe oordopjes. Verder profiteer je bij deze oordoppen van goede geluidskwaliteit en bedien je de oordopjes gemakkelijk met onder andere Siri.

In de doos

  • Beats urBeats 3 Lightning Connecter
  • Verschillende maten oordopjes
  • Handleiding

Installatie van de Beats urBeats3 Lightning Connecter

Je hoeft maar weinig moeite te doen om deze oordoppen van de fabrikant te kunnen gebruiken. Nadat je ze hebt ontvangen hoef je ze alleen maar in de daarvoor bestemde aansluiting op je telefoon te doen. Daarna kun je de oordopjes altijd en overal gebruiken waar je muziek kunt streamen. Met 1 druk op de knop van de afstandsbediening op de kabel kun je Siri activeren en spraakgericht je muziek bedienen.

Technische specificaties

  • Type oorkussen: in ear
  • Gewicht: 8,5 gram
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Zwart

Bediening en onderhoud

De bediening van deze oortjes van Beats werkt dus vrijwel volledig via de afstandsbediening op de kabel. Hiermee pas je het volume aan, spoel je nummers door en kun je de muziek pauzeren. Je kunt ook Siri activeren en je muziek met je stem bedienen. Verder is het ook mogelijk om te bellen met deze oordopjes in, dankzij de ingebouwde microfoon. Qua onderhoud hoef je gelukkig weinig te verrichten aan de oortjes. Je kunt ze opbergen in een zak of tas om kabelbreuk te voorkomen. Zo verleng je de levensduur van de apparaatjes.

Voor- en nadelen

Een groot voordeel van de Beats urBeats3 Lightning Connecter is de combinatie van geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Hiermee zijn deze oordopjes een goede keus voor basis oordoppen. Verder hebben de oordopjes een plat snoer en dit zorgt ervoor dat er minder snel knopen ontstaan dan bij een ronde kabel. Ook berg je de oordopjes sneller op vanwege de magnetische oordopjes die je aan elkaar kunt koppelen. Het belangrijkste nadeel van deze oortjes is dat je ze door de lightning kabel niet kunt aansluiten op Android apparaten. Daarnaast kun je het ook al nadeel ervaren dat de oordopjes niet draadloos zijn en dat je dus minder bewegingsvrijheid hebt.

Conclusie

De Beats urBeats3 Lightning Connecter oordopjes zijn een prima keus in je zoektocht naar goede basis oordopjes met hoge geluidskwaliteit. Dankzij de afstandsbediening in de kabel kun je jouw oordopjes gemakkelijk bedienen en ervaar je veel gebruiksgemak. Een van de beste in ear oordopjes van nu.